bajkr88 Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: ps. najhuje pa je ko se zadira na tasta in taščo pa onda ni samo lijep, pametan kuža pametan.... sesir, DAMI34, Akito in 1 other 2 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Poznam! Včasih so potrebni res restrektivni ukrepi. Ravo sedaj smo imeli v tečaju psa, kateri bi raje umrl, kot pa sustil rokavico. Nemški ovčar je držal rokavico deset minut obešeno na drevo, ker ga sami nismo mogli držati v zraku. Hoteli smo videti, koliko časa bo vztrajal. bajkr88 in ukica 2
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 1 hour ago, The Lakl said: Poznam! Včasih so potrebni res restrektivni ukrepi. Ravo sedaj smo imeli v tečaju psa, kateri bi raje umrl, kot pa sustil rokavico. Nemški ovčar je držal rokavico deset minut obešeno na drevo, ker ga sami nismo mogli držati v zraku. Hoteli smo videti, koliko časa bo vztrajal. In, kako ste resili?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 9 minutami, ukica pravi: In, kako ste resili? Bodečka! Ni druge. Vedno bolj je postajal vztrajen. Lastnik je že skoraj obupal. Ampak je pes pravi lisjak. Z bodečko sedaj na komando spusti rokavico. Brez bodečke si jo pa privošči. Točno ve, kdaj jo ima in kdaj mu jo samo obrneš.
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 3 minutes ago, The Lakl said: Bodečka! Ni druge. Vedno bolj je postajal vztrajen. Lastnik je že skoraj obupal. Ampak je pes pravi lisjak. Z bodečko sedaj na komando spusti rokavico. Brez bodečke si jo pa privošči. Točno ve, kdaj jo ima in kdaj mu jo samo obrneš. Mja. Jaz sem dolgo casa odlasal, ampak sta me marker in trenerka prepricala. Poslusnost pa se zmeraj delava na pozitivno motivacijo SAR-Solo Adventure rider 1
VS800 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 DAMI34, dr.looney, RobiRoberto in 6 others 9
motozajebant Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 13 let... en teden odkar je ni, pa jo že hudičevo pogrešam.... sesir, DAMI34, Akito in 8 others 11
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Julij 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Zelo malo ljudi ima tako rad koze, kot jaz ❤️. Ko pa jim pustiš vratca odprta in pridejo same domov.......... ukica, RobiRoberto, Ninč. in 9 others 12
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Julij 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Naša četica koraka....... Tudi na sprehod gremo vsi skupaj VS800, maxxa, markII in 10 others 11 2
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 22 urami, ukica pravi: Mja. Jaz sem dolgo casa odlasal, ampak sta me marker in trenerka prepricala. Poslusnost pa se zmeraj delava na pozitivno motivacijo Včasih so res potrebni skrajni ukrepi. Kljub zgražanju, pametovanju nekaterih oseb! Primer imam doma! Prejšnji je bil Epagnuel Breton-Bretonski ptičar. Enkrat povedal, dvakrat pokazal in je vedel. Nikoli nobene škode, nikoli preko dvoriščnih vrat brez mene... Za šalo sva zmagovala (pes in ne jaz) na tekmah, poslušen, dojemljiv, ubogljiv... skratka pes, katerega si lahko vsak kinolog želi le v sanjah. Ta moja sedanja opica Ameriški mejni ovčar pa je popono nasprotje. Hudič v malem in velikem. Zgrizel vse, raztrga vse, nagaja... Edino, ko je treba delati -dela (če se njemu da-če se mu ne da gre po svoje) Ima pa tudi svoje svetle trenutke. Takrat je bolj pocartan od mačke. Skrajni ukrep, kateri tudi meni ni všeč sem moral narediti zaradi njegove varnosti. Fant je na nas tako navezan, da nismo mogli od hiše. Ne peš, ne z kolesom, ne z motorjeem ne z avtom. Fant je preplezal visoko ograjo in za nami. Betonska ograja visoka 1.6 m z notraje strani pa obložena z cipresami. Zavlekel se je skozi in preplezal ograjo. Ko nas ni dohitel, se je vrnil in taval okrog ograje a nazaj na dvorišče ni poizkušal splezati. Da se mi ne zakolje na ograji, zaplete, polomi trpi v bolečinah ali celo kaj hujšega, povozi avto ali odtava neznano kam sem mu za dva tedna priklopil el. kravjega pastirja. Sedaj se giblje tik ob nepriklopljeni, mrtvi žici in niti ne poizkuša preverit, če je kaj v njej. Niti ne gre proti ograji, če gremo od doma ampak skoči na pesjak ter nas opazuje. Tudi meni ni všeč a je preveč navezan na družbo. RobiRoberto, DAMI34, Andrejcer in 11 others 12 2
