Wobewt Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 A pol je yorki Cufa plagiat?! :naughty: Seveda! Cufa je mednarodno zaščitena pri patentnem uradu. B) Si za izvensodno znotrajgostilniško poravnavo? Morda v Saloonu? :P Eh, za pir se prodajam in teptam načela. Ampak, nej ti bo. Pir je pir, heh... :fredy: Tudi poroto sprejmem. Z orodjem, seve... B)
Alla Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Jezus, sem imela že cel post napisan, pa mi je beštija skočila na tipkovnico... Ja, no.....pri nas imamo spet novo žvauco. Mlado sivo mucico. Mislim, da je prišla k nam samomor delat, čeprav sploh ne izgleda obupana. Skratka....cukr mali mačji se je naselil pri nas v garaži, ne da bi vprašal, če ga sploh hočemo. No, moja mama je silno dobrega srca, zato zdaj mačje dete prebiva na toplem v stanovanju. Iz dolgega časa napada Đankija in se poskuša igrat z njim. Večji problem je kiling mašin, ki sliši na ime Kani. Ta se ne zlepa, ne zgrda ne da prepričat, da to ni nekaj, kar je potrebno takoj ubit. Skratka......pri naši bajti bo očitno še zelo napeto. Slike mačkice sledijo ob priliki, ko jo ujamem s fotkičem :D
Wobewt Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Me like! :wub: :alien1: :alien1:
halls Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Me like! :wub: :alien1: :alien1: Pa kaj so to zaene živalce? So ble pri frizerju in je bla vajenka sama? :hmm:
Wobewt Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Po moje so egiptovske gole mačke. I think so. :hmm: Damn! :alien1: :alien1: :wub:
minca Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 oo fuj...dej ne s takimi slikami... :huh:
Wobewt Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 oo fuj...dej ne s takimi slikami... :huh: Ja, ka pa je?! A ti niso luškane? :P Prav božanske so! :alien1:
minca Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Ja, ka pa je?! A ti niso luškane? :P Prav božanske so! :alien1: res so neki posebnega...... ampak luštne pa vseen niso...dobim kar kurjo pout ko jih pogledam :wacko: :D
pupa Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 yep.... vsaj ne bi s temi mačkami imela alergij na mačjo dlako :OK: :devil:
METAL4EVER Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 [attachmentid=88686] Tud moja kužika ma božič,pa darilo tud dobi. :OK:
Nagaya Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 da si ne bo kdo česa spahnil..jezika recimo :evilgrin:
SiM Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 (popravljeno) Pri sosedih imajo nujno za oddat 3 mesece starega mladička, ki mu je zaenkrat ime Muri. Mama je mešanka med mešancem in mešanko :) , foter pa je verjetno naš čokoladni labradorec Čokomir. Prosim vas, dajte mal povprašat, če bi ga kdo vzel, ker drugače res ne vem, kam bodo z njim. :trance_33_sleep: tamali :photo: mama :photo: foter (?) :wub: :photo: Popravljeno December 27, 2006. Popravil SiM
rosse20 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ok... ker vidim, da tukaj tudi ponujate domače živali, vam sporočam, da moja teta podarja naslednjega "kužija": Podarijo psa Ameriki Stadford, starega 15 mesecev, je čistokrven z rodovnikom. Navajen je življenja v stanovanju. Podarijo ga zato, ker je večino časa sam. Slike najdete tu: http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?...archPhoto=78982 Kdorkoli bi ga imel, lahko kontaktira mojo teto Mojco na telefon: 051356447.
Alka Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Za praznike lahko baje pojem svojga prjatla ... .)
motoristek Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Za praznike lahko baje pojem svojga prjatla ... .) lahko bi ji dala kaj za pod zob, saj bo vse sosede pojedla... :lol1:
Nagaya Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Za praznike lahko baje pojem svojga prjatla ... .) eh razočaranje sem mislila da boste iz belgije kakih 10 cm več nog prinesli... si ze vložila reklamacijo?
Vengy Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Uradno ime: Vile Real Po domače: Kaja Starost:7 let Spol:Ženski Znamka:Bernski planšarski pes(z rodovnikom, čistokrvni) Cena:160k Značaj:Ljubezniv posebej samičke in rad ma otroke Ostalo:je razstavna psička, imela je že tudi 3 legla s prečudovitimi mladički. Je zelo lep pes.
Alla Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 eh razočaranje sem mislila da boste iz belgije kakih 10 cm več nog prinesli... si ze vložila reklamacijo? Iz Belgije bi verjetno res kak cm več prinesli, v Luxenburgu so meli pa sam tole velikost na razpolago. B)
Lobo Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ..., v Luxenburgu so meli pa sam tole velikost na razpolago. B) Kaj češ, mala država, mali psi. Pa še babe so šle v nakup, njih pa tak lahko vsak nap...
Nagaya Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Iz Belgije bi verjetno res kak cm več prinesli, v Luxenburgu so meli pa sam tole velikost na razpolago. B) eh klinac...viš da bi mogla it v Belgijo :D malo me že skleroza daje :blush:
lina Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 (popravljeno) Zimsko veselje po mačje... pa še mal gospoda psa. Popravljeno December 30, 2006. Popravil lina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se