Skoči na vsebino

Aprilia SR 50

romans1

Priporočene objave

DI TECH

DIRECT INJECTION TECHNOLOGY

mislim Lol ;)

sej me ne pride tolk drago...če je 70k cilinder, bat pa vsa športna elektronika...brez blokad je ta elektronka...

če gledaš ..daš za kvaliteten frgazar in cilinder + bat..tut nekje tolko...mogoče malo manj. računam da se mi bo pa to povrnil potem na bencinu ;)

sej še ne vem...če bo po sreč..al bom dubu 70ccm al pa ko bo zima prodam skuter..malo prej no...pa si kupm spomlad al rs50..al pa še mal premislim katerega kupim 50cestaka ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ampk mors tud nekak vec benza spravt not u cilindr, sploh ce mas 70... to je pa dost drago

sj nism zihr da je to tko ampk tko se mi zdi da je.... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nevem ta kit za Di Teha se mi ne zdi kaj prevec dober naprimer da se ti elektronika kaj zmrda pa ti ne dava dol zraka al pa olja....pa ti ribne....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vsa športna elektronika

sej pravim...da to niti ni tak drago, ker pride .``frgazar´´ zdraven...vsi pa vemo da elektronika manj porabi

drgač pa..sej lahk ti tut navaden frgazar mrdne, pa kaj češ potem? :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja, čist sn se spozabo, da govorimo o ditechu ;) :lol: ja, mislim da se ti nič kaj nebo na benzu povrnilo, kr z športno elektroniko bo tudi poraba športna ne :) če pa nebo pa nebo nikam šel :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa kaj...še zmeri mam rad tegale ditecha..sm k bi sploh km šeu ;D sej s končno sem še kr zadovoljen..sm z pospeški pa vožnjo v hrib..joo ;|

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En moj sošolc ma diteha (tist k ga je že maniak omenju) pa mu tud u hrib vleče slabo (ma sam blokade zuni). Po ravnem mu pa gre prbližen tolk kot men - 80 po el. števcu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

frelih..hm ne ;)

sej smo zrihtal zdej tut to...malenkost lažje valjčke (0,5g) pa leti v karteljevo (velik klanec) 70..končna je pa 85...

skuter pa prodajam, če koga kej zanima :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker gre prepočas? :blink:

bom pa..če bom tega prodau..dobim MOGOČE (pozor..še vedno je vmes velik mogoče) SR50-70CCM...to je vse kar vem o motorju..če bo ata reku da lahk prodam..potem ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm v isti situaciji(če bo ata reku de lahko) bom tega mogoče prodaw in kupu rs-ko, tzr-a al pa kj druzga športnga.

Sam tut pr men je velik mogoče!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jest mam tud zdej ditecha že neki cajta (2 mesca) pa sem ful zadovolen sam neki me zanima a ste vi tud na začetku mogl držat stikal za štarter ene pet sekund da je pajsnu? K men to dela skor skoz kadar se ne furam prej. A to pol k je bl utečen neha delat (zdej ma 200 km)?

Pa še neki zdej k m šov taprvič tankat sem meu šele 150 km narejenih! A ni to mal mal za motor k naj bi s tankom naredu 500 km?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klemen, kaj si pogruntal da ajnspricarji ne grejo nikamor? :lol:

Zakaj pa pol ne kupis rajs kit, pa ne rabis prodajat motorja :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jezus, daj tiho bodi...

k mi je sklopko odtrgalo, pa sem dobo iz servisa tazga:

da mam za malenkost slabše pospeške, ampak res malenkost od enga k ma odblokiranga aeroxa + ZX, pa končna je malo slabša....ampak...sem čist happy trenutno...sm še nekje moram dobit 6.1 gramske valjčke, ker mam trenutno 6g :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem no...sm veš tak je...če bi na veliko nategval folk...ne bi bil več v tem poslu...

ne..rabim 6.1...ker je 6.0 pa vleče idealno, sm bi jzst rad mal boljšo končno, da prehitim enga frenda ;D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uh 0,1g pa se bo res poznalo pri originalnem skutu :zzz:

take spremembe minimalne se še pri evo predelavi neja prav poznajo :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!