ninjaxx Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) Na avto . net poglej Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil ninjaxx
perici Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) Po moje se kaj ekstra ravno ne boš vozil s takim kitajčkom... Glede na slabe izkušnje lastnikov kitajskih dvo in štirikolesnikov. Lahko pa da se motim. Kaj pa Api? Moja povezava Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil perici
Kramp Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Po moje se kaj ekstra ravno ne boš vozil s takim kitajčkom... Glede na slabe izkušnje lastnikov kitajskih dvo in štirikolesnikov. Lahko pa da se motim. Kaj pa Api? Niso čisto vsi kitajci za en drek. Nekaj jih je v lastnišku japonskih moto firm in so kar vzdržljive in zanesljive mašince. Ne vem pa ali imajo v ponudbi tako trokolo in ali se ga da nabaviti v evropi.
motofrik Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Saj sem napisal, da je pa možno da se motim... Za Husote tudi ni enaka kvaliteta, -pri 250 in 650 Aquila.
Brejger Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Lep pozdrav... prvo bi rad povedal, da imam že dolgo željo imeti trajka! ampak te želja je da ga naredim sam..in me zanima kako začet? prosim če mi lahko kdo pomaga z nasveti? Hvala.
Bremzer Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Lep pozdrav... prvo bi rad povedal, da imam že dolgo željo imeti trajka! ampak te želja je da ga naredim sam..in me zanima kako začet? prosim če mi lahko kdo pomaga z nasveti? Hvala. Najprej nabavi dobro mašino od Hrošča z menjalnikom potem začni šele razmišljat o trajku,sicer pa dobiš v Nemčiji komplet,ki ga sam sestaviš,sem videl pred leti na IMOT-U v Munchenu !
bone Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 Lep pozdrav... prvo bi rad povedal, da imam že dolgo željo imeti trajka! ampak te želja je da ga naredim sam..in me zanima kako začet? prosim če mi lahko kdo pomaga z nasveti? Hvala. pokliči me na 051 607 544.....
smasher Objavljeno Januar 18, 2016 Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 sicer so spet neumnosti, ampak včasih so se tudi po evropi vozili taki tovorni trikolesniki: gilera moto guzzi, pa še kakšna firma jih je proizvajala zakaj ni spet nič pdoobenga okoli? Takaj nebi meli tudi po EU kaj podobnega? http://www.3wheel-motorcycle.com.img.800cdn.com/uploadfile/201212/20121217132422488.jpg lepo je kot krava na baletu ampak noben piaggio porter nima dobro tono nosilnosti, apecarjih praktično ni več za najt, kombiji so dražji za vzdrževat, tama za mobilno tržnico sadja sej Slovenske ceste postajajo vse bolj podobne tistim po indiji pa še kje tam okoli
Ferrarist Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 Samo za info, Peljhan ma enega podobnega. Mislim da je.....hmmmm....Tomosov? Sicer bistveno švohnejši kot ta na fotki.
izibajker Objavljeno December 10, 2017 Opozori Objavljeno December 10, 2017 Tudi take so bile včasih v uporabi... Vir: Ilustrirani Slovenec, 26.aprila 1931, št.17 fazerčk, MitcH', BIF in 2 others 5
rado7rado Objavljeno Marec 14, 2018 Opozori Objavljeno Marec 14, 2018 Pozdravljeni.prosim koga ki je sam izdelal okvir za vw trikea če me lahko kontaktira na zs ali na telefon 031004448.rabim neke infoermacije in pomoč. Hvala lp
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2018 Opozori Objavljeno Marec 14, 2018 pred 2 minutami, rado7rado pravi: Pozdravljeni.prosim koga ki je sam izdelal okvir za vw trikea če me lahko kontaktira na zs ali na telefon 031004448.rabim neke infoermacije in pomoč. Hvala lp sem te premaknil v pravo temo, tule boš prej dobil odgovor.
