Lobo Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 pikola, so že zrasli.... .......... :wub: Gorski zrak in zdrava kmečka hrana delata čudeže.
Ćardak Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 So kul. Če natančno pogledaš, kako je narejena mreža, kako jo pajek dela, se giblje po njej ali spusti po svoji nitki, si lahko samo impresioniran. Vlakna s takimi lastnostmi pred uporabo nanotehnologij sploh niso znali narediti. hvala :xx: ....verjamem da so samo ne zame :xx: :blink:
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Lajka, krvava morilka.. :naughty:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 V višku človeške neodgovornosti so bili na zelo grd način zapuščeni 4- je mladički (na sliki), stari so okrog pet tednov, ki iščejo pravi dom in resnično ljubezen. Če želiš imeti prijatelja, ki te nikoli ne bo izdal in prav tako ne bi ti njega, POKLIČI NA ŠTEVILKO 041 798-181 (Matejka).
Alla Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 No, naša lačna sraka dobro napreduje. Sicer ne živi več v kletki, ampak prosto frči po okoliškem drevju.Vsake toliko časa še priskaklja do moje mame, da jo le ta nafutra, drugače pa si beštja mala tudi že sama išče hrano. Ewo, še enkrat slika lakotnika. :)
Nagaya Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 alla...skrivaj objektive in njihove filtre...meni je nekoč takale beštja sunila filter - ker je je takoooooooooooooo lepo bleščal :blink:
Alla Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 No, s tem zaenkrat še ni problemov. Trenutno se z mamo bolj posveča vrtnarjenju in skupnem prepevanju... :rolleyes: Žvau mala se dere ko sraka :glare:
Alka Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Moje nove prjatlce. Zaenkrat (še) živimo v simbiozi ...
Ćardak Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 pa še ta stvarca ki rada grize noge :blink:
Biba Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Tole je muco od moje sissy, ko je bil še majcena kepica ... Danes bi bil pa takle, a ga je žal včeraj zvečer povozil avto :cry:.
Vale Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Tole je muco od moje sissy, ko je bil še majcena kepica ... Danes bi bil pa takle, a ga je žal včeraj zvečer povozil avto :cry:. :cry: :cry: :cry:
Biba Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Tolaži me dejstvo, da je bil za časa svojega kratkega življenja silno srečno bitje. In verjamem, da mu tudi vnaprej ne bo hudega.
greenninja Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Evo, to troje pa ma moja babica:
Broj Jedan Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 tole je pa bolivijska domača živalca opozarjam, da bodo nekatere občutljivejše dušice doživele živčni zlom, zato priporočam ogled videa le motomarsovcem/kam z utrjenim želodcem - moram pa reči, da je meni osebno kar simpatična biba (pa nima veze z našo motomarsovsko Bibo - kdo ti je pa kriv, da si si izbrala tak nick, Biba)
minca Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 (popravljeno) Ewo to pa so moje žwauce :Lon,Piki pa ena izmed ribic..... :photo: P.S. bi dala še slikco od mojga pajkca Filipa....ampak ga nism nikol uspela slikat.....prejšn tedn je pa naredu samomor (obesu se je na swojo mrežo...wiseu pa je z glawo navzdol :cry: :lol1:) Popravljeno Avgust 3, 2006. Popravil mina_15
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 [attachmentid=77818][attachmentid=77816] to je pa moja dalmatinka Kimmy...sam tle je bla stara 2 mesca..zdej je pa 1 let pa pol...;)
Kruse Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Meni je pa koncno uspelo vzrediti novo generacijo crickov. Ok, jest nisem imel prstov zraven (niti nic drugega). Sem jih samo zalil vsake toliko casa. [attachmentid=77814] Prave svinje :OK: Pa kako so ze zrasli. Sem najprej mislil, da so se mi usi notri zaredile. ...zarod nov iz vas bo strah sovražnikov! No ja, hrana.... Za njo. Ki danes praznuje svoj tretji rojstni dan! (od kar je pri meni) [attachmentid=77815] Tretja levitev v 9 mesecih. Pa mrezo je napletla, da se ne umaze, ko se po hrbtu valja. Ja, kakor si bos postlal, tako bos spal. Se vedno se oklepa svoje koze. Svojega leva. Kaj ima nostalgijo po mladosti? Razmislja, kako je bilo, ko je bila mlada pa neumna? Nic bat. Z malo srece, pa ce bom lepo skrbel zate, imas pred seboj se dobrih 20 (cloveskih) let. Rojstnih levov kot toce ;) Takoj jutri moram po kaksno bolj konkretno hrano. Takoj, ko se ji zobi utrdijo, bo hotela jest. Tisti mladici pa zaenkrat se kot zobotrebci niso uporabni, kje sele da bi dobila lepo, veliko, okroglo, napeto rit. :wub:
BAD PIT Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 od frenda nova pridobitev amstaff(psička) ,2 mesca ,10 kg.... .)
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 še naša zverina..... :devil: :devil: :devil: strah in trepet....... :naughty: :P [attachmentid=78068]
DimmuMaid Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Moja pujsa (kolin ne bo :) ) [attachmentid=78083] Pa še ena z mojim dedkastim (16-letnim) kužkom [attachmentid=78084]
duhec Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Vedno v pripravljenosti ;) [attachmentid=78184] [attachmentid=78187]
Kruse Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Pokazi mi zobe. Zoba, pravzaprav. [attachmentid=78341]
Skubaduba Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) :photo: :photo: kdo je car???? Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil Skubaduba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se