umetnica51 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Če boš pridna čez leto, ti ga prinese Miklavž ali Božiček ................................ Ne rabim več Miklavža ne Božička... sm že rekla da sm zdj sama svoj šef in si sama uresničujem vse želje... :grrr ...če pa bi ti Nemirni rad kako darilo...pa mi piši drugo leto za miklauža.... bom kako uporabno darilo zavila še za NEMIRNE DUHOVE... O:-) Keiko in Kmetica2 2
pik1 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Ne rabim več Miklavža ne Božička... sm že rekla da sm zdj sama svoj šef in si sama uresničujem vse želje... :grrr ...če pa bi ti Nemirni rad kako darilo...pa mi piši drugo leto za miklauža.... bom kako uporabno darilo zavila še za NEMIRNE DUHOVE... O:-) ... a za letos je že prepozn, če bi ti še pisal ???? Lubikaa Rozzica in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 ... a za letos je že prepozn, če bi ti še pisal ???? Ne vem, jutr bom zvedla al se bodo Čehi izprsili pred novim letom al po novem letu... ......raje ne tvegam... zato nej Nemirni napiše svoje materialne želje kr 6.12.2014 ...bo stopostov zihr
pik1 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Ne vem, jutr bom zvedla al se bodo Čehi izprsili pred novim letom al po novem letu... ......raje ne tvegam... zato nej Nemirni napiše svoje materialne želje kr 6.12.2014 ...bo stopostov zihr ... pa kaj me briga Nemirni ... :evilgrin: ... sem ti jest mislu pisat ....
Nemirni Duh Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 Ne vem, jutr bom zvedla al se bodo Čehi izprsili pred novim letom al po novem letu... ......raje ne tvegam... zato nej Nemirni napiše svoje materialne želje kr 6.12.2014 ...bo stopostov zihr Hvala............................. osebno imam malo želja, ter jih do sedaj tudi uspešno realiziram. Čeprav kakšna rum ploščica ali tortica ( ta mala napolitanka ), ni nikoli odveč ............................. sem si zapisal na koledar ( da ne pozabim ), za naslednje leto :lol:
Lubikaa Rozzica Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 (popravljeno) ...Ne morem voščiti toliko želja, kot jih ZMORE uslišati VASE življenje... .. Iz srca želim, da se v letu 2014 uresničijo želje, sanje,tudi tiste, ki se zdijo nedosegljive... ..Veste, prav vse ima svoj čas in namen, zato verjemite vase in VZTRAJAJTE ....KER SREČA SPREMLJA POGUMNE!!!! :grim .predvsem pa se naprej VARNO ZADOVOLJNO SREČNO NABIJANJE KILOMETROV ... ..Rada vas imam .... SREČNO IN USPEŠNO '2014' ..PS...upam da je zaj fsaj za precitat vreji napisano ... Popravljeno December 30, 2013. Popravil Lubikaa Rozzica igorkr, Kmet2, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 ...Ne morem voščiti toliko želja, kot jih ZMORE uslišati VASE življenje... .. Iz srca želim, da se v letu 2014 uresničijo želje, sanje,tudi tiste, ki se zdijo nedosegljive... ..Veste, prav vse ima svoj čas in namen, zato verjemite vase in VZTRAJAJTE ....KER SREČA SPREMLJA POGUMNE!!!! :grim .predvsem pa se naprej VARNO ZADOVOLJNO SREČNO NABIJANJE KILOMETOV ... ..Rada vas imam .... SREČNO IN USPEŠNO '2014' ..PS...upam da je zaj fsaj za precitat vreji napisano ... ... vreji je .... . ps ... sam jest mam ful želja .... Lubikaa Rozzica 1
Lubikaa Rozzica Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 ... vreji je .... . ps ... sam jest mam ful želja .... ...ti kr pisi da nes pozabo.............saj vejs...lejta pa tako ....ko se srecama pa mi na brzino pokazi cetlc :grim ..da vijim ce me bo fejst glava pekla
umetnica51 Objavljeno December 31, 2013 Opozori Objavljeno December 31, 2013 ... pa kaj me briga Nemirni ... :evilgrin: ... sem ti jest mislu pisat .... Ne piši pik1...ti kr pridi .... :lol: Nemirni duh še noben tip si ni zaželel rum ploščice al torte... ....to naj ti da in daje kar pajkica ....a sem že rekla kolk je škoda k so leta 1981 ukinl obvezno služenje vojaškega roka...
