videonadzor Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Pozdravljeni! Ze vnaprej se opravicujem, če je bila ta tema že odprta. (sem zacetnik na tej strani) Kmalu mislim delat izpit za 50 ccm (15 let) in me zdaj zanima kateri motor bi mi priporocali. Vsec so mi supermoto in enduro motorji kot so aprillia sx 50, yamaha dt 50,... Cena naj bi bila najvisja okoli 2000 €. (lahko tudi rabljen motor) Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore
Izprijenec Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Pozdravljeni! Ze vnaprej se opravicujem, če je bila ta tema že odprta. (sem zacetnik na tej strani) Kmalu mislim delat izpit za 50 ccm (15 let) in me zdaj zanima kateri motor bi mi priporocali. Vsec so mi supermoto in enduro motorji kot so aprillia sx 50, yamaha dt 50,... Cena naj bi bila najvisja okoli 2000 €. (lahko tudi rabljen motor) Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore počakaj 1 leto pa iji delat za 125 ccm...
Yuree Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 ja ti prodam Yamaha Tzr 50 rossi replica men najlepsi motor v 50 kubicnem razredu , je pa to cestak lp
mitja.ferjancic Objavljeno Maj 2, 2014 Opozori Objavljeno Maj 2, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8427644 kupi zdej bol poceni, pa boš drugo leto rajš zapravlu, nad motorjem pa ne boš razočaran:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se