Spasku Objavljeno November 13, 2020 Opozori Objavljeno November 13, 2020 (popravljeno) 2 hours ago, J.a.m.e.s said: Mam enega večjega požeruha doma (mopsa), tistemu bi pa res lahko začel počasi izstavljat račune. 1 hour ago, bajkr88 said: čakamo božič ,da vidmo kako ti bo jelko skipu ... Sem ga dubu še pravi čas ker sem slišal grk grk v spalnici,kako je spizdu v spalnico???,senzor za zdaj še dela če bo treba druzga se lahko pripravim na 2 mesca čakanja da pride iz Kitajske ker sem to lučko sam ugradu.Kako je skoču na omaro 120Cm visoko samo mačkon ve.Telefon tudi še dela in tako iz dneva v dan vsaki dan ma che palle. Za jelko bom ugradu kavelj na strop in jo obesu pod strop samo to je rešitev glede trenutno situacijo Popravljeno November 13, 2020. Popravil Spasku DAMI34, Grut, MARE 65 in 3 others 6
MARE 65 Objavljeno November 13, 2020 Opozori Objavljeno November 13, 2020 pred 2 urami, bajkr88 pravi: čakamo božič ,da vidmo kako ti bo jelko skipu ... To tudi jaz čakam pri naši ta novi...po moje jo bom s klamfami prbil u podn thumper, Spasku in Bmflar 3
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno November 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 14, 2020 Ma jst vsako leto kupim novo v Ikeji. Tam nekje v oktrobru jo začnem postavljati, do božiča sem glih konec. thumper, Ella, DAMI34 in 10 others 13
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno November 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 14, 2020 Tedybear, RobiRoberto, DAMI34 in 12 others 3 12
thumper Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 zadnjič se mi je zdelo slučajno.. včeraj zvečer pa je sosedov mačkon prišel k vodi in gledal izmenično mene in čez vodo ..ker sem videl da se kot njegovega pogleda spreminja proti levi - glej no podgana tam čez do centimetra natano v njegovem vidnem polju.. resno se je razvil v lovkega mačka .. pridn Niko,, Spasku, VS800, KARMEN1 in 5 others 6 1 1
Spasku Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 On 11/14/2020 at 9:15 AM, KARMEN1 said: Zdej ko sem gledal te slike mi je prišla ena briljantna ideja na misel za jelko.Ker imam doma eno baterijo od motorja viška bom nategnu električnega pastirja okrog jelkeSam resno mislim se ne hecam. Ella, KARMEN1, RobiRoberto in 2 others 5
Scarabeo 500 Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 pred 14 minutami, Spasku pravi: Zdej ko sem gledal te slike mi je prišla ena briljantna ideja na misel za jelko.Ker imam doma eno baterijo od motorja viška bom nategnu električnega pastirja okrog jelkeSam resno mislim se ne hecam. Tudi jaz sem dobil idejo. Kacina si pelji domov, ga okrasiš in ga postaviš v kot - za kazen - naj ga maček obdeluje. thumper, Ninč., maxxa in 4 others 6 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 15, 2020 Nimam maske, imam pa kapico Spasku, ligenjček, Ella in 10 others 11 2
Popularna objava Alla Objavljeno November 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 16, 2020 Moj pa uživa na počitnicah.... RobiRoberto, DAMI34, Bmflar in 10 others 12 1
franc Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 Glede mačkov in smrekic, dejansko ne pomaga nič. Prej ali slej se bo maček naveličal, do takrat pa ne obešajte kakšnih "ta boljših okraskov" in ne priklapljajte jo na elektriko (verjetno, bi po žvečenju "živega kabla" s tem prenehal za vedno (tako ali drugače) ampak lahko naredi tudi kakšen kratek stik) . Naša dva jo pustita pri miru (po začetnem "spoznavanju" ) . Moramo pa imeti zaklenjena vsa vrata po hiši, drugače imamo dan "odprtih vrat" . Naša smrekica je umetna (mogoče je to bistvo) . lp Bmflar, Grut, MARE 65 in 4 others 7
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 16, 2020 Moja 2 kuharja Akito, MARE 65, RobiRoberto in 10 others 12 1
thumper Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 pred 9 urami, Alla pravi: Moj pa uživa na počitnicah.... to se tvoj tamau greje pri izkušeni samički? MARE 65 1
MARE 65 Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 Ob 15. 11. 2020 ob 10:57, Scarabeo 500 pravi: Tudi jaz sem dobil idejo. Kacina si pelji domov, ga okrasiš in ga postaviš v kot - za kazen - naj ga maček obdeluje. On hoče zaščititi smrekico...ne pa da mu maček pobegne... Spasku, thumper, VS800 in 1 other 4
Popularna objava VS800 Objavljeno November 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 16, 2020 franc, DAMI34, maxxa in 11 others 1 13
