Samiir Miller Objavljeno Julij 19, 2012 Deli Objavljeno Julij 19, 2012 (popravljeno) lp, no danes sem poskušal na mojem sym orbit 2 odstranit pokrovček fergazerja saj sem mislil da je to ena od blokad. ugl. pokrovček sm odstranil in noter je bila neka vrste vzmet , nato sem pokrovček spravil pod sedež ter se odpeljal(vzmet je ostala na mestu), opazil sem da ni razlike v hitrosti zato sem se ustavil ter namontiral pokrovček nazaj ampak vzmeti ni bilo več. Mislil sem da bo vse vredu vendar sm se motil, takoj ko sem se ustavil(če držim vsaj malo gas je vse vredu) pri semaforju je motor začel delat čudne zvoke ter je nato tudi ustavil. igral sem se mojstra ter si uničil skuter. je sploh kakšna rešitev? Popravljeno Julij 19, 2012. Popravil Samiir Miller Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 19, 2012 Deli Objavljeno Julij 19, 2012 lp, no danes sem poskušal na mojem sym orbit 2 odstranit pokrovček fergazerja saj sem mislil da je to ena od blokad. ugl. pokrovček sm odstranil in noter je bila neka vrste vzmet , nato sem pokrovček spravil pod sedež ter se odpeljal(vzmet je ostala na mestu), opazil sem da ni razlike v hitrosti zato sem se ustavil ter namontiral pokrovček nazaj ampak vzmeti ni bilo več. Mislil sem da bo vse vredu vendar sm se motil, takoj ko sem se ustavil(če držim vsaj malo gas je vse vredu) pri semaforju je motor začel delat čudne zvoke ter je nato tudi ustavil. igral sem se mojstra ter si uničil skuter. je sploh kakšna rešitev? JE, da ga odpelješ na servis in plačaš za tvoje neumno početje ! Vsaka šola paš nekaj stane ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBeR52 Objavljeno Julij 20, 2012 Deli Objavljeno Julij 20, 2012 Haha :grrr Sestavi ferg v originalno stanje pa bo... nekje moraš dobit kar si izgubil (vzmet?) ,še lažje boš pa dobil kar cel ferg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcr Objavljeno Avgust 7, 2012 Deli Objavljeno Avgust 7, 2012 Nehite se mu smejat.Usak bi pelu skuterja na servis,da mu dol dajo blokade,če ne bi bili tako prekleto dragi.Usak je biu nekoč neizkušen pri teh stvareh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se