trebor Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Jaz sem pa takrat na morju :grim LP Robert
jozexj6 Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Tole je pa kar zanimivo. Če bi štartal v petek popoldan po 15.uri še dopusta ne rabm . Do kdaj ti morm sporočit če se odločim da grem?
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Jaz sem pa takrat na morju :grim LP Robert kukr jast tvojo poznam te bo prav rada spustila na en vikend obisk .... Tole je pa kar zanimivo. Če bi štartal v petek popoldan po 15.uri še dopusta ne rabm . Do kdaj ti morm sporočit če se odločim da grem? jože : vzameš v četrtek dopust v petek pa par urc koristiš ...
ELO Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 da bi se lahko ustrezno pripravili bi blo fino, da se prijave (vsaj meni) oddajo čim prej. zadnji rok za prijavo bo 3.9.2012, torej 4 dni pred prireditvijo samo. v tistih dneh bom potem finaliziral vso organizacijo (transport, prevoz, prijava in plačilo). ideja je, da se v puli dobimo ob 17:00 uri, da nas takrat tudi peljejo čez... tu sem že upošteval to, da nekateri ne bodo več imeli dopusta ter da bi koristili kvečjemu kako urco ali dve... (idealno za npr. našga Jožeta) za vse, ki bi želeli biti na otoku prej ali kasneje bo na voljo Mamut Shuttle Service. seveda, v tem primeru boste motor morali zamudniki pustiti na od otoka 120m oddaljenem parkirišču v marini Veruda, tistim neučakanim pa se bo motor kasneje dostavilo z maono... če bo vreme neprimerno za prekrcavanje motorjev bomo mopede itak da vsi pustili v marini. časa, da se zorganizirate imate pa ja dovolj, tako da upam, da se vidimo v primernem številu!!! čau trebor 1
trebor Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Th, ne verjamem, da bi dobil prost izhod iz Zadra do Pulja :grrr . Pa tudi, če bi ga, se mi z avtom ne bi dalo trajbat tako daleč . LP Robert
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Th, ne verjamem, da bi dobil prost izhod iz Zadra do Pulja :grrr . Pa tudi, če bi ga, se mi z avtom ne bi dalo trajbat tako daleč . LP Robert greš z motorjem v zadar... pol je pa itak navajena da ko greš tankat da te ni tri dni pa 700km .... :hooray: mig72, wix, daneb in 1 other 4
jozexj6 Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 kukr jast tvojo poznam te bo prav rada spustila na en vikend obisk .... jože : vzameš v četrtek dopust v petek pa par urc koristiš ... Zakva pa četrtek dopust? Grem v petek tolk prej vn da se pridružim še komu ki bo šel tja. Ob ene 12h bi lo ravn prov
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Zakva pa četrtek dopust? Grem v petek tolk prej vn da se pridružim še komu ki bo šel tja. Ob ene 12h bi lo ravn prov ja v četrtek do pirana pa z rv-jem ribe lovit pa kak pir sisnt...u petek pa iz pirana do pule ...a j to tko težko štekat ??? daneb 1
wix Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Jst bi tud šel ribe lovit... hvala k kej povabte... sej bi dal za per no!
TICI Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 th pole pa greva mi dva lepo do pule skupaj pa v četrtek pire skupaj pit hahahahha
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 moram 1 najt da gre z mano ma prid do domžal ... ta pa res ni tolk težka ... bo potem težja.. th pole pa greva mi dva lepo do pule skupaj pa v četrtek pire skupaj pit hahahahha če maš gliste se lohk u četrtek dobimo da ne bo treba vabe kupovat ... la pa če šestaka HELP-a prneseš pa ga pretvormo u DHL.. računam upeteknekje okol 11-12h štartat iz pirana .. daneb in trebor 2
TICI Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 nimam glist hahahahah komot, če sm fraj veš da vletim lahko do pirana al se kr dobiva pri meji kakega šestaka ... sm blond .. prevod prosim trebor 1
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 sixpack laško lager- na max +3stC ... claro? ender, trebor in daneb 3
thumper Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 še dobr ke se mi ga ne da tolk dol trogat ... daneb 1
ELO Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 takoj ko se vonja rib spomnim se mi mednožne kroglice pričnejo obračat, zato ne pišite bedarij tu, prosim vas! to je rezervirano zame! big game kdo mogoče? Kmetica2 in trebor 2
thumper Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 takoj ko se vonja rib spomnim se mi mednožne kroglice pričnejo obračat, zato ne pišite bedarij tu, prosim vas! to je rezervirano zame! big game kdo mogoče? men grejo pa lasje pokonc ... elo ti sam za v petek rezervirej kako dobro vabo - tud z obale gre ....
hp2 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 a mene nau pa noben povabu??...banda
motozajebant Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 evo, če bo vse po sreči, se pridružim tudi jaz sporočim naknadno trebor in wix 2
thumper Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 a mene nau pa noben povabu??...banda ti itak skoz jamraš de ne morš septembra dopusta dobit
hp2 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 ti itak skoz jamraš de ne morš septembra dopusta dobit jst dopust dobim,kadr si ga vzamem ..a morm dodat,d mi gre na motor 1 plato pira??tko d čakam zj d me kdo povab trebor 1
motozajebant Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 jst dopust dobim,kadr si ga vzamem ..a morm dodat,d mi gre na motor 1 plato pira??tko d čakam zj d me kdo povab če bi šla gajba CC-ja, bi te jaz povabil aja, pa še paket redbulla? trebor 1
hp2 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 če bi šla gajba CC-ja, bi te jaz povabil aja, pa še paket redbulla? s pa smešn,poglej s kje sm doma,tko d bod zadovoln d bo sploh pir ..k voda j cenejš
motozajebant Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 s pa smešn,poglej s kje sm doma,tko d bod zadovoln d bo sploh pir ..k voda j cenejš hja, pol pa te nam povabu
Priporočene objave