KARMEN1 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Moja primerjava med zlatim prinašalcem, labradorcem, samojedko in avstralci. Prvim trem sem enkrat povedala, zapomnili so si do konca življenja. Napr. hrano od muc se ne tika. In se ni taknilo, nikoli! Pa so bili briketi podnevi in ponoči v skledicah. Nezahtevni, nevsiljivi psi, kot da jih ni! A avstralca.........idemo, idemo! Spomin od zlate ribice! Samo, da se dogaja, drugo sploh ni pomembno! Pa če stokrat nekaj prepovem, pa kaj potem........... Zato pa sta fenomenalna za delat karkoli, samo da se nekaj počne! Pa tudi če v gozdu zlagat storže v košaro, pazit na koze, čuvat hišo, delat trikce, vaje poslušnosti, iskati predmete, potovati z mano skozi vrata, stokrat na dan.......... DAMI34, maxxa, sesir in 4 others 5 2
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 5, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2019 Po 6 mesecih mukotrpnega treninga mi je končno uspelo strenirati pitona,da se ne zvija več...no,učasih se še kdaj poskuša,vendar mu takoj pokažem ploh in špago,točno ve kaj ga čaka ... Paličnjaka pa po sslabih 4 mesecih streniral do te meje,da se ornk zvija,hodi po sprednjih nogah in vsaj 2x na teden naredi po 2 salti in 2 premeta .... Tedybear, Ninč., maxxa in 10 others 11 2
Ninč. Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 kepguru.hu je zakon sesir, dr.looney, Akito in 5 others 8
KARMEN1 Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 Anglo-nubijska koza ? sesir in Ninč. 1 1
Ninč. Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 20 minutami, KARMEN1 pravi: Anglo-nubijska koza ? Ziher maxxa, sesir in KARMEN1 1 2
KARMEN1 Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 Zvok gp-ja uspava ? VS800, Ella, bajkr88 in 1 other 4
bajkr88 Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 7 urami, KARMEN1 pravi: Anglo-nubijska koza ? zihr je šolana , vsaj naziv dr. Ninč. in KARMEN1 2
Popularna objava VS800 Objavljeno Julij 8, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 dr.looney, Quest, Alla in 8 others 11
Alla Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Malenkost smo razvajeni J.a.m.e.s, dr.looney, Ninč. in 6 others 9
maus Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 38 minutami, Alla pravi: Malenkost smo razvajeni kok si jogurt ? Alla, dr.looney in Ninč. 1 1 1
Tedybear Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Ob 4. 07. 2019 ob 21:30, KARMEN1 pravi: Moja primerjava med zlatim prinašalcem, labradorcem, samojedko in avstralci. Imel dve Appenzelerki. Prva, Heidi, rodovnik, v mali šoli, pa potem še en tečaj...glupa in žleht psica do amena. Sicer, na svoj način pametna, ubogljiva znotraj bajte, brez zunanjih dejavnikov. Zunaj..."dizastr". Brez povodca skozi gozd...ni šanse...je preganjala vse živo, dokler je imela še moči.Vsake toliko časa skok čez živo mejo in "gremo mi po svoje". Enkrat vpričo mene preskoci ograjo, se zapodi do kurnika, slabih 100 metrov nižje po ulici...jaz takoj šprint za njo...je bil že masakr. V pol minute je poklala 5 kur. Tašče ni prenesla niti pod razno (veeelik plus).. Naslednica kot dan in noč. Nobenega posebnega učenja, tečaja ni videla...ampak samo povem, pokažem...že kapira. Pa nikoli, ampak res nikoli ne presliši zvoka, ko se odpira hladilnik. KARMEN1, RobiRoberto in SAR-Solo Adventure rider 3
sesir Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 MojaMalika prinese pred pol ure prvo "veliko mis"...Ji vzamem in gre in mine15 minut drugo...ji vzamem...in gre...in spet 15 min in prinese odraslega polha.... Moja Malika pravi terminator! Tedybear 1
Akito Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 pred 9 urami, sesir pravi: MojaMalika prinese pred pol ure prvo "veliko mis"...Ji vzamem in gre in mine15 minut drugo...ji vzamem...in gre...in spet 15 min in prinese odraslega polha.... Moja Malika pravi terminator! ...ti pa nehvaležni hudobec ...namesto, da bi jo pohvalil in nagradil, ji vzameš plen ?....valda, da ti bo kazala, da te ne j**** in da si ona lahko ujame lih kolilor hoče ?....ali pa si je mislila: "...kolk mora bit ta revež lačn ???"... dr.looney, J.a.m.e.s, VS800 in 1 other 1 3
sesir Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 pred 21 minutami, Akito pravi: ...ti pa nehvaležni hudobec ...namesto, da bi jo pohvalil in nagradil, ji vzameš plen ?....valda, da ti bo kazala, da te ne j**** in da si ona lahko ujame lih kolilor hoče ?....ali pa si je mislila: "...kolk mora bit ta revež lačn ???"... S tem se strinjam....ker ko prinese miško in mrtvo pusti na pragu zunaj je delezna vele pohval in nagrajena! Akito 1
Popularna objava VS800 Objavljeno Julij 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 hahaha dr.looney, sesir, Ella in 7 others 4 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se