DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 A de bi se nad kawasakijem slinla??? BUUUAAHAHAHAAAA!!! A ti pošten povem!!!! BRUHNLA sm!!! kdo tule bruha? Ha?...prhaja ti umetnica51, Kmet2, Zivnorc in 3 others 6
maus Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 full lačnemu al full žejnemu se ne sme dati piti/jesti ... res lahko bruha ... in tko je tukaj tudi ... če se fsedeš na taprau motor ... je to to DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 kdo tule bruha? Ha?...prhaja ti 282744_448038385265719_602566251_n.jpg lej ni bmfl zato ampak rad se mučim,zato lohk še kakšno prlimaš,da mi bo še bolj slabo ne lohk morš ^_^ Zivnorc in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 lej ni bmfl zato ampak rad se mučim,zato lohk še kakšno prlimaš,da mi bo še bolj slabo ne lohk morš ^_^ Trpi mona , al pa pojdi u BMW temo Helge (ups Fritze) gledat cikadina in Kmet2 2
BMWRIDER Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 (popravljeno) kdo tule bruha? Ha?...prhaja ti 282744_448038385265719_602566251_n.jpg HAHAA!!! P ti povem,da mi ornk ODHAJA!!!!!! Popravljeno Februar 12, 2013. Popravil BMWRIDER Zivnorc, DAMI34 in maus 3
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 HAHAA!!! P ti povem,da mi ornk ODHAJA!!!!!! Sej to je normalno pr ženskem orgazmu, najprej prihaja, pol odhaja..sam da je fajn cedevita, Zivnorc, maus in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Sej to je normalno pr ženskem orgazmu, najprej prihaja, pol odhaja..sam da je fajn A si vzel uno knjigo v roke DAMI34, maus in yamaha2025 3
MihaGS Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Odpiram natečaj za najboljši logotip Zmešancev.....najboljši predlog bomo ob naslednjem druženju natiskal na majice :yes: No zdej pa ven z predlogi slikcami,nebulozami in kritikami To bi bil moj brzinski osnutek. Kmetica2, maus, DAMI34 in 5 others 8
corser Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 a vam motosvet kej placa? mal se je treba potrzit:) BelaStrela in BinaBana 2
HyperJack Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Če je že glih "natečaj"... , sej vem, da nimam osnovnih pogojev Zivnorc, DAMI34, Kmetica2 in 6 others 9
maus Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 KVAK :krneki: HyperJack, Kmet2, Keiko in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Svaka čast zmešanci. Od 16.decembra ste naštepali 70 strani....."koktejlov"... trebor, MihaGS, DAMI34 in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 sj od Z-mešancev kj druzga tut ne morš pričakovat, še posebi, če ja tak usran vreme :lol: pik1, trebor, BMWRIDER in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 no predsednik je zadovoljen in tako se to dela...k predsedniku se ne hodi z problemi ,ampak z rešitvami .) Mogoče še kakšna modifikacija obstoječih predlogov ? maus, Kmetica2 in motozajebant 3
motozajebant Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 no predsednik je zadovoljen in tako se to dela...k predsedniku se ne hodi z problemi ,ampak z rešitvami .) Mogoče še kakšna modifikacija obstoječih predlogov ? jaz bom danes dal še eno slikco ali dve gor... samo skica računalniško obdelano pride malo kasneje lp, mz Kmet2 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Kot oblikovalec po izobrazbi moram priznati, ob ogledu mojstrovin zaščitnih znakov, da so vsi dobri in zanimivi, ob tej priložnosti bi pohvalil Mausa za absolutno vrhunsko kreativnost, ki pa bo žal razumljiva samo nekaterim izbrancem (tut meni ), mojstrstvo ob izbiri barve in elegantnemu pristopu, k podpisu in orisu samega emblema. Drugače pa mi je všeč znak tako Miha GSa, kot HyperJacka, vsak zase je lahko osnova za nadaljevanje. Mogoče bi Miha malo še razmislil, o tem da črke mal pomeša -zameša -obrne (slikica priložena, žal nimam časa, da bi jih barval in zavtel), mogoče z lokom ulovi silhueto mopeda..medtem, ko mi je pri Hyperju všeč ideja, manjka pa moped ali nekaj v tem stilu in mi preveč povleče na Bonda... Kmetica2, pik1, motozajebant in 4 others 7
BinaBana Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 a niste samo zmesana sekcija? brez motosveta..
