smasher Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 pred eno uro, RobiRoberto pravi: FB Ne pozabit da bi ga v Sloveniji oglobili in mu zaplenili vozilo, tako kot tistemu ki je otroka pripeljal v doma naejeni prikolici, če bi jo priklopil na kolo je OK na ker jo je na flexerja so se vsi novinarji zgražali. Tako da če misli kdo delat to v podalpskih butalah, ne pozabit prej homologirat in atestirat vseh prikolic, dodat varnostni pas v vsako prikolico in pridobit pisno dovoljenje od vsakega psa GregorM, MARE 65, Kawasaki_rider in 1 other 4
Alla Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 No, dajmo pretiravat..... 😒 Kter potepuški pes se bo pa zbasal v karkršno koli vozilo sam od sebe? Pa se lepo vsedel in vozil? Nedvomno potepuški cucki samo o tem sanjajo....Še večino domačih cuckov folk ni sposoben naučit osnovne poslušnosti.... (opoklic, sedi, lezi in čakaj).... Adijo pamet .... Akito in MARE 65 1 1
Tedybear Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 Pal'ca pa sneg. Ni boljš'ga. dr.looney, Alla, MARE 65 in 6 others 6 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 30 Opozori Objavljeno Januar 30 --> --> Kmet2, DAMI34, VS800 in 1 other 4
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 31 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 31 Lepotička dr.looney, C eagle, Scarabeo 500 in 8 others 7 4
DAMI34 Objavljeno Februar 2 Opozori Objavljeno Februar 2 majkemi, po resničnih dogodkih Kawasaki_rider, VS800, Akito in 6 others 2 7
RobiRoberto Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 Karmo bi moral razčesavati vsak dan, jaz sem to podaljšal na vsak drugi dan, in tega se skušam držati ... VS800, Zivnorc, DAMI34 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Februar 5 Opozori Objavljeno Februar 5 pred 16 minutami, Alla pravi: ... sej človk ne ve, koga je v tem (takem) trenutku bolj vesel... al cucka, al babe.. VS800, pik1, Scarabeo 500 in 4 others 7
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 5 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5 VID-20240202-WA0029.mp4 goof lavine 24.mp4 Scarabeo 500, Tedybear, Akito in 8 others 9 2
Popularna objava VS800 Objavljeno Februar 5 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5 Evo naša je ista, tut iše...........................................kikirikije u grmouju https://www.facebook.com/pujsa.pepi/videos/901988241430232?locale=sl_SI GregorM, Alla, MARE 65 in 7 others 2 5 3
Tedybear Objavljeno Februar 5 Opozori Objavljeno Februar 5 pred 8 urami, Zivnorc pravi: ... sej človk ne ve, koga je v tem (takem) trenutku bolj vesel... al cucka, al babe.. Požirka al pa dveh " antigripina" Zivnorc in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 Našo Karmo imam tako rad , ker je edina katera je ob meni cel dan, ko sem doma. Včeraj ji je moja draga"pristrigla" predolgo dlako naa ušescih , vendar se tega na fotografiji ne vidi. VS800, DAMI34 in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 ... ko gledam tele tvoje slike od Karme, se mi zdi , da je ful jezna nate... al zmeri tako grdo gleda?.. ...al je pa jezna, ko zmeri enake meglene slike narediš in to z vrha na tla... ... dej no enkrat malo počepni... pa še koleno boš razmigal.. DAMI34, RobiRoberto, Kawasaki_rider in 3 others 2 4
DAMI34 Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 briket v usta, se uležeš, Karma naj ti ga z ust pobere. In pol flikneš selfija. Kuža bo nasmejan garant RobiRoberto 1
Zivnorc Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 Pravkar, DAMI34 pravi: briket v usta, se uležeš, Karma naj ti ga z ust pobere. In pol flikneš selfija. Kuža bo nasmejan garant ...mi pa tut, ko ga bo po faci obliznla v trenutku selfija... RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 (popravljeno) Prjatu Živnorc, ker so tvoja pričakovanja od drugih kar visoka, sva se zate potrudila Jaz in tudi Karma. Popravljeno Februar 6. Popravil RobiRoberto Mavti, VS800, Zivnorc in 4 others 3 4
Zivnorc Objavljeno Februar 6 Opozori Objavljeno Februar 6 ...no a vidiš kolk mal je treba, pa še Karma fuuuulll lepo pozira iz tega položaja...prej si je pa skor vrat zavila, ko je morala revčka čist gor gledat...pa še jezna je bila..vsaj tko je zgledal...🤪
Popularna objava Kaldu Objavljeno Februar 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 7 3nity, DAMI34, VS800 in 9 others 4 4 4
DAMI34 Objavljeno Februar 7 Opozori Objavljeno Februar 7 pred 1 uro, Kaldu pravi: raj po šajbi, kot da mi gre v motor, preverjeno. Kaldu 1
MARE 65 Objavljeno Februar 7 Opozori Objavljeno Februar 7 Ob 5. 2. 2024 ob 21:12, Tedybear pravi: Požirka al pa dveh " antigripina" Seveda, saj eni imajo to s sabo, samo Alla svojemu tega še ni nabavla... pik1, RobiRoberto in Tedybear 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se