roman11 Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 Spoštovani kolegi. Zanima me, kje bi lahko dobil potovalne kovčke za motor s slike. http://www.avto.net/....asp?ID=6321717 Motor se mi izredno dopade čeprav že imam enega kateri pa je že veteran, no veteranka (Honda Africa TWIN). Sedaj me pa zanima koliko pridejo še kufri, motor bo namreč darilo za našega kolega, ki bo v kratkem prestopil med Abrahamovce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 odvisno kakšne kovčke bi radi. Givijeve kovčke in nosilce za njih dobite v TC Motoshop; original BMW-jeve pri pooblaščenem serviserju; je pa tudi en kup izdelovalcev (npr. trax, manjši izdelovalci,...), ki izdelajo alu kovčke.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 Predlagam za stranske GIVI Trekker 33 litrov za ta vrhnjega pa Trekker 52 L, to bo pasalo gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roman11 Objavljeno Avgust 18, 2012 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2012 Predlagam za stranske GIVI Trekker 33 litrov za ta vrhnjega pa Trekker 52 L, to bo pasalo gor Kaj pomeni to ugodno kolega? Piši mi na roman.lovsin@gmail.com al pa me poklič na 040 614 133 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 18, 2012 Deli Objavljeno Avgust 18, 2012 Kaj pomeni to ugodno kolega? Piši mi na roman.lovsin@gmail.com al pa me poklič na 040 614 133 tole pomeni kakih 1000 evrov z nosilci.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 19, 2012 Deli Objavljeno Avgust 19, 2012 Kaj pomeni to ugodno kolega? Piši mi na roman.lovsin@gmail.com al pa me poklič na 040 614 133 Saj ti jaz nisem nikjer napisal UGODNO, si mal zamešal, drugače bi pa take givijeve kovčke z nosilci v TCju dobil za okoli 600 €, odvisno kakšen pogajalec si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se