rado7rado Objavljeno Marec 14, 2018 Opozori Objavljeno Marec 14, 2018 Hvala.Sem nekako spregledal to temo. sesir 1
izibajker Objavljeno Marec 15, 2018 Opozori Objavljeno Marec 15, 2018 pred 18 urami, rado7rado pravi: Pozdravljeni.prosim koga ki je sam izdelal okvir za vw trikea ... Za predelave Trike je bil svoje čase dober mojster tale možakar. Stane Smodiš (Fismo). Tel: 01/7875 589. Tudi iskalnik znotraj tega foruma najde nekaj kontaktov...
rado7rado Objavljeno Marec 16, 2018 Opozori Objavljeno Marec 16, 2018 Hvala za informacijo.Za Smodiša že vem.
Yucco Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 Živjo, je kdo od vas že poizkusil omenjeno zadevo ? Kako bi bilo pri nas s homologacijo in uvozom? Je res kot pravijo zadeva vozna z A in B kategorijo? smasher 1
BIF Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Jebi ga zdaj.... Mavti, Kričač in RobiRoberto 3
MARJA Objavljeno December 9, 2019 Opozori Objavljeno December 9, 2019 Ob 23. 4. 2018 ob 18:38, Yucco pravi: Živjo, je kdo od vas že poizkusil omenjeno zadevo ? Kako bi bilo pri nas s homologacijo in uvozom? Je res kot pravijo zadeva vozna z A in B kategorijo? Mal pozen vidu. Mislim da ga ima Niko Mihelič.
thumper Objavljeno December 9, 2019 Opozori Objavljeno December 9, 2019 pred 1 uro, MARJA pravi: Mal pozen vidu. Mislim da ga ima Niko Mihelič. misliš tole skropucalo ali pravega morgana ?
Yucco Objavljeno December 9, 2019 Opozori Objavljeno December 9, 2019 Vseeno katero verzijo. Ja, to je Niko Mihelič. Kje si pa slikal omenjeno?
Kugelschreiber Objavljeno December 9, 2019 Opozori Objavljeno December 9, 2019 Tole je mihelicev izdelek, narjen je na subaruju, in ima 4 kolesa. Samo engine je s hdja.
thumper Objavljeno December 9, 2019 Opozori Objavljeno December 9, 2019 (popravljeno) pred 3 urami, Yucco pravi: Vseeno katero verzijo. Ja, to je Niko Mihelič. Kje si pa slikal omenjeno? slika je z interneta je pa pravi morgan threewheeler zanimivo za videti..vsaj za nas, ki smo bol za 666 ..prava old school krsta na kolesih. Popravljeno December 9, 2019. Popravil thumper
Darko3g Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Nekaj me zanima. Vsi trikolesniki, ki imajo razmak med kolesi večji od 52 cm in nožno zavoro, so vozni s kategorijo B. Zanima pa me ali jih lahko vozimo tudi s kategorijo A, torej brez opravljene kategorije B. Npr. klasični trike z ozko sprednjo gumo in dvema širokima zadnjima, pa Can am z dvema spredaj ali MP3 LT. Kaj pravi zakon?
Boško2 Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 Pozdravljeni! Malo sem prebiral te poste..vidim da je že preteklo par let od nekaterih objav..prosil bi za kakšen kontakt... Jaz pa bi potreboval nekoga na katerega se lahko obrnem da mi svetuje,kaj in kako da bom lahko naredil homologacijo za trike.. Hvala vsem vnaprej..lp Boštjan
izibajker Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 pred 9 minutami, Boško2 pravi: Pozdravljeni! Malo sem prebiral te poste..vidim da je že preteklo par let od nekaterih objav..prosil bi za kakšen kontakt... Jaz pa bi potreboval nekoga na katerega se lahko obrnem da mi svetuje,kaj in kako da bom lahko naredil homologacijo za trike.. Hvala vsem vnaprej..lp Boštjan Par postov višje sem dal kontakt:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se