jjag3r Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 Pozdravljeni, Kolega ima omenjen motor, letnik 2005, 24000 prevoženih km in ga zanima, zakaj pri speljevanju iz mesta v variomatu votlo zaropota (globok votli zvok) in rahlo cukne. Jermen zgleda vredu. Bi lahko bili valjčki? Hvala za odgovore! Lp
gorazd Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 To je pac kymco, se pojavlja pri vecini. Ce variomat ocistis in sestavis, bo nekaj casa vredu, potem se ponovi... Elmin 1
Elmin Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Isto se dogaja na mojem Grand dinku 250. In to, ko je "mrzel", tako kot je Gorazd rekel- očistiti, preveriti in en cajt bo gonilo tiho. Moram pa povedati tudi to, da sem imel veliko smolo. V 10 dneh se mi je dva krat strgal jermen. Prvič je servis vse lepo očistil, zamenjal jermen in valjčke....po 200 km se mi je jermen ponovno strgal...in spet sem porival Ali ima še kdo podobne iskušnje in kaj bi lahko bil razlog?
jjag3r Objavljeno Julij 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Ok, hvala vama bomo pač redno pucal sam da ni kej narobe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se