doggie Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Mi smo pa letos dobili dva kužeka. Žena psičko Border collie, jaz pa Bulldoga (Yamaha) :grim
lina Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Nekaj iz Azila Hubertus in en konjiček tam okoli
wind Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Moj pesjan..Loni, zlati prinasalec, leto in pol star. Popravljeno November 13, 2006. Popravil wind
motoristek Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Žlahnca... Popravljeno November 13, 2006. Popravil motoristek
Lobo Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Nekaj iz Azila Hubertus in en konjiček tam okoli Zakaj pa te divje živali ne spustijo v naravo :? Ali so še premlade, poškodovane, ... ?
minca Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Lobo dej sliki eno ovčko zame al pa še kkšno več ;) :OK: :010 :blush:
Burnout Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Zakaj pa te divje živali ne spustijo v naravo :? Ali so še premlade, poškodovane, ... ? O tem recimo da lahko jst nekaj povem, ker to ma moj zelo dober kolega čez (skoraj sosed). Živali so pač dobili, ko so bile precej poškodovane, ali pa premlade, da bi preživele same v naravi, ker se je njihova poškodba precej zavlekla, so se navadile na hranjenje in na žalost ne bi več preživele v naravi če bi jih spustili. Tako jih pač imajo pri hiši. Sicer so pa vsi v družini zelo "na tekočem", kar se tiče živali, maljši sin pa študira veterino, tako da vejo kaj počnejo! Če dobijo žival, ki ni dosti poškodovana, jo pokrpajo in kmalu spustijo na prosto. Tukaj pa še prilagam povezavo do njihove strani: Azil Hubertus Lp Burnout
lina Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Zakaj pa te divje živali ne spustijo v naravo :? Ali so še premlade, poškodovane, ... ? Bile so poškodovane...srne so bile pokošene....lisico so mal zaje***(bager je razkril brlog in lisica je eno lisičko pustila) pa so jo po cuclju futra pol pa z briketi tako ne prenaša surovega mesa...je pa že 9 let pri njih....je v pesjaku s psom. Hubert-pujs pa je iz farme divjih prašičev...kot 13 prase, ki ga je svinja povalala....Kuna pa je bila povožena (se mi zdi) pa sedaj pride in gre...pa se vedno vrne. Srni gresta ven spomladi....spuščajo jih na državna lovišča in tudi dobijo povratno info če so ustreljene. Pujs je njihov zaščitni znak in hodi z gazdo vsako jutro na kofe v bife. Tudi lisco sprehajao na povodcu vsak dan grejo za 3 ure na špancir...Cita(lisica), Huber in pes....Sicer pa so bili že tolokrat na tv da sem jih šla pogledat. Huberta v bistvu...mi je všeč pa taka sramežljiva/boječa duša je...baje je čist iz sebe če se mu na sprehodu gazda skrije. Trenutno je samo to v azilu ...drugače pa vzamejo vse kar je dvjega in ki rabi pomoč...dokler si ne opomore. Pišuka Burout lohk bi šli na en kuhan vin...je blo mraz kot sto hudičev v soboto. Popravljeno November 13, 2006. Popravil lina
Burnout Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Pišuka Burout lohk bi šli na en kuhan vin...je blo mraz kot sto hudičev v soboto. Ma to ni bil še ta pravi mraz .) Jah da bi vedel......al pa da bi ti vedla..... Sej lahko se pa še kdaj oglasiš :D Lp Burnout
Lobo Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Mina, dobiš ob priliki, ko bo kaj mladine slikco. Lina, Burnout, hvala za odgovore in povezavo.
