hoyla Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 (popravljeno) Pa se je začelo lepo vreme in v pripravi je že prvi enodnevni izlet na Kočevsko, se pravi v moje domače kraje. V soboto 21.4.2012 se bomo med 8:30 in 9.00 zbrali na petrolu na Ljubljanskem barju, smer proti Dolenjski. Pot nas bo vodila preko Škofljiče do RaŠice do Trubarjeve rojstne hiŠe, kjer bo tudi prvi postanek okoli 9:30 ure in možnost vodenega ogleda spomenika, postanek cca 1 ura. trubarjeva domačija: http://sl.wikipedia....La%C5%A1%C4%8De po ogledu bomo nadaljevali pot proti Ribnici, prihod ob pribljižno 11.00, ogled ribniŠkega gradu in muzeja lončarstva, ki je v gradu, cca 1 ura, ribniŠki grad: http://www.ribnica.si/?page_id=29 odhod proti kočevju ob 12.00, prihod v kočevju ob cca 12.30 in najprej bi Šli na kosilo v gostilnico FALKENAU, kosilo bi bilo ob cca 12.30-13.00. postanek cca 2 uri in potem naprej do rudniŠkega jezera. gostilnico Falkenau: http://www.sloveniah...la-krajina.html rudniŠko jezero v Kočevju: http://sl.wikipedia....%C5%A1ko_jezero Po kosilu bomo Ši najprej do rudniŠkega jezera in potem proti Kolpi, prihod ob cca 16.00, lahko tudi malo prej, obmejna reka med Slovenijo in HrvaŠko – reka Kolpa http://www.kp-kolpa.si/ in vožnja ob Kolpi proti Črnomlju, kjer bi se lahko skupina iz MB, po želji ločila in se odpravila preko NM v MB, ostali pa bi nadaljevali pot proti Dvoru in preko Žuženberka proti Ivančni gorici, kjer bi se po AC vrnili v LJ in naprej proti domu. V google maps sem naredil Še zemlejvdni načrt poti in ga dobite na tej povezavi http://g.co/maps/e7hnt Vstopnine so par eurou; Turbarjeva domalčija 2-3 eur, RibniŠki grad 3-4 eure. Ceno za kosilo in datum za prijavo sporočim naknadno. Upam na lepŠo vreme in dobro MAXI družbo Da vidim koliko je interesentov Popravljeno Marec 31, 2012. Popravil hoyla maxiscooter 1
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Pa zakaj glih 21,4.....tudi sam sem Kočevar in bi se z veseljem prijavil a isti dan imamo uvodno furo BMW-jisti,kjer sem se že pred časom pofočkal.......škoda lepa bi bila tudi ta...po domačih krajih No skratka želim vam prijeten dan in varno vožnjo. Lp maxiscooter in hoyla 2
hoyla Objavljeno Marec 31, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Pa zakaj glih 21,4.....tudi sam sem Kočevar in bi se z veseljem prijavil a isti dan imamo uvodno furo BMW-jisti,kjer sem se že pred časom pofočkal.......škoda lepa bi bila tudi ta...po domačih krajih No skratka želim vam prijeten dan in varno vožnjo. Lp ja tako je naneslo, ker prej jest ne morem, bi bil pa vesel da se spoznava, mogoče pa kdaj v Kočevju, sem skoraj vsak vikend doma. Kmet2 1
hoyla Objavljeno April 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2012 (popravljeno) Zanima me če je kaj interesentov za ta izlet? Če je potem mi prosim sporočite udeležbo najkasneje do 17.4.2012, ker je potrebno do takrat potrditi rezervacijo za gostilno. Upam na lepo vreme in prijetno družbo Popravljeno April 2, 2012. Popravil hoyla
gorazd Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Pozdravljen! Zelo zanimiv izlet, te kraje poznam zelo slabo ali pa sploh ne... Verjetno se ti bova pridružila z mojo boljšo polovico. Bom javil pravočasno. G
pjer01 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Mogoče pa bi tudi midva z mojo šla zraven, da tudi ona otvori sezono. Gorazd, če bosta šla mi javi se bomo skupaj peljali!!
