SIMPLE MEN Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Tole pride z menoj v nedeljo Moj kos dej BMWriderki ker žal moram počivat DAMI34 1
Damy Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Ker predvidevam, da bo med nami tudi kdo k ma go-pro, pa mal boljše fotkiče, pa kaka sovoznica vešča fotkanja, bom vesel, če bodo fotke in filmi tudi tu objavljeni p.s. mau me je strah, očitno bo yu3 25 GSov, pa en kwak, ena jamaha in en cucuki Bomo zrihtali igorkr in umetnica51 2
Damy Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Jutri se nekateri dobimo 10:15 pri Paviljonu na Brezovici, če kdo želi, se nam lahko pridruži že tam in gremo skupaj naprej gasperX 1
BMWRIDER Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Tole pride z menoj v nedeljo HOHOHO!! Damy!!!!To špica zgleda!! Da je več kot dobr,pa sploh ne dvomim!! Tud jest en paket prnesem!Lih ga finishiram!! Hej,družba to bo kalorij in pogona,da lohk do Dubrovnika pičmo!! MNJAMI!! igorkr, Damy in jami65 3
pajkica Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Ker predvidevam, da bo med nami tudi kdo k ma go-pro, pa mal boljše fotkiče, pa kaka sovoznica vešča fotkanja, bom vesel, če bodo fotke in filmi tudi tu objavljeni p.s. mau me je strah, očitno bo yu3 25 GSov, pa en kwak, ena jamaha in en cucuki mislim, da bo boljš da kdo garmina prnese
gasperX Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Ker predvidevam, da bo med nami tudi kdo k ma go-pro, pa mal boljše fotkiče, pa kaka sovoznica vešča fotkanja, bom vesel, če bodo fotke in filmi tudi tu objavljeni p.s. mau me je strah, očitno bo yu3 25 GSov, pa en kwak, ena jamaha in en cucuki Pa ja nam sam jest z motorjem pršu??? HAHAHAHAHAHAHAHA Da me nebote zgubli kje k bom tako neopazen Če gre kdo iz kranja se lahko kje dobimo in gremo skupaj proti postojni.. no al pa iz kje drugje pa se v Lj dobimo pa naprej skupaj
gasperX Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Jutri se nekateri dobimo 10:15 pri Paviljonu na Brezovici, če kdo želi, se nam lahko pridruži že tam in gremo skupaj naprej uu pridem jest na dozo kufeta
Kmet2 Objavljeno December 30, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2012 uu pridem jest na dozo kufeta No sm vedu da bomo bmflarji dobl svojga sponzorja se vidimo 10.15 Paviljon ,Brezovica igorkr 1
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 No sm vedu da bomo bmflarji dobl svojga sponzorja se vidimo 10.15 Paviljon ,Brezovica Nono lej jest bom v manjšini to ne vela
umetnica51 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Srečno pa nikar se piškotov preveč ne najejte ker pol bo pa težko na gas pritiskat igorkr in Kmet2 2
Damy Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 uu pridem jest na dozo kufeta A NE NE. Nič zabušavanja in kofetkanja :grrr . Tam se samo dobimo in šibamo naprej. :grim Kmet2, igorkr in cedevita 3
Kmet2 Objavljeno December 30, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2012 Srečno pa nikar se piškotov preveč ne najejte ker pol bo pa težko na gas pritiskat Pritiskali smo že doma :grim pik1, cedevita in igorkr 3
Kmet2 Objavljeno December 30, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2012 A NE NE. Nič zabušavanja in kofetkanja :grrr . Tam se samo dobimo in šibamo naprej. :grim Ja itak,sej če se tam ustavmo se mormo slečt pa potem oblečt....in bi bla ura 15h,sam gaaaas igorkr in trebor 2
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 A NE NE. Nič zabušavanja in kofetkanja :grrr . Tam se samo dobimo in šibamo naprej. :grim Žlehtnobe bemflarske pol pa kr grem da kufe spijem v miru igorkr in jami65 2
TakeALookAround Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Tipkal se bomo pa pol drug let, ker se prej ne boste odmrznil.... Srecno! pik1, igorkr, Kmet2 in 1 other 4
markII Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 mislim, da bo boljš da kdo garmina prnese ma, kakšen garmin, mi to že od pamtiveka po priročniku: " ko pita - ne skita".... jami65, Kmet2, igorkr in 1 other 4
Damy Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Tipkal se bomo pa pol drug let, ker se prej ne boste odmrznil.... Srecno! Dobr, da ne vem kaj me čaka. Tekom dneva mi bo nasmešek izginil z obraza jami65 1
DAMI34 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 mislim, da bo boljš da kdo garmina prnese bomo teb prepustili vodenje, sej si že potovala do Pirana na toltice
DAMI34 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Aja...ni piknik v Postojni, da vam bo jasno, plan je POTOVAT do Pirana
markII Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Aja...ni piknik v Postojni, da vam bo jasno, plan je POTOVAT do Pirana ja, saj pa ti to uspešno dopovej raji .... DAMI34 1
pajkica Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 bomo teb prepustili vodenje, sej si že potovala do Pirana na toltice a si bil ti že kej zuni? če garmin zmrzne, boš u postojni sevau ....
BelaStrela Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Jest sm skregana z usemi totalno!!! U tork sm zarad teh neučakanih BMWjašev zbolela, itak, topšit! Sm rekla, da bom do nedelje zihr okej. JA VALDA! U petk sm rekla, da bom usaj z avtom pa s tahudim fotičem pršla. Dons ne morm niti do skreta. SKREGANA!!! trebor in DAMI34 2
pik1 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Jest sm skregana z usemi totalno!!! U tork sm zarad teh neučakanih BMWjašev zbolela, itak, topšit! Sm rekla, da bom do nedelje zihr okej. JA VALDA! U petk sm rekla, da bom usaj z avtom pa s tahudim fotičem pršla. Dons ne morm niti do skreta. SKREGANA!!! no,no,no ....... ... zdej bo pa zadost teh cenenih izgovorov .... ... raj reč, da ti je lepš doma pod koutrom, kt pa na cest pr dveh stopinjah .... :grim .........jest sem pa zdele sam zarad firbca tle gor na MS-ju, da vidm, kdo vse je dons doma ..... lp, pussy trebor in Kmetica2 2
BelaStrela Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Niso ceneni izgovori, sm skregana tut s tabo!!! Če povem po pravic, nč ne vem kko je zuni, ker že od srede nism niti nosa skoz okn pomolila Vem sam, da bo na primorskem sonček in, da bi usaj z avtom lahko šla dol. :closedeyes:
pik1 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Oooooooooooo fuck, kok mam jest dons vroče tle u sobi .... ....... grem peč prestavt mal nazaj .... Niso ceneni izgovori, sm skregana tut s tabo!!! Če povem po pravic, nč ne vem kko je zuni, ker že od srede nism niti nosa skoz okn pomolila Vem sam, da bo na primorskem sonček in, da bi usaj z avtom lahko šla dol. :closedeyes: ..... M R Z L O ..... Z L O ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se