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 a niste samo zmesana sekcija? brez motosveta.. a nis tut ti Z-mešana? BinaBana 1
MihaGS Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 a niste samo zmesana sekcija? brez motosveta.. To je samo opcija, če bodo kaj prispevali in bili za stvar. V nasprotnem primeru bo pa brez napisa. Kmetica2, BinaBana in gasperX 3
pik1 Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Kot oblikovalec po izobrazbi moram priznati, ob ogledu mojstrovin zaščitnih znakov, da so vsi dobri in zanimivi, ob tej priložnosti bi pohvalil Mausa za absolutno vrhunsko kreativnost, ki pa bo žal razumljiva samo nekaterim izbrancem (tut meni ), mojstrstvo ob izbiri barve in elegantnemu pristopu, k podpisu in orisu samega emblema. Drugače pa mi je všeč znak tako Miha GSa, kot HyperJacka, vsak zase je lahko osnova za nadaljevanje. Mogoče bi Miha malo še razmislil, o tem da črke mal pomeša -zameša -obrne (slikica priložena, žal nimam časa, da bi jih barval in zavtel), mogoče z lokom ulovi silhueto mopeda..medtem, ko mi je pri Hyperju všeč ideja, manjka pa moped ali nekaj v tem stilu in mi preveč povleče na Bonda... Z MEŠANA SEKCIJA.jpg .... strinjam se s povzetkom profesionalnega oblikovalskega očesa, ker imamo samo na podlagi takih strokovnih ocen tudi lepe možnosti priti do res lepega in predvsem vsebinsko zanimivega zaščitnega znaka sekcije. Tudi sam bi pohvalil vse tri predloge, pri čemer pa bi prav pri Mausovem predlogu veljalo razmisliti tudi nekoliko globlje ... Mausova kreacija samega emblema je tako po mojem skromnem mnenju vsekakor preobširna, vsebina težko razumljiva, zelo problematična pa bo vsekakor tudi všečnost te njegove sicer izvirne zamisli celostne podobe .... DAMI34, Kmetica2 in Kmet2 3
BinaBana Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 a nis tut ti Z-mešana? ja js sm tko al tko CIST zmesana he he he (brez motosveta ) DAMI34 in Kmetica2 2
pikolo Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Kot oblikovalec po izobrazbi moram priznati, ob ogledu mojstrovin zaščitnih znakov, da so vsi dobri in zanimivi, ob tej priložnosti bi pohvalil Mausa za absolutno vrhunsko kreativnost, ki pa bo žal razumljiva samo nekaterim izbrancem (tut meni ), mojstrstvo ob izbiri barve in elegantnemu pristopu, k podpisu in orisu samega emblema. Drugače pa mi je všeč znak tako Miha GSa, kot HyperJacka, vsak zase je lahko osnova za nadaljevanje. Mogoče bi Miha malo še razmislil, o tem da črke mal pomeša -zameša -obrne (slikica priložena, žal nimam časa, da bi jih barval in zavtel), mogoče z lokom ulovi silhueto mopeda..medtem, ko mi je pri Hyperju všeč ideja, manjka pa moped ali nekaj v tem stilu in mi preveč povleče na Bonda... Z MEŠANA SEKCIJA.jpg Zakaj pa rdeča barva za napis ... a ni lepša zelena? OK, lahko je vezaj modro-bel. pik1 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Zakaj pa rdeča barva za napis ... a ni lepša zelena? OK, lahko je vezaj modro-bel. se strinjam, tut barva mora bit zmešana
pik1 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 se strinjam, tut barva mora bit zmešana .... ja, lahko je tud mal zelene .... ... na modro beli podlagi .... Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se