JONI 46 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Kuga pa jst ? pa se dopusta bom neomejen cas mov
stuhec Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Tu z Domzal, ki pa se mislte cca peljat ?
TICI Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 pridi do kopra ... in se gre pole naprej .. čene se boš z ostalimi kje dobu
wix Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Evo, sem že prijavljen, dopust je zrihtan, pot prestavljena,... PRIDEM!!! thumper in ELO 2
wix Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Evo, sem že prijavljen, dopust je zrihtan, pot prestavljena,... PRIDEM!!! thumper in trebor 2
TICI Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 sem prebrala pripravljen hahahahahahahhahaha
ELO Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 wix in tici sta prva prijavljena z vsemi podatki... poleg zahtevanih sem dobil tudi podatke s področja erotičnih fetišizmov, podpoglavje sexy spodnje perilo. od wixa, fuj in fej... če bo šlo tako naprej bomo res rabli katran, da se bomo lahko bolj užitkarsko drgnili... wix in trebor 2
wix Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Bod vesel, da ti nisem slik poslal... rdeci_vragec, ELO in trebor 3
TICI Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 hahahahahahaha tega pa nebi rada vidla ... hahahaha
thumper Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 wix in tici sta prva prijavljena z vsemi podatki... poleg zahtevanih sem dobil tudi podatke s področja erotičnih fetišizmov, podpoglavje sexy spodnje perilo. od wixa, fuj in fej... če bo šlo tako naprej bomo res rabli katran, da se bomo lahko bolj užitkarsko drgnili... kaj bi pa še od mene rabil za ene podatke ?? a kolk sm fukjen?? to že maš .... pa ne mi rečt de se nism prjavu k sm napisu "zmejen" !!!!
wix Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 elotu morš na e-mail poslat ime priimek, registrsko motorja, št. osebne izkaznice pa ostale intimne podatke za bič parti.
thumper Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Bod vesel, da ti nisem slik poslal... elo lohk si tolk vesel da tega ni naredu de daš za pir...vsaj... wix, trebor in ELO 3
thumper Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 (popravljeno) elotu morš na e-mail poslat ime priimek, registrsko motorja, št. osebne izkaznice pa ostale intimne podatke za bič parti. ja če bi kdo kej reku , ane ???? na ker emajl?? al na privat masaž... Popravljeno Avgust 12, 2012. Popravil thumper trebor 1
thumper Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 a tisti ki pa nimajo facebook-a pa se sploh ne morjo prijavit ????
TICI Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 mater sej je tudi tle gor napisal email .. se mi zdi da je neki elo@silo.net .... zna bit neki tazga
wix Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 (popravljeno) draga mi banda, tkole maste... 7., 8. in 9. september 2012, Mamuti Beach Party. samo za preizkušene in zapečateno bodoče mamute. na otoku v okolici Pule (100m od celine do otoka). na otoku je kamp, ki bo takrat sanitarije odprl najverjetneje samo za nas. opcijo in ceno za prevoz motorjev na otok s tovornim splavom ali mini trajektom sporočim naknadno, po prvih informacijah bo vse pod 20 EUR na motor. prosim vse, ki se boste dogodka zagotovo ( 110 % ) udeležili, da mi prek e-pošte na elo@siol.net sporočite ime in priimek, št. osebne izkaznice ali potnega lista in reg.št. motorja. sopotnike dopišite! vse ostalo po sistemu mamutov. ( vsak zase, vse za vse ) se vidimo!!! p.s.: shuttle service za zamudnike bo! rokavčki & plavutke .press Popravljeno Avgust 12, 2012. Popravil wix
thumper Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 ja res je ...sm pregledal ta stare objave ... sam sm prej omelo vzel pa prah obrisal z ekrana k so ble od že zdavnaj ...
ELO Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 še enkrat... SAMO ZA STARE IN NOVE PREIZKUŠENE MAMUTE!! obvezna prijava na elo@siol.net prijava naj vsebuje: ime in priimek, datum in kraj rojstva, št.OI ali PL (označi kaj), ter reg.št. motorja. p.s.: omenejene podatke ne potrebujem zaradi moje radovednosti, to potrebujejo v kempu, da nas ustrezno obdelajo...
motozajebant Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 še enkrat... SAMO ZA STARE IN NOVE PREIZKUŠENE MAMUTE!! obvezna prijava na elo@siol.net prijava naj vsebuje: ime in priimek, datum in kraj rojstva, št.OI ali PL (označi kaj), ter reg.št. motorja. p.s.: omenejene podatke ne potrebujem zaradi moje radovednosti, to potrebujejo v kempu, da nas ustrezno obdelajo... kaj a kakšna mulatka obdeluje? wix 1
stuhec Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Jaz mam tut kaj sans, ce se bom prijavil ? Al kaki dagnjgjtmktwpgjmdwt ni dobrodošel ?
thumper Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 (popravljeno) fak ..zdej pa še datum rojstva ...kje je že to .... evo poslal .... Popravljeno Avgust 13, 2012. Popravil thumper trebor 1
TICI Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 ma kaka mulatka dej te prosim hahahahahahaha kaj zame bo kej
Priporočene objave