minca Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Mina, dobiš ob priliki, ko bo kaj mladine slikco. super :010 komi čakam :D Popravljeno November 14, 2006. Popravil minca
zverac Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Žlahnca... A se men sam zdi, al je ta MINIALARM res maltežanka?? :OK: :yea1: :wub:
motoristek Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 A se men sam zdi, al je ta MINIALARM res maltežanka?? :OK: :yea1: :wub: :grrr višavska.... :grim
2384nsdf83 Objavljeno November 19, 2006 Opozori Objavljeno November 19, 2006 Yorkshire Terrier Jorkšírský teriér je pejsek s temperamentní povahou, bystrý, inteligentní a plný života. Jorkšírský teriér a jeho povaha se dá shrnout do jedné krátké věty: ""Energický dynamit s velikou inteligencí v malém těle"". Stručná charakteristika a popis plemene Jorkšírský teriér je pejsek s temperamentní povahou, bystrý, inteligentní a plný života. Jorkšírský teriér a jeho povaha se dá shrnout do jedné krátké věty: ""Energický dynamit s velikou inteligencí v malém těle"". Jeho povaha je natolik statečná a odvážná, že bez větších rozpaků dá i cizímu dobrmanovi najevo, kdo je tady šéf. Toto plemeno je velmi společenské a nejvíce ho uspokojí pobyt v blízkosti svých milovaných páníčků, ať už v panelovém domě, nebo v domku se zahradou. Je to dokonalý společník, který s Vámi vydrží celý den v posteli čí na gauči, ale naopak velice rád půjde i na dlouhou procházku. Zbarvení hlavičky jorkšíra je do sytě zlaté barvy a od nosu až po ocásek se po celých zádech táhne pěšinka, která rozděluje záda zbarvená do ocelově tmavé barvy. Kolem uší a na okolo čenichu bývá srst zvláště dlouhá. U výstavních pejsků bývá hedvábná srst na hřbetě spadlá splývavě až na zem. Všechny tříslově zbarvené chlupy jsou u kořene sytější než ve střední délce a světlají k vrcholu. Na hlavě tato barva nezasahuje až na krk, ani zde neobsahuje žádné tmavé nebo černé chlupy. nadaljevanje
MARE 65 Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Sredi decembra bodo iskali nov dom, dva zlata, dva črna prinašalca. (3 samčki in 1 samička). Iskali bodo dobrega gospodarja, prišli pa bodo ZASTONJ. Če je kdo interesent - PM. :wub: :wub: :wub: :wub:
Manu Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Štirinajst dni za nami se je v nov dom odločil preseliti tudi star, shiran, malce butnjen, očigledno vsega hudega vajen mačkon od nekje okoli. Bil je tako suh, da smo se bali, da se bo sesedel. Ker se nam je v dno duše zasmilil smo sklenili, da mu bomo dali malo mleka, ker je imel revež problem zgristi ostanke hrenovke od malice otrok. :blink: In tako naprej in tako naprej. Čez štirinajst dni je sicer že jedel makarone z bolonjsko omako :blink: , preveč živahen pa še vedno ni bil. Ocenili smo, da mu preostane še kak mesec življenja in da si je tik pred smrtjo pač poiskal dom za upokojence, kjer bo v miru dočakal, kar pač mački dočakajo. :( To je bila pomota št. 1. :) Maček, za katerega smo prišli na idejo, da bi lahko bil Ludvik, kasneje smo ga pa vseeno začeli klicati kar Mačor, se je lepo poredil, dlaka se mu je začela svetiti in pred kakim mesecem je na moje veliko presenečenje večerjal s prikupno mlado muco, pol manjšo in verjetno nekajkrat mlajšo od njega. Nič ni pihal vanjo, ko je ljubko papcala iz njegove sklede pred brunarico. Mhm, smo rekli, stari ni za v staro šaro...zgleda, da jo peca. :naughty: To pa je bila pomota številka 2. :) Kajti Mačor ne samo, da ni (bil) tik pred smrtjo , tudi pecati se ni šele pripravljal, ker jo je že zapecal. :yes: Predvčerajšnjim zjutraj je bilo pred vrati tole :kva2: Ok, hraniti starega mačka tik pred smrtjo je ena.... no ja, tudi njegovo ljubico bi sem ter tja malo napojili....ampak PET mačkov!!!!!! p.s. Oddamo tri mlade prijazne mucke mladim prijaznim ljudem. Na pm. :doze:
inge Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 need I say more :photo: fotomahen
Čamac Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 To pa je moja psička Ria :) [attachmentid=86615] Mam pa še mačko samo ne najdem nobene slike :)
Teya Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 evo za vse ki jih zanima kaj je ostvar Ostvar - A Horseshoe Crab ali King Crab (PHYLUM CHELICERATA) Le-ti so v sorodu z ostalimi raki, insekti in vsemi ostalimi živalmi, ki imajo zunanje okostje ali kutikulo narejeno iz hitina. Telo chelicerata se lahko teoretično razdeli na samo dva dela in sicer glavoprsje (cephalothorax) - prednji del, katerega deli so glava in noge, ter telo (abdomen) - zadnji del, kateri ima lahko tudi kakšne priveske ali izrastke. Ime Chelicerata izhaja iz dejstva, da imajo te živali namesto anten, kot insekti in raki, par ustnih kleščic, ki se imenujejo chelicerae. Tale rak spada v zelo primitivno vrsto, staro 300 milionov let in njihovi predniki se niso nič kaj veliko razlikovali od teh, ki jih lahko opazujemo dandanes. Drugače pa so le-ti še v sorodu z trilobiti in veljajo za t.i. žive fosile. moj seveda ni tako velik kot tile na slika ampak počasi bo :D uuuu, tega sem pa v živo vidla na prekrasni plazi ob gulf of Mexico.... mi ni blo nič jasno... čudna žverca...
sjeng Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 (popravljeno) Naša stara mama (12let) (pa spodi še en luštn video) http://youtube.com/watch?v=HmU-qL6RqS8&...ted&search= Popravljeno November 25, 2006. Popravil sjeng
inge Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 ewo moj pikec pozimi :photo: lep setrčk... evo š mojga z mačkam :)
DAN Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Še naš ragdoll Grizli v svoji pozi :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se