Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Zverini imata srečo, da ju Alla še ni opazila. Ker v nasprotnem primeru bi se po motomarsu že slišal bojni krik: "HRAAANAAA !!!" :kva2: Ravno o tem sem razmišljala ... :grim
Alla Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Sem opazila. Pa so mi ljubši kozlički. :wub: :evilgrin: :rolleyes: Ovc mam že mal (fejst) dost. O:-)
2384nsdf83 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Topli dom podarimo čivavici ali jorkširskemu (resastemu) terierčku. Pogoj: pasat mora v moj žep na zimski jakni. Dejstvo: ponudba je čisto resna. Dejstvo2: imel bo zajebanega gospodarja (mene). Dejstvo3: imel bo tudi punco, ki bo nekajkrat večja od njega in sliši na ime Tara. Dejstvo4: verjetno se bo moral navaditi vožnje z motorjem v tanktorbi :P
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Moje živali: Prva je KAWA, druga pa COCA COLA (sibirski husky)
Nagaya Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Topli dom podarimo čivavici ali jorkširskemu (resastemu) terierčku. ali čemurkoli kosmatemu pasjemu podobnih gabaritov. :rolleyes: pogoj2: must be homeless
Nagaya Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) [attachmentid=88538] :photo: kršenje Wobewtovih avtorskih pravic by Sym :grim p.s.: Kožuh je še vedno rezident B) Popravljeno December 22, 2006. Popravil Nagaya
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Mislim, da smo zmenjeni, da tale zverina dobi sledeče: -novo ime -kolekcijo piercingov -vsadke iz kirurškega jekla -dodatno stekleno oko -dodatno taco/roko, da bo lažje ski-boksal Kdaj in kje? Prinesem kladivo in motorko.
Pravokotar Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Mislim, da smo zmenjeni, da tale zverina dobi sledeče: -novo ime -... -... -... -... ... -novo pasmo v veliki knjigi zverin (dolgodlaki jorkširski dihur :krneki: )
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Pa veš kolko to požere? :eek: Nazadnje nam je celo slatko smetano zmazal, pa je sploh rad nima. To pomeni, da je zapovrh še hudoben ko pes. :grim
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Pa veš kolko to požere? :eek: Nazadnje nam je celo slatko smetano zmazal, pa je sploh rad nima. To pomeni, da je zapovrh še hudoben ko pes. :grim Se to ni pes, to je natopirana podgana.. :(
Nagaya Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) kar zajebavajte..boste vsi brez rok ostal...wobewt prvi :grim stekleno oko zveni kul :evilgrin: na koncu bo počistila tale v bistvu sta kar hecni skupaj :wub: Popravljeno December 22, 2006. Popravil Nagaya
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 kar zajebavajte..boste vsi brez rok ostal...wobewt prvi :grim na koncu bo počistila tale v bsitvu sta kar hecni skupaj :wub: Tale karnivora me lahko poškoduje v kakšni drugi dimenziji, v tej sem zanjo prehiter in preveč zloben. Samo to povej - malemu zavru bolj prija 3mm ali 4 mm sveder za utore povrtat? :devil: Če pa se bo med posegom še kdo navdušil, ni prioblema, bom vzel par rezervnih delov s seboj. :D
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Če pa se bo med posegom še kdo navdušil, ni prioblema, bom vzel par rezervnih delov s seboj. :D Kaj pa vem, sem mel neko idejo, da bi si na levo senco zmontiral lupo, tak da bi ob sončnem vremenu lahko komu scvrl oči in ob tem jedu npr. slajs pice.
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Kaj pa vem, sem mel neko idejo, da bi si na levo senco zmontiral lupo, tak da bi ob sončnem vremenu lahko komu scvrl oči in ob tem jedu npr. slajs pice. Ta poseg je zaščiten pri mednarodnem uradu za intelektualno lastnino, lasti si ga pa Nečak Noris, tako da ne bo šlo. Lahko ti pa odtrgamo roko in ali uho. Obenem ali po želji. Upravne koleke pa na občini dobiš, to pa menda veš, da ne bi slučajno brez njih hodil.
anA Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Ne se hecat fantje!!! :nono: Nč ne bomo vrtal, pa Cufa mi je povedala, da ji ta dihurski "undercover" ne ustreza preveč in bo kaml postala prava Yorki dama, tko kot se zagre! :P Mogoče bo mela tut mašnco na naglavnem čopku... :wub:
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Ne se hecat fantje!!! :nono: Nč ne bomo vrtal, pa Cufa mi je povedala, da ji ta dihurski "undercover" ne ustreza preveč in bo kaml postala prava Yorki dama, tko kot se zagre! :P Mogoče bo mela tut mašnco na naglavnem čopku... :wub: Aja to je prava bitch the kuzlica...sem mislil, da je z jajci. Šment. Sedaj mi je jasno zakaj toliko hudobije v njenem pogledu. Bomo spotoma še sterilizirali z vročim železom, da se ne bo taka zalega preveč zaredila - v momentu lahko preplavijo Ambrus, samo da proč pogledaš.
2384nsdf83 Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Se to ni pes, to je natopirana podgana.. :( This time I let you live ... this time ... Ne se hecat fantje!!! :nono: Nč ne bomo vrtal, pa Cufa mi je povedala, da ji ta dihurski "undercover" ne ustreza preveč in bo kaml postala prava Yorki dama, tko kot se zagre! :P Mogoče bo mela tut mašnco na naglavnem čopku... :wub: Vse okej in prav - ampak mašnic pa jaz ne bom toleriral. Dokler je to moj pes, lahko ti mašnico Bladzotu na glavo montiraš :-) Ja, za dog frizurn mahen se pa priporočava s cufo. Je pa fajn, k zdaj ona tolk smrdi, da mene nihče ne voha :-)
Wobewt Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 [attachmentid=88538] :photo: kršenje Wobewtovih avtorskih pravic by Sym :grim Zdej pa dost! :ninja: Prot Symu je že vložena tožba. Damn. TO JE CUFA!!!!
anA Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Ja, za dog frizurn mahen se pa priporočava s cufo. Je pa fajn, k zdaj ona tolk smrdi, da mene nihče ne voha :-) Ok, ok pol pa brez mašnc... :( Jo bo Mirja poštimala na "višavčka" pa bo super! Sem vedla, da je tle neka vzajemnost... :hmm: TO JE CUFA!!!! A pol je yorki Cufa plagiat?! :naughty:
2384nsdf83 Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Zdej pa dost! :ninja: Prot Symu je že vložena tožba. Damn. Si za izvensodno znotrajgostilniško poravnavo? Morda v Saloonu? :P
Wobewt Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Je pa fajn, k zdaj ona tolk smrdi, da mene nihče ne voha :-) Ja sej, Ona (katere ime ne izgovarjam) v bistvu diši. Ko sta pa skupaj, je pa že mix Eau de Sybrum. Pol pride pa gospod Anubis in naredi red. Z motorko, ki že malce rjavi, kakor sem opazil. :grim
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) Si za izvensodno znotrajgostilniško poravnavo? Morda v Saloonu? :P Bom porota. Z motorko, jasno. Noben ne bo jebal nobenega, razen če ni tega v zapisniku. Popravljeno December 22, 2006. Popravil Anubis
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se