igorkr Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Kok ste smotani, ej!! Niste šli na sankanje ampak v moje konce, pa niste nič sporočili... SMOTANCI!! to je zato, ka nobenemu ne zaupaš tvoje telefonske ... še šefu in predsedniku ne ... Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 A ste parkiral Bmwje v muzej (ker tja sodijo kolkr berem v uni, ta drugi temi.. .) Pa ti si zadel žebljiček na glavico In prav nobene yamahe ni blo, te so za na cesto
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Dr._Jakob ali smotanc je bil povabljen in se izgovoril,zdej pa jokca,da se nismo javl :glare: ......na sankanje neb šu v muzej pa?Ma sem mislu da ti kultura ni glih blizu :lol: No blo je kot ponavadi,super,jedli,pili se smejali Še par slikic.... Začetek je bil pri meni,kjer sem zaposlil takoj svojega poslovnega sekretarja,da preko interneta uredi še zadnje podrobnosti izleta(rezervacije v prvem razredu,narpčilnice itd... ) Vmes smo pobral še prodajalko piškotov,k je revca stala na mrazu in ji pojedl celo škatlo :lol: In na cilju kjer smo morali prositi za eno ali dve slikici,saj je slikanje prepovedano.....no lastnica se nas je usmilila saj je vidla da smo zmešan,tudi slika je zaradi tega mal zmeš......mislim stresena .) Po hudih naporih smo se še mal okrepčal in nismo imeli čas pogledat v objektiv......mljask Lp do naslednjič pik1, corser, HyperJack in 13 others 16
BelaStrela Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Dr._Jakob ali smotanc je bil povabljen in se izgovoril,zdej pa jokca,da se nismo javl :glare: ......na sankanje neb šu v muzej pa?Ma sem mislu da ti kultura ni glih blizu :lol: No blo je kot ponavadi,super,jedli,pili se smejali Še par slikic.... Začetek je bil pri meni,kjer sem zaposlil takoj svojega poslovnega sekretarja,da preko interneta uredi še zadnje podrobnosti izleta(rezervacije v prvem razredu,narpčilnice itd... ) Sm jst vedla, da on še ni za odpis. Počas, počas ga bo pamet srečala. Da bo tistmu zračno hlajenmu GS bokserju 2 kolesi odšraufal Kmet, js bi se tut rada prtožila ker nisem grozilnga klica dobila :closedeyes: Mia in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Sm jst vedla, da on še ni za odpis. Počas, počas ga bo pamet srečala. Da bo tistmu zračno hlajenmu GS bokserju 2 kolesi odšraufal Kmet, js bi se tut rada prtožila ker nisem grozilnga klica dobila :closedeyes: To je zato ker nisi plačala članarine :lol: umetnica51 1
BelaStrela Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Jah, če pa ne zrihtaš popusta na Cosmosu, kaj čm plačvt?! :grim
maus Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 uffff .. še dobr, da se ne družim z vami DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Jah, če pa ne zrihtaš popusta na Cosmosu, kaj čm plačvt?! :grim Pa sej bi ga ti mogla men zrihtat,so že tok tvojga štrudla pojedl,da bi mogla met vse zastonj.Kiro se je zredu za 5kil od kar te pozna BelaStrela 1
BelaStrela Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Ja, preklet pujs zavaljen. Mam postavko na računu "štrudl popust" 10%. Ga morm mal zagiftat, da se bo ustrašu in dal 30.
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 ... ahaaaaa.. zdej pa vem zakaj mi zjutraj diši doma po štrudlu ko grem v službo.... pa mi ni čist jasn... če piha od vzhoda... diši od Pečjaka.... sam ni mi blo jasn, od kod diši, ko piha zahoda..... ... zdej vem da od BeleStrele... Kmetica2 in BelaStrela 2
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 (popravljeno) MAAA prav privoščim vam da ni blo sankanja ....to pa sam zt, da grem naslednjič lahk zdraven :grim Popravljeno Januar 21, 2013. Popravil HyperJack Keiko, igorkr in Kmetica2 3
igorkr Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Dr._Jakob ali smotanc je bil povabljen in se izgovoril,zdej pa jokca,da se nismo javl :glare: ......na sankanje neb šu v muzej pa?Ma sem mislu da ti kultura ni glih blizu :lol: No blo je kot ponavadi,super,jedli,pili se smejali Še par slikic.... Začetek je bil pri meni,kjer sem zaposlil takoj svojega poslovnega sekretarja,da preko interneta uredi še zadnje podrobnosti izleta(rezervacije v prvem razredu,narpčilnice itd... ) ma se si zmešan, ka objavljaš take slike ... Vidiš ka so si začeli ljudje že čudno mislit o meni ... Kmet2, Mia, anja37 in 3 others 6
SIMPLE MEN Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 ma se si zmešan, ka objavljaš take slike ... Vidiš ka so si začeli ljudje že čudno mislit o meni ... Sej majčka je ok sam pa imaš gor en grd madež ............. Keiko, BelaStrela, Kmetica2 in 4 others 7
anja37 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Poglej golf žogico ...en sam celulit..... pa leti k svina!! Mia in Kmetica2 2
anja37 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 ma se si zmešan, ka objavljaš take slike ... Vidiš ka so si začeli ljudje že čudno mislit o meni ... ..ma si ti res ratal IGORČEK sedaj al kej ne pijem več z tabo,bandam še manj BMW-JA ...ma nje no igor BMWRIDER in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 ..ma si ti res ratal IGORČEK sedaj al kej ne pijem več z tabo,bandam še manj BMW-JA ...ma nje no igor To je blo vse podtaknjeno ... Zvest Yamahar, brez panike ... Pa se veš moškim dela samo en kliker, sploh nisem opazil kej tisti kmet dela medtem ko telefonarim. Če ne tega ne bi dovoljil ... BMW ... pfuj ... Kmetica2, DAMI34, Keiko in 2 others 5
anja37 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 To je blo vse podtaknjeno ... Zvest Yamahar, brez panike ... Pa se veš moškim dela samo en kliker, sploh nisem opazil kej tisti kmet dela medtem ko telefonarim. Če ne tega ne bi dovoljil ... BMW ... pfuj ... ...če je pa tako,si pa moj prjatu še naprej.... :lol: .) .....BMW-JEVCI YAMAHARJI Kmetica2 in igorkr 2
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 ma se si zmešan, ka objavljaš take slike ... Vidiš ka so si začeli ljudje že čudno mislit o meni ... Kaj se pa nastavljaš :grim igorkr in Kmetica2 2
Sash958 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 To je blo vse podtaknjeno ... Zvest Yamahar, brez panike ... Pa se veš moškim dela samo en kliker, sploh nisem opazil kej tisti kmet dela medtem ko telefonarim. Če ne tega ne bi dovoljil ... BMW ... pfuj ... Kakšna sramota...prodana duša...na tako lepi majci..ta zanikrni znak.....
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 uffff .. še dobr, da se ne družim z vami Še prosu boš BelaStrela 1
gregorjanc Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Ja hudič je bit yamahar k sanjaš skoz BMW-ja. Kmetica2, Mia in Kmet2 3
BMWRIDER Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Ja hudič je bit yamahar k sanjaš skoz BMW-ja. pa nared skok čez plot.. Kmet2, jami65, Kmetica2 in 1 other 4
stuhec Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 sam s kerim bo lazje .... bmw al yamahca ? maus in anja37 2
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 kwak S Kwakom ne gre skakat čez plot,ker pristaneš v plotu yamaha2025, BMWRIDER, Kmetica2 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se