Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Kot predsednik se imam dolžnost oglasit: Želim vam,da bi še naprej ostali zmešani,veseli,zdravi saj ste le tako lahko kos temu pametnemu svetu,ki nas obdaja. Želim vam srečno,zdravo in zmešano novo leto 2014 Zmešan a ne pretresen Kmet2 :lol: Keiko, TakeALookAround, pik1 in 3 others 6
Bojanv Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 MZ, to je najnovejši tip fotoaparata... Projecira človeški vid. In kaj fotoaparat more, če je tisti ki slika videl zamegljeno? Japonci o tem nič ne vedo... lp bv DAMI34 1
Popularna objava Whiskey Objavljeno Januar 2, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Srečnega, zdravega in varnega vsem skupaj v 2014. Tako kot sem preskoču zaključno furo, tudi na otvoritveni nisem bil Je blo treba z isto znamko in dvemi bicikli viška na obalo. Vreme je blo - brez oblačka. V Piranu se je drenjalo kar nekaj bajkov s KP registracijami. Zvečer še mali ognjemet v Portorožu HyperJack, Damy, MihaGS in 7 others 10
umetnica51 Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Pol naj pa še kdo reče da ni korupcije pr Zmešani sekciji med 31.12. 2013 in 1.1.2014 :lol: kje je že una inšpekcija za karkol že... :unsure: .... ok sj všečkala sm vas vseeno...sam da ste se luštno mel.... Ne bom spet pocukrane pisala k se mi ne da več... sm utrujena fullll... ...............a vseeno BODITE VSI SKUP v letu 2014 ŠE VEDNO TAKO PRISRČNO ZMEŠANI VEDNO IN POVSOD... ....ko se srečamo se pa objamemo...in ok vsaj enkrat na let pa res dovolim poljubčke na lica.... .............to ..... je tolk dobr.... :grrr Keiko, Lubikaa Rozzica, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 .............to ..... je tolk dobr.... :grrr ... a si sigurna ????? :eek: ... da ne boš pol spet rekla, da pa ne bi ... umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 ... a si sigurna ????? :eek: ... da ne boš pol spet rekla, da pa ne bi ... Maš prav... to bi se znal zgodit... ......mam vgraviran en tak feder da odskočim zelo hitro, če je kdo preveč blizu mojega polja varnosti in svobode... Kmetica2 1
pik1 Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Maš prav... to bi se znal zgodit... ......mam vgraviran en tak feder da odskočim zelo hitro, če je kdo preveč blizu mojega polja varnosti in svobode... ... nč bat ... ... ne bo hudga ... umetnica51 1
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 U51 ne se bat strica Pika1 :grrrvozi namreč BMW,bmflarji po Snecerjevi definiciji vozijo motor ker........ ...no v glavnem sploh ga ne boš čutla ko ti ga bo dal :lol: P.S. sam te pa opozarjam da Snecer ni ravno kompatibilen za takšne definicije...........se pravi zna bolet umetnica51 1
Bojanv Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 U51, ne vem zakaj ti tako grozijo... Pa nič jim nočeš... Tisti ki vozijo BMW se vsaj vozijo, drugi hodijo peš... Whiskey 1
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 (popravljeno) U51, ne vem zakaj ti tako grozijo... Pa nič jim nočeš... Tisti ki vozijo BMW se vsaj vozijo, drugi hodijo peš... večina jih ma BMWje v garaži in se raje vozi z drugimi jajci le zakaj? Popravljeno Januar 4, 2014. Popravil DAMI34 gasperX 1
pik1 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 večina jih ma BMWje v garaži in se raje vozi z drugimi jajci le zakaj? ... ne v garaži .... .... v dnevni sobi !!!!!!! ... in to zato, ker imajo res pravi in ljubeči odnos do pravega motorja ... ... za zimo in sol je pa kitajc in ostala druščina dobra .... :krneki: . ps. .... jest sem glih zadnč tavelcga še z moher dekco pokril ... da mu je mehko in toplo .... DAMI34, Kmet2 in Kmetica2 3
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 a lupčka si mu dau, kr drgač ne vela
Bojanv Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 večina jih ma BMWje v garaži in se raje vozi z drugimi jajci le zakaj? Ravno zato, ker je motorja škoda za razbijat po naših ccestah... Potem pa sede na potrošno robo, kvako, kitajca, italjana...... lp bv Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Še mal pa gre iz garaže :grim
HyperJack Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Še mal pa gre iz garaže :grim Škoda, pa tak lep črn je bil.... ...ampak vsaka stran ma dve plati....si le končno le spoznal, da le pravi je Japonc , a boš versisa kupil? Drgač pa slik bmfla smo celo sezono čakali, ves tisti karbon, vsa tista dodatna šara, pa nič nismo vidli, škoda Kmet2, Kmetica2, igorkr in 3 others 6
gasperX Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Kmet pazi na pasje dreke k ga boš vn vleku... nebi bil rad zraven Kmet2 1
pik1 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Še mal pa gre iz garaže :grim ... a sem spet kej zamudu ?????? :eek:
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Pik1 nč zamudu,Snecer me je zavedel in zacumpral,zdej sem uradno samo še KTM-jist :grim Jack nč sekirat,preden ga pridejo iskat vse poslikam Gasperx v življenju je tako,da moraš čez drek da prideš do marmelade.........pa sej veš sam :lol:
JONI 46 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Kmet bo zdej aprilio uzel za svojo
Bojanv Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Ma ja, to je samo ena stopnja bolje kot peš... Podplatov ne uničiš
gasperX Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Sm slišu ene govorice da mi je moto guzzi neki pr src :D Hja kmet2 slab se piše unmu stricu če boš mogu čez drek do marmelade
umetnica51 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 U51, ne vem zakaj ti tako grozijo... Pa nič jim nočeš... Tisti ki vozijo BMW se vsaj vozijo, drugi hodijo peš... Zgleda da dajem tak vtis... če me že jezikovno ne obvladujejo... mi morajo vsaj grozit... :unsure: :lol: Sicer pa jest prisegam na stare železne original motorje z velikimi okroglimi lučmi....ki majo dušo... thumper 1
thumper Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 a lupčka si mu dau, kr drgač ne vela dulček od auspuha mu mora obliznt drgač ne vela ... Ravno zato, ker je motorja škoda za razbijat po naših ccestah... Potem pa sede na potrošno robo, kvako, kitajca, italjana...... lp bv taprau se je oglasu k je 25000km od doma geštel zlomu...
stuhec Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Kaj pa je bil vzrok temu zlomu ? umetnica51 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se