pjer01 Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Spisek prijav 1 hoyla 2 gusar 3 pjer01
Blond Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Spisek prijav 1 hoyla 2 gusar 3 pjer01 4 Blond + soproga
pjer01 Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Spisek prijav 1 hoyla 2 gusar 3 pjer01 + sopotnica 4 Blond + soproga
hoyla Objavljeno April 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2012 Spisek prijav 1 hoyla 2 gusar 3 pjer01 + sopotnica 4 Blond + soproga 5 Maxi Gašper
Blond Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 ?? kaj ti ni jasno? določli so te ta si boš vedo planirat
maxi gašper Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 (popravljeno) Ja že že sem opazil, samo se nisem sam napisal..., ker je zelo malo možnosti, da bom lahko šel, ker imam sobote v aprilu vse delovne, žal... Če bo možno in bom lahko šel se bom dopisal SAM... Popravljeno April 10, 2012. Popravil maxi gašper hoyla 1
matjaz c Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Ha, ha, ha, ha, hi,hi,.... tako je prav, pa ne more samo delat, naj gre še malo na izlet po moje letos sploh še nisi vžgal motorja.....se lahko bat zapika jaz bi tudi šel rad na ta izlet pa nimam sprednje gume...še ne sem jo naročil, pa že dva meseca čakam.....upam da niso že rožic noter posadil še hujše pa če je narejen stojalo za marelo :grim
maxi gašper Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 :OK: :OK: :OK: ooo rozce pa rozce.... :kva2: :kva2: :kva2: Maxi
hoyla Objavljeno April 11, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2012 Ha, ha, ha, ha, hi,hi,.... tako je prav, pa ne more samo delat, naj gre še malo na izlet po moje letos sploh še nisi vžgal motorja.....se lahko bat zapika jaz bi tudi šel rad na ta izlet pa nimam sprednje gume...še ne sem jo naročil, pa že dva meseca čakam.....upam da niso že rožic noter posadil še hujše pa če je narejen stojalo za marelo :grim ja a si naroču zalate gume, da jih moraš tako dolgo čakat :? ? jset sem naroču dons in nasledji dan so mi gumo zontirali, pa še ugodno sem jo dobu. Če te zamina kje, poglej na maxiscooter.si, pod menjava zadnje gume na MP3ju.
matjaz c Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Ja imaš prav. Bom poklical mojega prijatelja Maxi Gašperja pa mi jo bo takoj zrihtal. Evo že zvoni......
matjaz c Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 Tam k si ti zamenjal gume, pa jaz nabavljam in menjam za avte. lp
hoyla Objavljeno April 11, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2012 Tam k si ti zamenjal gume, pa jaz nabavljam in menjam za avte. lp ima gume tudi za MAXI skuterje in motorje :010 :010
hoyla Objavljeno April 15, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2012 Pozdravljeni še enkrat, če je še kdo, ki bi se udeležil izleta na Kočevsko in kolpo, bi prosil, da mi javi do torka 17.4.2012, ker moram v gostilno sporočiti število ljudi za kosilo.
hoyla Objavljeno April 16, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2012 Ha, ha, ha, ha, hi,hi,.... tako je prav, pa ne more samo delat, naj gre še malo na izlet po moje letos sploh še nisi vžgal motorja.....se lahko bat zapika jaz bi tudi šel rad na ta izlet pa nimam sprednje gume...še ne sem jo naročil, pa že dva meseca čakam.....upam da niso že rožic noter posadil še hujše pa če je narejen stojalo za marelo :grim tudi ti bi lohka šou z nami malo predihat tvoja atlantica, kaj praviš si za?
Blond Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 spremljam vremensko napoved preden ti 100% potrdim....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se