Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes sem opazil, da mi je crknila ena od kratkih luči.

Pogledal sem, da ima BURGMAN 650 eno H4 in eno H7

Katere žarnice (firma/model) imate vi in katera je po vašem mnenju najboljša?

LP

Blond

Objavljeno

Jaz bi ti svetoval xenon za več informacij pojdi v temo xenon žarnice !

Objavljeno

a mi predlagaš tehnično neizpravno vozilo, kjer potem zavarovalnica ne izplača zavarovalnine v morebitnem škodnem primeru ?

Objavljeno

a mi predlagaš tehnično neizpravno vozilo, kjer potem zavarovalnica ne izplača zavarovalnine v morebitnem škodnem primeru ?

Pa res pretiravaš s to žarnico ! poznam fanta je imel karambol res,da ni bil kriv in je izgubil nogo z tehnično"neizpravnim" skuterjem(sfriziran do amena) danes je invalid in je iz vseh možnih zavarovanj pokasiral in še trajno invalidnino bo dobival !

Objavljeno

kako pa je z modrimi kar se tiče xenona, kako bi se pa obnesle led luči H4 pa H7.
Objavljeno

Dal sem že kar nekaj LED žarnic, luči, diod skozi roke, vendar še nisem našel takšnih, da bi jim zaupal videti in biti viden.

Ne na avtu in še manj na motorju .... mogoče pa samo še nisem našel pravih.

Objavljeno

led luci so za en k..............., dobre so za videz podnevi ponoci pa svetijo za en k............., iz mojih izkusenj ti predlagam da vzami najbol obicno zarnico, brez kompliciranja!

Objavljeno

Danes sem opazil, da mi je crknila ena od kratkih luči.

Pogledal sem, da ima BURGMAN 650 eno H4 in eno H7

Katere žarnice (firma/model) imate vi in katera je po vašem mnenju najboljša?

LP

Blond

Za podnevi je še dobra, večer pa moraš itak bit doma ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

LED imajo premajhno svetilnost za uporabo v glavnih lučeh. Xenon jaz ne bi tlačil nikamor če reflektor nima leče, ker sicer sveti povsod, tudi kjer je najmanj treba in slepi nasproti vozeče.

Jaz sem si za avto nabavil Osram Night Breaker Plus - svetloba je bolj bela vendar ne vleče na modro, svetilnost pa tudi za odtenek večja.

Priporočal bi tudi Philips X-treme Vision, ki so sicer malce dražje a naj bi se odlično obnesle predvsem v slabih vremenskih pogojih - torej je samo tema mala malca. :) Te bodo nasledile moje NB+.

Objavljeno

Povsod kjer imam klasične žarnice, ni važno ali je H7 ali H4 uporabljam OSRAM night breaker plus in so res fenomenalne proti klasični

žarnici in mi zdržijo cca 10000 km na meganu (H7). Treba pa je čuvat, ker se še vedno prodajajo navadne night breaker brez plus in zdržijo občutno manj, cena pa je ista. Kar se pa svetlobe tiče, so veliko bolj bele in tudi svetijo kar precej močneje in dlje od navadnih.

Kolikor sem mal cene gledal jih ima najceneje BAUHAUS ali na mimovrste.

Objavljeno

@lisjak

to je odgovor, ki ima vse potrebne informacije.

Hvala. Bom se odpravil v Bauhaus.

Objavljeno

@lisjak

to je odgovor, ki ima vse potrebne informacije.

Hvala. Bom se odpravil v Bauhaus.

Pa da boš kupu 55 SVEČNE :yea1:

Objavljeno

Nightbearkerce so super in zdržijo v povprečju eno leto, je pa življenska doba zelo odvisna od kvalitete napajnja, če so napetostne špice pogoste in velike, bodo nightbeakerce shodile hitreje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!