Damy Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Meni je tudi všečna ideja. ^_^ Samo da slišim, če mi bo všečna tudi cena.... Če bi šli še dovolj zgodej (ko se začenja temnit) bi po moje nastale super fotke...lučk in tega. Od nas bodo itak tako fantastične, da bodo že kičaste
Kmet2 Objavljeno December 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2013 Ja zastonj ne bo,za družbo s predsednikom se pa res ne gleda na ceno
Damy Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Ja zastonj ne bo,za družbo s predsednikom se pa res ne gleda na ceno To mi je jasno.
motozajebant Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Ja zastonj ne bo,za družbo s predsednikom se pa res ne gleda na ceno tle bi se kr z Damy strinju.... Dat 50 eur, da bom gledu tam eno ekipo Z-mešancev, je pa že malo z-mešano trebor, Damy in MihaGS 3
Damy Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Jaz zdej ravno razmišljam, če bi sprejela ponujeno delo: poziranje za akt.... da bi lahko tole plačala TakeALookAround, trebor in pik1 3
Kmet2 Objavljeno December 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2013 Eh raje poziraj nam na ladjici pa maš vse zastonj in še kar bo ostalo ti bomo za peske dali za domov suzuki in TakeALookAround 2
MihaGS Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Prijavljam se na zmešano klopco pik1 1
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Prijavljam se na zmešano klopco .... ne pozabi .... ... točno 20.30 .... !!!!! ... da ne bomo brez klopce slučajno ...
MihaGS Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 .... ne pozabi .... ... točno 20.30 .... !!!!! ... da ne bomo brez klopce slučajno ... Bom že pred 8.00 tam, ker se moram na karting prijavt ....vrrrrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmm, sory....bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Bom že pred 8.00 tam, ker se moram na karting prijavt ....vrrrrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmm, sory....bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... .... ne pozab rezervirat tanajboljšo lokacijo mize pa klopce, da bomo lahko u miru spremljal, kako boš vozu dirko .... :hooray:
maus Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 a spet boste pr oknu sedel in pluval dol :krneki: pik1 1
MihaGS Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 .... ne pozab rezervirat tanajboljšo lokacijo mize pa klopce, da bomo lahko u miru spremljal, kako boš vozu dirko .... :hooray: A bi ti krona dol padla, če bi se pridružil....al mal čiv, čiv, čiken?
motozajebant Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 jst se tut prijavljam na zmešano klopco :grim
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 A bi ti krona dol padla, če bi se pridružil....al mal čiv, čiv, čiken? ... bi se, sam sem prevelik za v tisti mali kokpit .... :blink: ... pa še ne znam prov dobr vozt ... ... bom rajš naviju ... jst se tut prijavljam na zmešano klopco :grim .... zased še tadrugo mizo pa klopco, zraven Mihata .... motozajebant in MihaGS 2
motozajebant Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 ... bi se, sam sem prevelik za v tisti mali kokpit .... :blink: ... pa še ne znam prov dobr vozt ... ... bom rajš naviju ... .... zased še tadrugo mizo pa klopco, zraven Mihata .... važi nono, bom rezerviral pik1, MihaGS in Kmet2 3
maus Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 in vi trije boste zaključena družba ... prou .. fajn se imejte DAMI34 1
motozajebant Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 in vi trije boste zaključena družba ... prou .. fajn se imejte še prosu boš, če se nam lahko pridružiš maus in pik1 2
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 in vi trije boste zaključena družba ... prou .. fajn se imejte ... ja kaj no ????????? ... kaj nam pa manjka ???? maus 1
maus Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 še prosu boš, če se nam lahko pridružiš nepanaum ... ja kaj no ????????? ... kaj nam pa manjka ???? sj .. to je čudn, da ne veš kaj ti manjka :lol: pik1 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 nepanaum sj .. to je čudn, da ne veš kaj ti manjka :lol: ... ne vem .... . ps. .... ponavad pravjo, da imam zmer kej preveč...
trebor Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Eh raje poziraj nam na ladjici pa maš vse zastonj in še kar bo ostalo ti bomo za peske dali za domov Vse kose meska bo dobil za peska, samo še kupit ga bo moral potem naslednje jutro, hehe. LP Robert Kmet2 in umetnica51 2
gasperX Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Z-mešana klopca it izzzz PRidem nam manjku prnesem tekoča zdravila gospoda belice(neki mamo še za spit), kaka flaša Chivasa je še v škatlji :D :D pik1 in Kmet2 2
jozexj6 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Ja qrc ne. Pol bom pa še jst pršu Kmet2 in pik1 2
Damy Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Ja sej, 'All you can eat', pri tej igri jaz nikoli ne morm zmagat pik1 in suzuki 2
Kmet2 Objavljeno December 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2013 Vadit začni kakšen mesec prej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se