Popularna objava Spasku Objavljeno November 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 16, 2020 Sem poslal par slikic gos..ki mi je prodala Simbo in sem dobil tale odgovor.Očitno sem se odločil za pravilno izbiro na vseh slikah ki mi je poslala vse spi razen Simba na niti eni sliki ne spi.prilagam tri slikce. Pozdravljeni! Najlepša hvala za izčrpno zgodbo. Res se vama dogaja. Mi smo se tako zelo nasmejali ob slikah in komentarjih?. Ko so bili vsi mucki še pri nas, smo reskirali eno veliko rožo in so skakali v lonec in na liste, ... roža seveda ni preživela, Simba pa je očitno navajen, da so rože za igro. Očitno ima rad tudi vodo, tako kot naša Queensi, ker je stalno v bideju ali lijaku v kopalnici, tam pije vodo in spi, to običajno mački ne delajo.? Zvečer pa potem gleda risanke z otroki in bulji v ekran, prav tako kot Simba, samo, da jo očitno zanimajo druge stvari. ??. Dan, ko ste prišli do nas je res noro padal dež, popolnoma neugodna vožnja potem še s Simbo. Na koncu ste imeli še najbolj mir, ko je pri vas zaspal.? V naslednjem mailu vam pošljem še nekaj slik Simbe, ko je bil pri nas. Res hvala za poslano in vse dobro vam želim.? XxxxxxX Bmflar, Grut, Akito in 10 others 11 2
Alla Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 pred 4 urami, thumper pravi: to se tvoj tamau greje pri izkušeni samički? Ja, itaq.....ji je nežno položu glavo na ritko Saj, ko ga pa ona lubčka, se dela pa francoza,....neizkušen dedc MARE 65, Spasku, Ninč. in 3 others 4 1 1
Spasku Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 30 minutes ago, Alla said: Saj, ko ga pa ona lubčka, se dela pa francoza,....neizkušen dedc Čaka da prime aspirin vidiš kako jezno gleda Alla, MARE 65 in thumper 3
thumper Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 pred 9 urami, Spasku pravi: Sem poslal par slikic gos..ki mi je prodala Simbo in sem dobil tale odgovor.Očitno sem se odločil za pravilno izbiro na vseh slikah ki mi je poslala vse spi razen Simba na niti eni sliki ne spi.prilagam tri slikce. Pozdravljeni! Najlepša hvala za izčrpno zgodbo. Res se vama dogaja. Mi smo se tako zelo nasmejali ob slikah in komentarjih?. Ko so bili vsi mucki še pri nas, smo reskirali eno veliko rožo in so skakali v lonec in na liste, ... roža seveda ni preživela, Simba pa je očitno navajen, da so rože za igro. Očitno ima rad tudi vodo, tako kot naša Queensi, ker je stalno v bideju ali lijaku v kopalnici, tam pije vodo in spi, to običajno mački ne delajo.? Zvečer pa potem gleda risanke z otroki in bulji v ekran, prav tako kot Simba, samo, da jo očitno zanimajo druge stvari. ??. Dan, ko ste prišli do nas je res noro padal dež, popolnoma neugodna vožnja potem še s Simbo. Na koncu ste imeli še najbolj mir, ko je pri vas zaspal.? V naslednjem mailu vam pošljem še nekaj slik Simbe, ko je bil pri nas. Res hvala za poslano in vse dobro vam želim.? XxxxxxX namesto da bi jih vzgajali so jih učili pizdarije delat.. pa še priznali so .. matr dobr so te,, Alla, Ninč., Spasku in 2 others 5
Popularna objava VS800 Objavljeno November 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 17, 2020 Kusiu.... Ninč., DAMI34, 3nity in 9 others 6 1 2 3
Bmflar Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 pred 3 minutami, VS800 pravi: Kusiu.... Yp ... Pa še lepo se je zredil ... bi blo novo žarište Ninč., Alla, MARE 65 in 2 others 5
VS800 Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 (popravljeno) pred 1 minuto, Bmflar pravi: Yp ... Pa še lepo se je zredil ... bi blo novo žarište Tole je guspa, drugač.......pa ni debela, sam trava je nepokošena... Popravljeno November 17, 2020. Popravil VS800 GoBobi, DAMI34, Ninč. in 6 others 9
Bmflar Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 Pravkar, VS800 pravi: Tole je guspa, drugač... Še lažje za na palco nataknt ? Ninč., thumper in VS800 2 1
VS800 Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 pred 1 minuto, Bmflar pravi: Še lažje za na palco nataknt ? A teb že kkšna roka al pa noga manka?...k vidm da se usega pa usazga lotš..... Ninč., ligenjček, DAMI34 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 pred 1 minuto, VS800 pravi: A teb že kkšna roka al pa noga manka?...k vidm da se usega pa usazga lotš..... Nope, kuža k laja ne grize sploh Ninč. in VS800 2
VS800 Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 Pravkar, Bmflar pravi: Nope, kuža k laja ne grize sploh A pa domač še laja? Ninč., Bmflar in thumper 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se