Max Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...pa obljube, pa... na koncu sem se pa sama sankala! :cry: Zaj me pa medes, ka nisi bla prisotna vceri na skijanju :?: :? Kakem skijanju? Kaj ti te je? I DU DIT... :wink: and I'm still alive... MENE VSE BOLI:cry: -sem se več po trebuhu pelala kot po riti! :lol: Sej si bla, ka te je piclo, da pises da si se sama dricala :?: :roll: :wink:
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Sej si bla, ka te je piclo, da pises da si se sama dricala :?: :roll: :wink: trenutno spet ne vem za kaj gre... sem bla na snkanju, sem se čist sama sanjkala -z "lopato", kateri del ti ni jasen?
Leon Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Stigmata ti si ena fejst punca. Čutim, da je mojih "pet minut" v temi Ljubezen mimo (beri: ni časa), zato se zopet vračam v druge manj čustvene teme. Lepo je bilo si pisariti s teboj. Upam, da se kdaj srečava. Lepo se imej in pridno maži čeljustne sklepe z WD40, da ne zablokirajo zaradi preobremenjenosti. :twisted: Koš poljubčkov od tvojega dopisnega prijatelja Leon-a. P.S. tisto pa ne šparaj zame. :wink: :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Stigmata ti si ena fejst punca. Čutim, da je mojih "pet minut" v temi Ljubezen mimo (beri: ni časa), zato se zopet vračam v druge manj čustvene teme. Lepo je bilo si pisariti s teboj. Upam, da se kdaj srečava. Lepo se imej in pridno maži čeljustne sklepe z WD40, da ne zablokirajo zaradi preobremenjenosti. :twisted: Koš poljubčkov od tvojega dopisnega prijatelja Leon-a. P.S. tisto pa ne šparaj zame. :wink: :twisted: :? :? Nič mi ni jasno?!?!? - spet :oops:
RAN Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Stigmata ti si ena fejst punca. Čutim, da je mojih "pet minut" v temi Ljubezen mimo (beri: ni časa), zato se zopet vračam v druge manj čustvene teme. Lepo je bilo si pisariti s teboj. Upam, da se kdaj srečava. Lepo se imej in pridno maži čeljustne sklepe z WD40, da ne zablokirajo zaradi preobremenjenosti. :twisted: Koš poljubčkov od tvojega dopisnega prijatelja Leon-a. P.S. tisto pa ne šparaj zame. :wink: :twisted: :? :? Nič mi ni jasno?!?!? - spet :oops: A's blondinka ? :?:
Gregs Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 A's blondinka ? :?: Ne, je rdecelaska.... :twisted: :D
Max Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 A's blondinka ? :?: Ne, je rdecelaska.... :twisted: :D Da nau pomote:
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 yep.......vampir v ospredju je stigmata....... tisti starec v ozadju,ki se mu tako sline cedijo je pa....... starec v ozadju kateremu se taaaaako sline cedijo. :twisted: :lol: :wink: 8) (pizzaonthewaypress)
RAN Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Pa kaj je vse tako rdeče na tej sliki. :shock: :o
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Mater, kaj ste se zaj na mene "spravli"? Max- ti bi pa lahko malo sliko zretuširal če jo že "uvažaš"- ko zdaj pa bodo vsi vedli da grizem! :evil: Rdeče pa je ker smo meli rdečo žarnico pržgano... da je blo bolj sexy vzdušje :roll: GREGS JE MEL PA OBLEČENE PAJKICE!- tak :twisted: :!:
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 tisti starec v ozadju,ki se mu tako sline cedijo je pa....... starec v ozadju kateremu se taaaaako sline cedijo. :twisted: :lol: :wink: 8) (pizzaonthewaypress) Pa ne mi "taxista" šimfat- a jasno??????????????? :twisted: :twisted:
Leon Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Stigmata. Ti si prov fejst baba. 8)
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Stigmata. Ti si prov fejst baba. 8) :? :shock: :? ... a ti pa padaš na vampir look?... :twisted:
motomanijak Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 da me nekdo,ki me ne pozna in najbrz niti ne pozna prave diskriminacije oznaci za ksenofoba ali celo rasista (motomanijak)...... Ce si pa tak frajer, da napises kar ni res oz. da sem te oznacil (CELO), za rasista pol mi pa povej v kateri temi je to bilo. :shock: Mnenje o tebi sem si naredil na podlagi tvojih postov v različnih temah. FUCK... :evil: MM
Ice Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 da me nekdo,ki me ne pozna in najbrz niti ne pozna prave diskriminacije oznaci za ksenofoba ali celo rasista (motomanijak)...... Ce si pa tak frajer, da napises kar ni res oz. da sem te oznacil (CELO), za rasista pol mi pa povej v kateri temi je to bilo. :shock: Mnenje o tebi sem si naredil na podlagi tvojih postov v različnih temah. FUCK... :evil: MM ring any bells?! :arrow: "Cyc, Ice, RAN, Hanzi in podobni so me v tem trenuku ožigosali za ČEFRUJA. " v "dzamija,da ali ne".
D.J. Objavljeno Februar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 po tolikih naporih upam da ste že vsi ejakulirali, ker če niste, vas vabim v posteljo..pa ne z mano, khhh khhh khhh, zdrgnite se v rjuho, jo spopajte, poščijte, karkoli vam že paše, po oddihu pa z čistimi mislimi in pobožnimi željami zopet v tole témo :evil: pa roke prej oprat :?: :?: :arrow: :idea: :arrow: :oops: :arrow: :o :oops: :arrow: :twisted: :roll: :arrow: :?: :arrow: :idea: :idea: 8) (no political ass shit wanted)
Max Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 Stigma check your PM :wink: :idea: :!: :arrow:
Leon Objavljeno Februar 25, 2003 Opozori Objavljeno Februar 25, 2003 Max, kaj si pa ti v ta PM napisal, da Stigmate ni več blizu? Ne verjamem namreč, da se je začela za izpite učit. :?
Babi Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Kaj se čudiš kje je Stigmata :?: Mene bolj skrbi kaj je Stigmata z Maxom naredila. Čudne se to stvari na MS dogajajo :shock:
Leon Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Babi ali misliš, da ima kar dve naenkrat? :roll: Hej, še dobro, da druga za drugo ne vesta. Ampak je pa dober, da lahko dve usklajuje.
klimbra Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Babi ali misliš, da ima kar dve naenkrat? :roll: Hej, še dobro, da druga za drugo ne vesta. Ampak je pa dober, da lahko dve usklajuje. Kaj usklajuje......PEDENA!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Leon Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Trn sem ji večkrat zapičil v njeno vse prej kot suho češpljo. Večkrat je bilo tolikokrat, da so se vse kalorije, ki jih je s kosilom na Dan žena zaužila, potrošile. Kosilo je moralo biti res obilno, ker tolikokrat z Bogom v nekaj urah še nisva bila omenjena. Pogled na trn mi pravi, da bo potrebno drugo leto kosilo plačati v bolj nobel restavraciji, kjer se za več denarja dobi kosilo z manj kalorijami. :twisted: Mučenik
klimbra Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Mater......men pa še zmer ne gre prasec iz glave................
Mačica Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Hm, a se mi splača brat teh 15 strani?
Babi Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Mater......men pa še zmer ne gre prasec iz glave................ O moj "bog" men tud ne :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se