Damy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 (popravljeno) Super smo se mel!! In fuuuuuuul dobre fotke :lol1:kar je zdele gor. Popravljeno Februar 9, 2013. Popravil Damy trebor, Kmetica2 in pik1 3
MihaGS Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 No, še malo video posnetkov. Gasperx...doumentirano potrjuje da nisi goljufal. Tokrat si imel srečo. Bilo je luštno in če bi bile vse kugle okrogle bi itak zmagal :grim . http://www.motosvet.com/album/admin/admin_video.php Kmetica2 in pik1 2
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 men očitno res kava mal škoduje.. al pa sm že po naravi mal prtegnen lol sam seb se smejim hahahahaha BinaBana 1
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Kmet2 a rezultate boš kj objavu??? si tko vneto slikal rezultate
MihaGS Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Kmet2 a rezultate boš kj objavu??? si tko vneto slikal rezultate Rabi več časa da priredi podatke tako, da bo zmagal DAMI34, trebor, Zivnorc in 6 others 9
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Rabi več časa da priredi podatke tako, da bo zmagal Še dobr da mamo tebe maš dokaze za našo stezo če bo kj goljufal Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Miha tvoj link ne dela http://www.motosvet.com/album/video-najnovejsi.html ta bo bolš pik1 1
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Kmet2 a rezultate boš kj objavu??? si tko vneto slikal rezultate Sm mislu ,da bom tanajtabulši,nema rezultatov :glare: sm mel težje kugle kt vi....to ne vela :grrr Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Sm mislu ,da bom tanajtabulši,nema rezultatov :glare: sm mel težje kugle kt vi....to ne vela :grrr Se mi je zdelo da bo kj takega... Kmetica2 1
Popularna objava Damy Objavljeno Februar 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 In smo začeli .... Ni važno koliko kegljev se zbije, važno, da dobro izgledamo :grim Pica je bila dobra, samo nekam hitro je šla... Igorkr, brez krogle, boš težko kaj naredil .... Ena teta s fajn frizuro in BMW fan Ena družinska Prerokovanje iz bowling krogle Gogo plesalka Batman in Sombrero band DAMI34, jami65, BMWRIDER in 11 others 14
HyperJack Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 No no, sej, jaz bom lepo začel od vsakega par eurov poberat, če mislite tak moja očala uporabljat :closedeyes: igorkr, cedevita, Kmetica2 in 3 others 6
corser Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hehe... vidm, da je bil dober žur. Un šljem z roza laski pa upam, da se kdaj pojavi tud na OMV-ju.... :grim BelaStrela in Kmetica2 2
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hehe, HyperJack, to bi hitr nabral kupcek ja.... HyperJack 1
BinaBana Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 No no, sej, jaz bom lepo začel od vsakega par eurov poberat, če mislite tak moja očala uporabljat :closedeyes: ves kaj ne, zdej vsaj ves da so se celi in da obstajajo!! (BTW- niso vec pr men u posedovanju ) umetnica51, Kmet2 in Kmetica2 3
suzuki Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hola, ja prav fletn je blo, hvala vsem za extrasuperduperfinofajn družbo sej vem da se hvalim in je grdo, ampak jst bi zdržal, če bi tole še 1x ponovili pred začetkom motosezone @Kmet2: ja seveda ne upaš objavit naših rezultatov, k sm jst vse igre zmagal PS tist na sliki ni napetost ampak koncentracija - ker ko je Kmet z vso svojo silno silo vrgu kuglo, so kegli začel padat od strahu še preden je kugla do njih pršla a vseeno ni pomagalo, pokazalo se je da niti kombinirana BMW + KTM brute force nima za burek proti eleganci in agilnosti Suzukija PPS mam spravljeno eno škatlo z muffini brez muffinov k smo jo našli na koncu k smo pospravljal... Damy?? BB?? Kmetica2, trebor, Baykerca in 6 others 9
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Suzuki lej nevem kaj si ti gledu ampak men je moja yamaha power pomagala da sm pomedu s konkurenco tko da sem jest zmagu vse Se pa strinjam s tabo o Kmetu.. men so se kegli kr smilil, k je on vrgu tusto kuglo še dobr da kšnga ni polomu. Kmetica2, Kmet2 in BinaBana 3
suzuki Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hola gasperX, ej, ti čist verjamem da si jst govorim samo za našo stezo, kako je blo drugje ne vem Kmetica2 in BinaBana 2
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Mal heca mora bit zmagal smo vsi k smo bili tam... upam da čimpreje ponovimo takšno druženje motozajebant, BinaBana, Kmetica2 in 1 other 4
suzuki Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hola, hehe, maš prav!! treba ponovit PS jst itak sam Kmeta2 mal dražim BinaBana in Kmetica2 2
gasperX Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Kmet zdele doma študira kaj je narobe delal in razmišla če je bil res mal pregrob z kegli suzuki, Kmetica2, Kmet2 in 1 other 4
igorkr Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 DSC_0192.JPG In smo začeli .... Ena zraven mi deluje že nekam zmatrano ... da ni blo to že proti koncu DSC_0241.JPG Igorkr, brez krogle, boš težko kaj naredil .... Pismu... Jst sem pa še študiral zakaj je blo tako lahko vršt, pa noben kegel podrt .... Damn... Kmetica2 1
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 .... dobro jutro ... :yawn: .... z veseljem ugotavljam, da sem še živ .... ... glavca ne boli ... ...... kaj vse se je pa sploh dogajal, pa še mal sestavljam mozaik v delnio zgubljenem spominu ... Kmetica2, cedevita in BMWRIDER 3
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 .... dobro jutro ... :yawn: .... z veseljem ugotavljam, da sem še živ .... ... glavca ne boli ... ...... kaj vse se je pa sploh dogajal, pa še mal sestavljam mozaik v delnio zgubljenem spominu ... Na koncu si peseka maltretiru Kmetica2 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Na koncu si peseka maltretiru .... ja ta je bla edina, k ji se mi je pustila .... Kmetica2, BMWRIDER in DAMI34 3
motozajebant Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 da še jaz stisnem vtise.... blo je preprosto ODLIČNO!!! sicer sem bil za mizo kjer je Damy pojedla vso pico, ampak ok gobe nam je pustila skratka, ko vse seštejem in odštejem ste bili najboljša družba.... ponovimo pa komot lahko, z veseljem organiziram tole bowlingovanje ps. Pik dej 10 eur MihaGS, Kmetica2, Keiko in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se