Alla Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Jaz imam tudi setrmana! Pa malinovko. :) Gospodič seter (Laki ali na kratko Đanki) šteje rosnih 11 let, razgrajačka Kani (po domače Kan kan), pa cca 2 leti
Wobewt Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Jaz imam tudi setrmana! Pa malinovko. :) A gospod Muc še živi? B)
Alla Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Nope, gospod muc se na žalost ni vrnil iz enega osvajalskega pohoda. :cry: Ampak kako je šel Đankiju na živce s tem svojim crkljanjem! Pa je vseeno vse skupaj stoično prenašal. :)
šokac Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Sredi decembra bodo iskali nov dom, dva zlata, dva črna prinašalca. (3 samčki in 1 samička). Iskali bodo dobrega gospodarja, prišli pa bodo ZASTONJ. Če je kdo interesent - PM. :wub: :wub: :wub: :wub: Pa glej prosim, da jim najdeš primeren dom in še bolj primerne lastnike. :yes:
Wobewt Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Nope, gospod muc se na žalost ni vrnil iz enega osvajalskega pohoda. :cry: Sej prawm, ženske so smrt. :krneki:
Pravokotar Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Sej prawm, ženske so smrt. :krneki: Še hujš :ninja: Tole je pa kerlc Koby :)
bmwslo Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Še hujš :ninja: Tole je pa kerlc Koby :) Naša škorpijonka ma takele za malo malco :eek:
šokac Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) Pri nas človek ob večerih pred računalnikom ne more biti nikoli sam. Brezplačni solarij za Lumpino Luno. Sedaj bom začel kasirati Lunini lastnici. Elektrika ni poceni. Popravljeno November 26, 2006. Popravil šokac
Pravokotar Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Naša škorpijonka ma takele za malo malco :eek: Škorijone imamo na zalogi na Krasu. Tole je Branko, tik preden se je napotil v gmajno, da postane pravi moški.
DAN Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Vidim,da je tu kr nekaj lastnikov Irskih Setrov,tudi moja Biba je dočakala spoštljivih 14 let! Če bo kje na vidiku novo leglo Setrov prosim,če mi javite!? DAN
minca Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Vidim,da je tu kr nekaj lastnikov Irskih Setrov,tudi moja Biba je dočakala spoštljivih 14 let! Če bo kje na vidiku novo leglo Setrov prosim,če mi javite!? DAN za neki leglov se mi zdi da vem :hmm: ....samo nwm kaj ti hočeš?? z rodovnikom,brez :hmm: :closedeyes: moja Pia je bla tut 14 stara :cry: ampak setri so zakon :010 Popravljeno November 27, 2006. Popravil minca
DAN Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ma ja setri so carji :OK: Nekako sem planiral spomladi,če je pravo leglo je lahko tudi brez rodovnika,sicer pa če poznaš lastnike legla že veš kolk je ura :) Minca tnx,kak info več bi bil dobrodošel. DAN
minca Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) Ma ja setri so carji :OK: Nekako sem planiral spomladi,če je pravo leglo je lahko tudi brez rodovnika,sicer pa če poznaš lastnike legla že veš kolk je ura :) Minca tnx,kak info več bi bil dobrodošel. DAN :hmm: ....poznam: http://www.prosoftlab.com/tatjanaklinar/index.htm tuki poglej...pa če ne drugač jo pokliči pa se zmenita če bo imela leglo... če pa ne pa jo upraši za g.Mojco Novak,ona ima tut večkrat leglatko da.....obe2 pa imata pse z rodovniki..... drugač pa se najdejo mislim da v reviji moj pes kar dost ok legla oz.mladiči..... mogoče lahko dobiš od mojega psa mladiče ;) Popravljeno November 28, 2006. Popravil minca
halls Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Naš mešanček Kastor! Slikano s telefonom: :blush:
halls Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Kastor pleza po lojtri in vzrok tega plezanja!
Wobewt Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Po pranju....Pa še naša Cufa in Puhek. B)
halls Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Na prvi sliki ni kazala preveč navdušenja,a ne? :grim
Wobewt Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Na prvi sliki ni kazala preveč navdušenja,a ne? :grim Ja, neki je godrnjala. Pa ne vem, zaqwa?! :fredy:
minca Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Za Minco. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kva1: :blush: kok sta luštkana :yes: hvala lobo :004 :010
andrejba Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Za Minco. o kak sta mala! Zaki sta pa tolk polizana? :)
minca Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) o kak sta mala! Zaki sta pa tolk polizana? :) če pa sta se šele v soboto rodila al kako se temu reče :hmm: :grim Popravljeno December 11, 2006. Popravil minca
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Spet moja 'sirotinja' z eno od njegovih miljavžnt pa pešnajst poz :D... [attachmentid=87837]
Pravokotar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Za Minco. Zverini imata srečo, da ju Alla še ni opazila. Ker v nasprotnem primeru bi se po motomarsu že slišal bojni krik: "HRAAANAAA !!!" :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se