Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Dada tisto je bilo napisano za takšne punce kot je Stigmata. :twisted: In kake punce so to?!?!? :evil: :evil: :evil: Fej te razvratnice :wink: :twisted: Da ne bo kake zamere... Gre za citat :!: :wink: :D
SiR Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Stigmata. Danka party + vazelin + prst na kumarici :twisted: . Sori, če sem dost nerazgledan --> prst na kumarici? :shock:
Leon Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 In kake punce so to?!?!? :evil: :evil: :evil: Pridne punce gredo v nebesa, poredne še dlje. Max-ov citat je malo prehud. Poredne so takšne punce. Na trebuh jih dat ležat in z otepačem po nagi rit našeškat (dokler je otepač še mehak). Kumarica, Sym? Če jo pogledaš pravokotno va vzdolžno os (z vrha), ima eno zelo razpoznavno podobo. Kdaj pa je pri nekaterih frajlah tudi podobnega okusa. :twisted: :roll: :D
dave the wave Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Dada tisto je bilo napisano za takšne punce kot je Stigmata. :twisted: In kake punce so to?!?!? :evil: :evil: :evil: Stigmi,........... ce bos koga z valjarjem za rezance potegnila?.....lahko gledam :twisted: ...........al pa snemam :twisted: lp DTW 8)
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 ...Max-ov citat je malo prehud. Poredne so takšne punce. Na trebuh jih dat ležat in z otepačem po nagi rit našeškat (dokler je otepač še mehak). :shock: :shock: :shock: Ka se zaj vun vleces :?: :D To si ti napisal in ne moja malenkost :!: :?: :!: :arrow:
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ne se kregat- vsi boste tepeni- vsak bo prišel na vrsto- vse ob svojem času... :twisted:
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ne se kregat- vsi... Sej se noben krega! Samo argumente vun vlecemo :wink: A tale otepac (mehki) ti pa ni usel in bi ga ze bla rada delezna, aj jaj jaj.... :oops: 8) :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 A tale otepac (mehki) ti pa ni usel in bi ga ze bla rada delezna, aj jaj jaj.... :oops: 8) :twisted: Kaj?- prevod prosim! :oops:
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 A tale otepac (mehki) ti pa ni usel in bi ga ze bla rada delezna, aj jaj jaj.... :oops: 8) :twisted: Kaj?- prevod prosim! :oops: ....Na trebuh jih dat ležat in z otepačem po nagi rit našeškat (dokler je otepač še mehak). Zaj se pa se nevedno delas aj jaj jaj... :roll: :D :?: :!: :idea: :arrow:
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 To sem zluftala-nisem bila dosledna! :oops:
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 To sem zluftala-nisem bila dosledna! :oops: Mhmmmm... :sleeping:
Leon Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Stigmata. Danka party + vazelin + prst na kumarici :twisted: . BLJAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :roll: :evil: Pa saj nisem na glavo padla (če ne jem mesa!-saj liže ga pa lako samo pogoltnit ne smem, a prav?) If I'm an idiot at least I'm not a total idiot :wink: ! :!: ! Ampak jaz sem bil pa prepričan, da si ti gurman, pa izgleda nisi. Tako po pisanju sodeč. :twisted: IKE, domov se vračam se mimo ljubljanske Mestne hiše. :idea: :twisted:
IKE Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 IKE, domov se vračam se mimo ljubljanske Mestne hiše. :idea: :twisted: Hvala ... sem si zapisal ... LJ bolj slabo poznam ... :wink: :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ampak jaz sem bil pa prepričan, da si ti gurman, pa izgleda nisi. Tako po pisanju sodeč. :twisted: O tem bi se dalo debatirat... :roll:
IKE Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ampak jaz sem bil pa prepričan, da si ti gurman, pa izgleda nisi. Tako po pisanju sodeč. :twisted: O tem bi se dalo debatirat... :roll: Sem nekje opazil da mesa ne ješ ... :?: ... polovični gurman :?:
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Sem nekje opazil da mesa ne ješ ... :?: ... polovični gurman :?: Dvomim! odvisno na katerem področju... :twisted:
Leon Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 IKE. Ljubljanska Mestna hiša => županja. Sedaj je čisto drugo, je vse bolj nežno, ne pa prej. :evil: Stigmata jaz sem pa opazil, da si se nekje pritoževala, da te nima noben rad. Jaz te imam rad, ker se znaš tako hecati. :oops: Sicer si pa sedaj gotovo z Motosvetovci v MB.
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Stigmata jaz sem pa opazil, da si se nekje pritoževala, da te nima noben rad. Jaz te imam rad, ker se znaš tako hecati. :oops: Sicer si pa sedaj gotovo z Motosvetovci v MB.Ja? tud to sem že nekajkrat prebrala, pa obljube, pa... na koncu sem se pa sama sankala! :cry:
Max Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...pa obljube, pa... na koncu sem se pa sama sankala! :cry: Zaj me pa medes, ka nisi bla prisotna vceri na skijanju :?: :?
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...pa obljube, pa... na koncu sem se pa sama sankala! :cry: Zaj me pa medes, ka nisi bla prisotna vceri na skijanju :?: :? Kakem skijanju? Kaj ti te je?
Leon Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Stigmata, kako si pa mami prepričala, da so modrice od sankanja in ne od napr. sexa? :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Stigmata, kako si pa mami prepričala, da so modrice od sankanja in ne od napr. sexa? :twisted: Pa saj mama tega ne gleda- so na skritih mestih- plus tega moja mama VE da jaz NE sexam! :wink: :twisted:
kekec III Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 VE da jaz NE sexam! ...a hočeš povedat ,da potem s to roko tudi ješ !?....
Leon Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...plus tega moja mama VE da jaz NE sexam! :wink: :twisted: Se ti je verjetno zapisalo. Pravilno se glasi : NE VE, da jaz sexam! Tolikokrat omenjaš, da boš zluftala, da si zluftala, ... . Kaj tako luftaš? Sobo? Da ne bom začel verjeti, da še obstaja ena stvar na tebi, ki s časom,... Kekec III. Ženskam in politikom se itaq ne sme verjeti.
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...plus tega moja mama VE da jaz NE sexam! :wink: :twisted: Se ti je verjetno zapisalo. Pravilno se glasi : NE VE, da jaz sexam! Tolikokrat omenjaš, da boš zluftala, da si zluftala, ... . Kaj tako luftaš? Sobo? Da ne bom začel verjeti, da še obstaja ena stvar na tebi, ki s časom,... Kekec III. Ženskam in politikom se itaq ne sme verjeti. Ni se mi zapisalo... In se mi lih ne zdi da pogosto pišem da bi kaj zluftala... vse ostalo je stvar interpretacije! :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se