kaslc Objavljeno November 19, 2012 Deli Objavljeno November 19, 2012 Ponovno sem se lotil predelave svojega MP3-ja in sicer nožne stopalke za zavore. Za predelavo sem se odločil zato, ker me je motila stopalka oz. če ima kdo večjo številko obutve, lahko ima problem z zatikanjem konice čevlja v originalno stopalko. Originalno stopalko sem snel iz nosilca (2 vijaka po rebrasto gumo) ter odrezal zgornji del stopalke. Ploščico sem zamenjal z koščkom železne palice premera 12mm ter jo privaril na prej odrezan nosilec. Malce pobrusil, prelakiral z črno barvo in zaščitil z gumicami. In izdelek izgleda takole: Izdelava ne vzame veliko časa ,je pa potrebno biti vešč varjenja in oblikovanja kovin, kar pa sem zaupal ključavničarstvu Danilo Auer s.p. kateri vam lahko na željo stopalko tudi izdelajo. Po predelavi več ni motečega zatikanja, pa še estetsko je lepša nova stopalka (stvar okusa). Stopalka je primerna za vse modele Maxi scooterjev Piaggio MP3 - LT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oljka Objavljeno November 21, 2012 Deli Objavljeno November 21, 2012 lp podobno pedalo sem videl da prodajajo na neki nemški strani. Mogoče komu pride prav. http://neu.3ppp.de/dreiraeder/piaggio-mp3-rl-lt/289/piaggio-mp3-250-500-lt-bremspedal?c=93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaslc Objavljeno November 22, 2012 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2012 Ja res je da jih nekdo prodaja, samo ne vem kako ceno formira 49 € :grrr . Saj sem tudi sam tam dobil idejo, tako da to ni moja pogruntavščina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno November 22, 2012 Deli Objavljeno November 22, 2012 49eur jst jih nardim za 20 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oljka Objavljeno November 23, 2012 Deli Objavljeno November 23, 2012 lp nisem rekel da je poceni sem hotel povedat da prodjajo. Nisem jaz kriv če so dali tako ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se