Ni3ous Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Najrajš pa zdej komaratom dajam mamutove solze za probat, ko pridejo na obisk in vprašajo kako je blo. Tako hitr zvedo, mimgrede pa še ugotoviš če je kej deca. Čudn da se ni noben spomnu da bi teekmoval v eksanju flaškice mamutovih solz. No če pomislim vem zakaj. thumper, trebor in Dr_Jakob 3
Dr_Jakob Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 @Janez123, meni so se kar "mamutove solze" ulile, ko sem videl posnetek . . . (po grlu) http://www.motosvet.com/album/watch.php?cid=1-131183 Najrajš pa zdej komaratom dajam mamutove solze za probat, ko pridejo na obisk in vprašajo kako je blo. Tako hitr zvedo, mimgrede pa še ugotoviš če je kej deca. Čudn da se ni noben spomnu da bi teekmoval v eksanju flaškice mamutovih solz. No če pomislim vem zakaj. Bemtiš, jst sm se pa tko navadu teh Hard Mamutovih solza, da so mi fejst všeč postale. Okej, eksal jih lih nebi, ampak tkole za pit so pa superca. Aja, da mi slučajno kdo ne pozabi na uno blondiko od Zdravkota, EJ! Bejba je spila 3/4 flaše skoraj na eks. Baba je bolj dec ko deci... thumper in trebor 2
ELO Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 auuu, ampak ko se na ono damo spomnim tudi meni ni nič jasno... se spomnite kako smo gledali na čakali? ona pa spet nagne... smo si mislili: " ni še prijelo, saj bo..." in ona nagne tatretjič. ja, takrat sem se zamislil nad nami... trebor 1
gusar Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 nekaj za mamute: VABILO - filatelisticna razstava - splosna.pdf
Dr_Jakob Objavljeno Marec 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Mogoče pa res pridem... Da jim pokažem, kaj se pravi traprau mamut!
thumper Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Bemtiš, jst sm se pa tko navadu teh Hard Mamutovih solza, da so mi fejst všeč postale. Okej, eksal jih lih nebi, ampak tkole za pit so pa superca. Aja, da mi slučajno kdo ne pozabi na uno blondiko od Zdravkota, EJ! Bejba je spila 3/4 flaše skoraj na eks. Baba je bolj dec ko deci... ubogi zdravc ... če je tko kt smo uživo vidl je večkat tepen kt sit ... Kmet2, Dr_Jakob in trebor 3
marcc Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 A je kdo šov pogledat našega koščenega mamuta, k je Gusar povabu ??
Dr_Jakob Objavljeno Marec 17, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 A je kdo šov pogledat našega koščenega mamuta, k je Gusar povabu ?? Jst sm mel namen, pa sm se pol šele spomnu, da mam ob četrtkih popoldan ćikt... jebiga
Priporočene objave