Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kuga pa jst ? pa se dopusta bom neomejen cas mov :)

Objavljeno

Tu z Domzal, ki pa se mislte cca peljat ?

Objavljeno

wix in tici sta prva prijavljena z vsemi podatki...

poleg zahtevanih sem dobil tudi podatke s področja erotičnih fetišizmov, podpoglavje sexy spodnje perilo. od wixa, fuj in fej... :)

če bo šlo tako naprej bomo res rabli katran, da se bomo lahko bolj užitkarsko drgnili...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

wix in tici sta prva prijavljena z vsemi podatki...

poleg zahtevanih sem dobil tudi podatke s področja erotičnih fetišizmov, podpoglavje sexy spodnje perilo. od wixa, fuj in fej... :)

če bo šlo tako naprej bomo res rabli katran, da se bomo lahko bolj užitkarsko drgnili...

kaj bi pa še od mene rabil za ene podatke ?? a kolk sm fukjen?? to že maš .... pa ne mi rečt de se nism prjavu k sm napisu "zmejen" !!!!

Objavljeno

elotu morš na e-mail poslat ime priimek, registrsko motorja, št. osebne izkaznice pa ostale intimne podatke za bič parti.

Objavljeno

Bod vesel, da ti nisem slik poslal...

elo lohk si tolk vesel da tega ni naredu de daš za pir...vsaj... :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

elotu morš na e-mail poslat ime priimek, registrsko motorja, št. osebne izkaznice pa ostale intimne podatke za bič parti.

ja če bi kdo kej reku , ane ???? na ker emajl?? al na privat masaž...

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno

a tisti ki pa nimajo facebook-a pa se sploh ne morjo prijavit ???? :hmm:

Objavljeno

mater sej je tudi tle gor napisal email .. se mi zdi da je neki elo@silo.net .... zna bit neki tazga

Objavljeno (popravljeno)

draga mi banda, tkole maste...

7., 8. in 9. september 2012, Mamuti Beach Party.

samo za preizkušene in zapečateno bodoče mamute.

na otoku v okolici Pule (100m od celine do otoka). na otoku je kamp, ki bo takrat sanitarije odprl najverjetneje samo za nas.

opcijo in ceno za prevoz motorjev na otok s tovornim splavom ali mini trajektom sporočim naknadno, po prvih informacijah bo vse pod 20 EUR na motor.

prosim vse, ki se boste dogodka zagotovo ( 110 % ) udeležili, da mi prek e-pošte na elo@siol.net sporočite ime in priimek, št. osebne izkaznice ali potnega lista in reg.št. motorja. sopotnike dopišite!

vse ostalo po sistemu mamutov. ( vsak zase, vse za vse )

se vidimo!!!

p.s.: shuttle service za zamudnike bo! rokavčki & plavutke .press

Popravljeno . Popravil wix
Objavljeno

ja res je ...sm pregledal ta stare objave ... sam sm prej omelo vzel pa prah obrisal z ekrana k so ble od že zdavnaj ... :D

Objavljeno

še enkrat...

SAMO ZA STARE IN NOVE PREIZKUŠENE MAMUTE!!

obvezna prijava na elo@siol.net

prijava naj vsebuje: ime in priimek, datum in kraj rojstva, št.OI ali PL (označi kaj), ter reg.št. motorja.

p.s.: omenejene podatke ne potrebujem zaradi moje radovednosti, to potrebujejo v kempu, da nas ustrezno obdelajo... :)

Objavljeno

še enkrat...

SAMO ZA STARE IN NOVE PREIZKUŠENE MAMUTE!!

obvezna prijava na elo@siol.net

prijava naj vsebuje: ime in priimek, datum in kraj rojstva, št.OI ali PL (označi kaj), ter reg.št. motorja.

p.s.: omenejene podatke ne potrebujem zaradi moje radovednosti, to potrebujejo v kempu, da nas ustrezno obdelajo... :)

kaj a kakšna mulatka obdeluje? :P

Objavljeno

Jaz mam tut kaj sans, ce se bom prijavil ?

Al kaki dagnjgjtmktwpgjmdwt ni dobrodošel ?

Objavljeno (popravljeno)

fak ..zdej pa še datum rojstva ...kje je že to .... :smoke::lol1: evo poslal ....

Popravljeno . Popravil thumper
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!