Blond Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 Evo danes mi je uspelo, česar sem se bal. Ko sem se pripeljal v službo sem svojga Burgmana parkiral pod streho na manjši klančini. Ravno zaradi klančine sem ga postavil na centralno stojalo. Po zaključenem delovniku sem ga iz centralnega stojala postavil na kolesa a klančina je bila ravno dovolj strma, da je gravitacija prevagala motor in kljub naporom ga nisem mogel zadržati. Burgman 650 je padel.... naslonil se je na plastiko pri nogah (na sredini) in na zadnji stranski kovček. Tudi na izpuhu ima 2 praski. Na srečo razen nekaj malih prask ni drugih znakov. Drugi problem .... kako ga dvigniti? Burgman 650 ima 240kg suhe teže + gorivo + kovčki z vso kramo. Če ga ne znaš dvignit te še v križu vseka..... Na srečo sem se spomnil videa iz Youtube Burgman je sicer lažji in manjši ampak s to tehniko je čisto enostavno. Tako sem se danes spet nekaj naučil, se odpeljal bogatejši za eno izkušnjo in 3 praske Da vam vaših maxijev ne bi bilo potrebno nikoli dvigovati. LP Blond
oljka Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 lp me vesli da ni bilo hujšega, narobe pride takoj
Ruf Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Evo danes mi je uspelo, česar sem se bal. Ko sem se pripeljal v službo sem svojga Burgmana parkiral pod streho na manjši klančini. Ravno zaradi klančine sem ga postavil na centralno stojalo. Po zaključenem delovniku sem ga iz centralnega stojala postavil na kolesa a klančina je bila ravno dovolj strma, da je gravitacija prevagala motor in kljub naporom ga nisem mogel zadržati. Burgman 650 je padel.... naslonil se je na plastiko pri nogah (na sredini) in na zadnji stranski kovček. Tudi na izpuhu ima 2 praski. Na srečo razen nekaj malih prask ni drugih znakov. Drugi problem .... kako ga dvigniti? Burgman 650 ima 240kg suhe teže + gorivo + kovčki z vso kramo. Če ga ne znaš dvignit te še v križu vseka..... Na srečo sem se spomnil videa iz Youtube Burgman je sicer lažji in manjši ampak s to tehniko je čisto enostavno. Tako sem se danes spet nekaj naučil, se odpeljal bogatejši za eno izkušnjo in 3 praske Da vam vaših maxijev ne bi bilo potrebno nikoli dvigovati. LP Blond pred leti sem se udeležil šole varne važnje in so nam demonstrirali tudi dvigovanje motorja, ki je bistveno enostavnejše od tvojega, ki je prikazan na linku, sem malo poiskal in ga uspel najti. Pa čim manj dvigovanj vam želim p.s. ne vidi se dobro, ampak ročico, ki je na tleh primeš z obema rokama in motor boš z lahkoto dvignil SEBA33 in Zok 2
Valentin Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 (popravljeno) pred leti sem se udeležil šole varne važnje in so nam demonstrirali tudi dvigovanje motorja, ki je bistveno enostavnejše od tvojega, ki je prikazan na linku, sem malo poiskal in ga uspel najti. Pa čim manj dvigovanj vam želim p.s. ne vidi se dobro, ampak ročico, ki je na tleh primeš z obema rokama in motor boš z lahkoto dvignil Kar verjemi, da je za hrbtenico in tudi nežnejši spol boljši prvi način... Popravljeno Maj 11, 2012. Popravil Valentin
Ruf Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Kar verjemi, da je za hrbtenico in tudi nežnejši spol boljši prvi način... Kr zvrn ga pa prosi kakšno bejbo naj proba obe varianti, pa naj ti pove katera je lažja
gusar Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Kr zvrn ga pa prosi kakšno bejbo naj proba obe varianti, pa naj ti pove katera je lažja Se strinjam s teboj.Odvisno je kaj ti pade goldvon ima čisto drugi naklon kot naprimer burgman.Na videu se vid,da je balanca skoraj 50 cm nad asfaltom če pade moj mp3 je balanca na asvaltu. tud slučajno ga ne dvigneš ,če se vsedeš kot na goldvinga.Iz moje prakse je naj bolši način kot si ga prikazal,pa tudi na prikazu varne vožnje so na s učili ta trik.Če pa dobr pogledaš posnetek vidiš,da ženski pomagata najman dva desca. Ruf 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se