tuksinet Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Nekako mi ne uspe se odjavit od teme, ki jo spremljam. Gumb "Ne spremljal več teme" naredi ničesar.
Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Nekako mi ne uspe se odjavit od teme, ki jo spremljam. Gumb "Ne spremljal več teme" naredi ničesar. Ma mam jaz iste probleme pa se tuki gor noben za to pristojen ne zgane.....sem dobil odgovor v smislu....da ko pride nova verzija...ne vem česa...pa ne vem kdaj...itd...da bodo poštimal. Sam se mi vse bolj zdi,da je tuki ko v parlamentu...če si pomemben,bi mel že poštimano....tok pa mogoče leta 2020...
Codeine Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Ma mam jaz iste probleme pa se tuki gor noben za to pristojen ne zgane.....sem dobil odgovor v smislu....da ko pride nova verzija...ne vem česa...pa ne vem kdaj...itd...da bodo poštimal. Sam se mi vse bolj zdi,da je tuki ko v parlamentu...če si pomemben,bi mel že poštimano....tok pa mogoče leta 2020... In še enkrat povem isto, ko bo izdana verzija 3.3.1. Kdaj bo to, pa ni odvisno od nas ampak od podjetja, ki program izdeluje in prodaja. In, če želiš, da te forum obvešča o čemerkli je potrebno obveščanje najprej nastaviti tukaj (glej sliko): http://www.motosvet....a=notifications, da forum sploh ve na kakšen način naj pošilja obvestila in kolikor vidim v tvojih nastavitvah imaš vse načine za obveščanje izklopljene. P.S. Blodje o teorijah zarote in manjvrednostnem komplesu pa so naravnost otročje.
Kmet2 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 In še enkrat povem isto, ko bo izdana verzija 3.3.1. Kdaj bo to, pa ni odvisno od nas ampak od podjetja, ki program izdeluje in prodaja. In, če želiš, da te forum obvešča o čemerkli je potrebno obveščanje najprej nastaviti tukaj (glej sliko): http://www.motosvet....a=notifications, da forum sploh ve na kakšen način naj pošilja obvestila in kolikor vidim v tvojih nastavitvah imaš vse načine za obveščanje izklopljene. P.S. Blodje o teorijah zarote in manjvrednostnem komplesu pa so naravnost otročje. Hvala še enkrat...bomo čakali do ......... .......drugače pa v meni živi otrok in ne pustim,da umre,ker potem postaneš zagrenjen starec kot......... P.S. Pa vseeno ti želim lep dan......in ne se preveč razburjat.....
tuksinet Objavljeno April 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2012 Closed-source? Aj, aj, aj.. No, hvala za odgovor.
Codeine Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Closed-source? Aj, aj, aj.. No, hvala za odgovor. Ni closed-source. Poanta ni v tem, poanta je v tem, da ne bom popravljal in iskal napake (pa še ta se ne pojavlja pri vseh, saj meni recimo odjava deluje normalno) v programju za katerega smo plačali in za katero se plačuje support. Prvič nimamo za to niti časa niti resourcov. Prijava/odjava naj bi bila popravljena v 3.3.0 in več kot 200 napak, ki je zunaj že kakšen teden, vendar čakamo na 3.3.1 (da se odpravijo še problemi, ki so jih vpeljali z 3.3.0 )
tuksinet Objavljeno April 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2012 Ni closed-source. Poanta ni v tem, poanta je v tem, da ne bom popravljal in iskal napake (pa še ta se ne pojavlja pri vseh, saj meni recimo odjava deluje normalno) v programju za katerega smo plačali in za katero se plačuje support. Prvič nimamo za to niti časa niti resourcov. Prijava/odjava naj bi bila popravljena v 3.3.0 in več kot 200 napak, ki je zunaj že kakšen teden, vendar čakamo na 3.3.1 (da se odpravijo še problemi, ki so jih vpeljali z 3.3.0 ) Pametno. Čakamo na upgrade. Hvala.
BMWRIDER Objavljeno December 12, 2012 Opozori Objavljeno December 12, 2012 Lepo vas PROSIM!! Dejte nekak aktivirat tale napis '' ne spremljaj več te teme''.. Sej forum bom še obiskvala,nč se bat... :) LLP IN HVALA!!!
Kremenčkovi Objavljeno December 12, 2012 Opozori Objavljeno December 12, 2012 (popravljeno) Gotofi ste Popravljeno December 12, 2012. Popravil isarajli1
Aless Objavljeno December 17, 2012 Opozori Objavljeno December 17, 2012 tole morte res hitro poštimat, še pod vsiljeno pošto ne gre dat
Codeine Objavljeno December 17, 2012 Opozori Objavljeno December 17, 2012 tukej: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?app=core&module=search&do=followed
BMWRIDER Objavljeno December 18, 2012 Opozori Objavljeno December 18, 2012 tukej: http://www.motosvet....rch&do=followed Ratal!! Hvala za vslišano prošnjo!! LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se