Kmet2 Objavljeno December 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 31, 2013 Leta 1981 pravš :grrr......... umetnica51 1
pik1 Objavljeno December 31, 2013 Opozori Objavljeno December 31, 2013 Ne piši pik1...ti kr pridi .... :lol: Nemirni duh še noben tip si ni zaželel rum ploščice al torte... ....to naej ti da in daje kar pajkica ....a sem že rekla kolk je škoda k so leta 1981 ukinl obvezno služenje vojaškega roka... .... pridem ... umetnica51 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2013 Opozori Objavljeno December 31, 2013 umetnica51, HyperJack, Keiko in 4 others 7
Nemirni Duh Objavljeno December 31, 2013 Opozori Objavljeno December 31, 2013 (popravljeno) Ne piši pik1...ti kr pridi .... :lol: Nemirni duh še noben tip si ni zaželel rum ploščice al torte... ....to naj ti da in daje kar pajkica ....a sem že rekla kolk je škoda k so leta 1981 ukinl obvezno služenje vojaškega roka... Ja, kaj je tukaj čudnega ........................... sem pač posebnež Aha, hvala za pojasnilo. A pajkica je pravi naslov?? Leta 1981 pravš :grrr......... No ja, za kakšne 10 let prehiteva .......................... bo že bolje ...................... kmalu bo spomlad, kakšna tura z mopedom, sveži zrak in spomin bo bolje deloval Popravljeno December 31, 2013. Popravil Nemirni Duh Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 bili so ZOMBIJI in VESOLJCI Keiko, Kmet2, Lubikaa Rozzica in 4 others 7
motozajebant Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 ...ostrina slik je pa vrhunska prjatu...
Kmet2 Objavljeno Januar 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 To ni fotoaparat kriu :grrr tok smo pać vidl :grim trebor in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 To ni fotoaparat kriu :grrr tok smo pać vidl :grim ... to pomen, da še dons ne vidte prow čisto ..... . ps. .... pol verjetn itak pridete čez eno urco na otvoritveno furco u Cjele ?????
motozajebant Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 ... to pomen, da še dons ne vidte prow čisto ..... . ps. .... pol verjetn itak pridete čez eno urco na otvoritveno furco u Cjele ????? Kokr oni megleno vidijo, bojo lahk srečni če bojo sploh ključ znal vtaknit not DAMI34 in pik1 2
pik1 Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 Kokr oni megleno vidijo, bojo lahk srečni če bojo sploh ključ znal vtaknit not ... kakršne sms-je so men učer pošiljal, jim ni sam ključ predstavljal problem .... umetnica51, motozajebant, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Januar 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 (popravljeno) Pik nekaj moraš pa tud za sebe zadržat,ženske so se potrudile izključno za tebe :grim P.S. no sej mi tud :closedeyes:smo morali oreng delat,tud naš snemalec IgorKr je bil na koncu utrujen pa je sam kamero držu Popravljeno Januar 1, 2014. Popravil Kmet2 DAMI34, umetnica51 in pik1 3
pik1 Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 ...... ženske so se potrudile izključno za tebe :grim ... a so imele generalko ????? :lol1: DAMI34 1
gasperX Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 Z-mešanci srečno zdravo in ogromno varnih kilometrov, Kmet2, NejcGS vidva pa da se čimprej pocajtata... uglavnem srčnga pa zdravga pa min 25kkm Kmet2, MihaGS, umetnica51 in 4 others 7
Robertjur Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 Z-mešanci srečno zdravo in ogromno varnih kilometrov, Kmet2, NejcGS vidva pa da se čimprej pocajtata... uglavnem srčnga pa zdravga pa min 25kkm Gašper z jezika si mi uzel .... pišuka .... u glavnem se kar pridružujem! DAMI34, pik1, Kmet2 in 1 other 4
igorkr Objavljeno Januar 1, 2014 Opozori Objavljeno Januar 1, 2014 Pik nekaj moraš pa tud za sebe zadržat,ženske so se potrudile izključno za tebe :grim P.S. no sej mi tud :closedeyes:smo morali oreng delat,tud naš snemalec IgorKr je bil na koncu utrujen pa je sam kamero držu Prjatu, na kateri zabavi si bil pa ti? Jst cel večer kamere niti v roke nisem primil. Sem mel preveč dela umetnica51, DAMI34, Kmetica2 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se