Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Nope, ti pravim, da so to zadeve iz verzije1, sedaj je druga pumpa za bencin, drugačno vpetje itd.. Do sedaj sem razen olja in filtra (1x svečke) menjal le zadnji led žaromet, ker je v prvotnega, ki še brezhibno dela prišla neka vlaga (mislim da mi je v Albaniji s kerherjem not prišla, je mel malo jaće) in malo pobrala na strani fokus. Ker sem na netu našel za 16,00 EUR original iz nekega skotanega, sem seveda nabavil in menjal. Za ostalo pa lahko v ustrezni temi vprašaš, če se zanimaš
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 (popravljeno) Jst resno sprašujem, ker razmišljam o nakupu kawasakija ER-6. odgovarjal sem point-u Popravljeno November 1, 2012. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 zdej vas mam pa dost !!! tri smrekove vejce ??' wtf ??? sej ni čudn de se mu kardan zlama !! navadni pičkasti mopedi ... Oprosti. Napačano sliko sem dal, je mel kakšno klado več
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Jst resno sprašujem, ker razmišljam o nakupu kawasakija ER-6. odgovarjal sem point-u Raje vzemi versysa. Za 6,5k eur se odpelješ. Nobenih pomagal ne boš pogrešal, ker jih nima :grrr
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 (popravljeno) Zgleda, da radi les dobro z propelerji prevaža Popravljeno November 1, 2012. Popravil gift
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Kaj pa če to zaščita pred padcem? Kmet2 in Efendi 2
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Kaj pa če to zaščita pred padcem? Snecer ti ne kapiraš, tak se les suši Kmet2 in Efendi 2
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Praktične zadevce, ampak jaz ga vseeno ne bom uporabljal v take namene.
thumper Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Oprosti. Napačano sliko sem dal, je mel kakšno klado več sam tele so žagane na 0,4m ...pr men so ble metrske ....tko da - PUSSY-JI !!! Kmet2 in DAMI34 2
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 (popravljeno) Mal je tud razlike al to tovoriš na mopedu za 15 jurjev, ali pa na takem za 100€. Z mojim APN-om smo se tudi vozili po štirje gor, z GS-om se ne bomo. Popravljeno November 1, 2012. Popravil krucymucy
TBoxer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Dami, še eden samo zate (pa tudi ostale simaptizerje) krucymucy, DAMI34 in maus 3
thumper Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Mal je tud razlike al to tovoriš na mopedu za 15 jurjev, ali pa na takem za 100€. Z mojim APN-om smo se tudi vozili po štirje gor, z GS-om se ne bomo. jst ti nism kriv če kupješ mopede sam po 100€ .. trebor 1
thumper Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 tele. BMW NIMA POMANKLIVOSTI. ampak ima esa esp abs ebc bda ssg 163Ps+akrapovič 11Ps @ Thump. LM002 je u živo navadna podrtija ufff... x5 pa q7 sta pa zvezdi kvalitete....not .. pr motorjih bi me kdo še mogoče lahko prepričal , da ima beemer kakšno kvaliteto več ... tukej pa ne ... pa da ne bom čisto off ...nočem kawe zato , k je prepocen in posledično dosegljiva ...k sm bil še bolj zapufan sm si želu w800 ...pa bonija...zdej k sm totalno u kurci si želim nortona ... če to rata ćez par let - no pol si bom pa kej redkejšega želu....to k pa vidm za vsakmu foglom pa - no thx ...
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Hitler o kawasakiju ... maus in BelaStrela 2
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Hvala mi reči, da sem ti link pokazal
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 jst ti nism kriv če kupješ mopede sam po 100€ .. Ne kupujem, sem imel pri 12. letih APN4. Ne vem zakaj bi ga hotel sedaj. Lep ni, uporaben pa tudi ne, vsak skuter je boljši. Hvala mi reči, da sem ti link pokazal Sej si pričakoval
Keiko Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Norci :lol: Par strani v enem dnevu? Si vidi da je dež .) corser, igorkr, svobodnaptica01 in 4 others 7
igorkr Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Norci :lol: Par strani v enem dnevu? Si vidi da je dež .) Po dolgem času en smiselen komentar ... Bravo Keiko :notworthy:
pikolo Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Norci :lol: Par strani v enem dnevu? Si vidi da je dež .) Se vidi da je govora o dobrih motorjih :D Keiko in DAMI34 2
maus Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 blatite temo :angry: ... brezveze nabijate, ker res ni nobenega razloga, da ne bi meu kwakasakija zato ga mam :krneki: ... p.s. kr pište, klvetajte, lagajte, pluvite in čeulajte, vse gre v mojo črno knjigo igorkr, DAMI34, krucymucy in 1 other 4
gift Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Ninja itak največja legenda, so jo vsaj enkrta vsi BMW fahrerji videli, kar obratno ni moč trditi mamkabozja in DAMI34 2
gift Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 je pa še par ostalih legend... Npr.. Mad Max Kawasaki KZ1000 trebor, sayo, malakai in 1 other 4
Snečer Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 upload picture gift@ se spominjaš teh modelov iz Dolomitov? Cela ekipa 900r legend, zadaj pa se jim je uvalil bmw fahrer. trebor in DAMI34 2
igorkr Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 BMW se povsod nekam štulijo zraven rižev. Celo poletje stalno neki BMW-ji okrog mene ... Mavti, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
baddad Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 upload picture zadaj pa se jim je uvalil bmw fahrer. Kje so najdli tisto barvo za sedež? Pri stari mami, ko je barvala kuhinjo iz leta 1964? Groza!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se