motozajebant Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 To se boš mogu pa zmano zmenzt,se da, sem zelo koruptiven :grim Motojebač,prosim ,da rezerviraš malo več prog,ne da bomo na 1 progi 10 komadov ker bo med prvim in zadnjim minilo za eno futbalsko tekmo,a štekaš Dons sem se slišal še z parimi zmešanci ,ki so potrdili udeležbo,zato naprošam ,da se prijavite tu,zaradi lažje organizacije in da se jaz in Motojebač ne rabva za vsakega slišat po telefonu,ker ima Motojebač glas kot Akrapovič in me začnejo bolt ušesa :lol: Hvala za razumevanje....zmešani predsednik ^_^ deNIFITvno bomo rezrvirali več prog... lahk nardimo tko, da vsak igra na svoji (sam pol ti k si bolj omara nucaš dve progi skupi) mutiram, mutant, mamut, kokrkol hočeš BinaBana 1
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 deNIFITvno bomo rezrvirali več prog... lahk nardimo tko, da vsak igra na svoji (sam pol ti k si bolj omara nucaš dve progi skupi) mutiram, mutant, mamut, kokrkol hočeš .....ja jest bi predlagu, da kar cel bowling klub kupmo .... ..... zdej k je recesija so pocen ... BinaBana in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 .....ja jest bi predlagu, da kar cel bowling klub kupmo .... ..... zdej k je recesija so pocen ... Ja in sploh ne bomo rabl kugl za podiranje keglov,jih bomo kar z mopedi podiral pik1 in Kmetica2 2
Damy Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 BMWrider-ke ne bo. Ne vem, če dovolijo na bowling prinesti svoje piškote. Nas bodo še vn vrgli.
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 BMWrider-ke ne bo. Ne vem, če dovolijo na bowling prinesti svoje piškote. Nas bodo še vn vrgli. .... ne, sej si bomo pred bowlingom zunaj nabasal žepe ... Damy in BinaBana 2
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 BMWrider-ke ne bo. Ne vem, če dovolijo na bowling prinesti svoje piškote. Nas bodo še vn vrgli. Prnes,bom jaz odgovarju,pa jedu tut Kmetica2 in gasperX 2
Damy Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Prnes,bom jaz odgovarju,pa jedu tut Mogoče pa res kaj spečem, če bo čas gasperX in Kmetica2 2
gasperX Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Prnes,bom jaz odgovarju,pa jedu tut Bomo že prešvercal , pa pojedl Motozajebant nevem če majo tolk velko ograjo k bi jo jest rabu me skrbi da bom na sosednjo progo metal hehehehehe Kmetica2 in BinaBana 2
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Bomo že prešvercal , pa pojedl Motozajebant nevem če majo tolk velko ograjo k bi jo jest rabu me skrbi da bom na sosednjo progo metal hehehehehe Lej ,če se igraš rokomet in ti ne nese več k meter,pol tud ni straha ,da bi metal na sosednjo progo Kmetica2 in BinaBana 2
gasperX Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Lej ,če se igraš rokomet in ti ne nese več k meter,pol tud ni straha ,da bi metal na sosednjo progo Kaj pa ti veš kolk mi nese
maus Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Mogoče pa res kaj spečem, če bo čas če bo odojk, potem je varianta, da me prepričate v druženje Z -mešanci Kmetica2, Bmflar, pik1 in 1 other 4
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 .... lej, sej mogoče pa lahko naredimo dve ekipi .... ... ena noter kugle meče, ena pa zuanj piškote je ... .... pa kdo bo hitrejši ..... Damy, Kmet2, BinaBana in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Kaj pa ti veš kolk mi nese Ne vem in ne želim vedet,sam sem potolažil tvoj strah,predvidevam,da ti ne nese glih neki :grim
gasperX Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Ne vem in ne želim vedet,sam sem potolažil tvoj strah,predvidevam,da ti ne nese glih neki :grim Sej vsega ti pa tut ni treba vedt hahahahahahahahaa
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Ne vem in ne želim vedet,sam sem potolažil tvoj strah,predvidevam,da ti ne nese glih neki :grim ..... ja sej lahko pa tud eno takšno "Preizkušnjo" nardimo ....
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Sej vsega ti pa tut ni treba vedt hahahahahahahahaa Hvala za razumevanje
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 ..... ja sej lahko pa tud eno takšno "Preizkušnjo" nardimo .... Za šalo...evo jz zmojim nardim tud 700km brez da kihne :lol: BinaBana 1
maus Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 (popravljeno) Za šalo...evo jz zmojim nardim tud 700km brez da kihne :lol: kr duvite se ... js u sneg spiš(a)em celo knjigo Vojno in mir :yawn: Popravljeno Januar 31, 2013. Popravil maus Kmet2 in motozajebant 2
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 kr duvite se ... js u sneg spiš(a)em celo knjigo Vojno in mir :yawn: .... stari, pr teb je itak verjetn zmer bolj mir .... Kmetica2 in Kmet2 2
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 če bo odojk, potem je varianta, da me prepričate v druženje Z -mešanci A kdo omenu odojka ??? Kmetica2 1
maus Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 .... stari, pr teb je itak verjetn zmer bolj mir .... jp ... sm že pri koncu knjige pik1 1
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 A kdo omenu odojka ??? Prid pa ti povemo
maus Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 A kdo omenu odojka ??? js sm omenu ... pa se ćorave delajo :angry:
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 jp ... sm že pri koncu knjige .... a se konča z zmago, al s smrtjo ????
motozajebant Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 glej ga tega Mausa, mi se tle z Damy pogajamo da vsaj piškote nardi, človek bi pa kr odojka?? @gasperX, ti zmeč doma, na bowling pa prid kegle podirat @damy, nej te ne skrbi za piškote, ti sam nared, za ostalo bomo mi poskrbeli Kmetica2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se