corser Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Pet sekund prej bi vstala, pa se ne bi razlimala na moji grdi čeladi. Počivaj v miru... in vseh tvojih tisoč prijateljic... thumper, Dr_Jakob, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 Pet sekund prej bi vstala, pa se ne bi razlimala na moji grdi čeladi. Počivaj v miru... in vseh tvojih tisoč prijateljic... Corser upam da ne gre za kak kamilčni overdoze !? Sicer je pa še bolj tečno z fazani,kenguruji,kravami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 29, 2012 Deli Objavljeno Avgust 29, 2012 In kaj šine mušici v glavo v trenuku trka s čelado???? Njena rit. motozajebant, thumper, KeC in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 O še ena tehnično zahtevna tema Kmetica2, igorkr, umetnica51 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 O še ena tehnično zahtevna tema jp, taka za študiran folk Kmet2 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Bi jo rešil odsevni brezrokavnik? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Bi jo rešil odsevni brezrokavnik? Ja sevada , le kako lahko leta na okol brez letalne licence pa zaščitne opreme in čelade thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Opfosti musica, Te ne bom nikol vec. Obljubim. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 v kerem čistilu naj te okopamo pred pokopom - detergentskem ali alkoholnem ? A S FUKJEN - KAŠN DETERGENT !!! Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Boge mušice,saj so si same krive, neposlušajo piščalk proti divjadi ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Pet sekund prej bi vstala, pa se ne bi razlimala na moji grdi čeladi. Počivaj v miru... in vseh tvojih tisoč prijateljic... Mat božja, pa kwa za ena tema je to!??? Kaj nimaš nč bl pametne teme za odpret?? Odpreš temo, pa nč ne komentiraš . . . . Oprosti, ampak ta tema je tok bedasta da je za zapret! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 30, 2012 Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 Mat božja, pa kwa za ena tema je to!??? Kaj nimaš nč bl pametne teme za odpret?? Odpreš temo, pa nč ne komentiraš . . . . Oprosti, ampak ta tema je tok bedasta da je za zapret! :grim osa - to ti sam zato napeljuješ za zaklep k je tvoja žlahta v igri???? :lol: Kmet2, trebor, Zok in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Avgust 30, 2012 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2012 To je tema za vse pobite živalce na naših čeladah, žmigavcih in kaj vem kje še :closedeyes: Mal spoštovanja do narave Ja, tud kaka osa se najde... hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 osa - to ti sam zato napeljuješ za zaklep k je tvoja žlahta v igri???? :lol: kwa pa vem . . . . mogoče! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 To je tema za vse pobite živalce na naših čeladah, žmigavcih in kaj vem kje še :closedeyes: Mal spoštovanja do narave Ja, tud kaka osa se najde... hehe Ja se najde . . . . .sam mislim da jih večina konča v čeladi in za vratom . . . . . pol pa pikajo k zmešane, tko da maš celo veselico na motorju! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 (popravljeno) Ja se najde . . . . .sam mislim da jih večina konča v čeladi in za vratom . . . . . pol pa pikajo k zmešane, tko da maš celo veselico na motorju! :evilgrin: ti s u redu k letiš - zaenkrat pa nej tko tud ostane - v isto smer kot mi... mene boli srce ko se mi kakšna revca zaplete v plešo pod čelado..pol pa čelado dol pa jo morm znohtat ... Popravljeno Avgust 31, 2012. Popravil thumper pik1 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 (popravljeno) oda muhi muha, muha, mušica, ali ti je bilo treba, da si se mi na vizir prilepla ... še naščuvala si svojo familijo, da mi po motorju nardijo pizdarijo. Popravljeno Avgust 31, 2012. Popravil maus Kmet2, pik1, rdeci_vragec in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 oda muhi muha, muha, mušica, ali ti je bilo treba, da si se mi na vizir prilepla ... še naščuvala si svojo familijo, da mi po motorju nardijo pizdarijo. te rime so pa čisto v stilu maturantskega plesa srednje frizerske trebor, corser in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2012 Deli Objavljeno Avgust 31, 2012 (popravljeno) te rime so pa čisto v stilu maturantskega plesa srednje frizerske sm 20 let hodu na maturantske plese od srednje frizerske .. itak navadni smrtniki ugotovite umetnost čez 100 let :lol: aja .. muha .. ne se jebat, da te naum na šip razmasiru (da nau off ) Popravljeno Avgust 31, 2012. Popravil maus thumper in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 1, 2012 Deli Objavljeno September 1, 2012 mušica , mušica ... prasica skazica ... zaletiš se u rom , čreva pa u krom .. zdej bom pa pucu , upam ne znucu .. namest za gorivo bo šu dnar za čistilo.. pol pa vse znova k je vsa žlahta nora ... maus, daneb, SLVR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno September 16, 2012 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2012 zdej pa je ža malo manj mušic a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno September 17, 2012 Deli Objavljeno September 17, 2012 zdej pa je ža malo manj mušic a ne? ....ma včeraj je blo tolk mušic kt mušic.....ka sem jim delu ( seicer pa, sej so same hotle, ka pa se nastavljajo ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 Revica je padla za domovino. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 Revica je padla za domovino. Faaak pa tu si ga mogla žgat sigurno ene 30kmh.....diujak trebor, pik1 in BelaStrela 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 Ravn prou, da bo u trugo pasala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se