maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Najemnina za en večer je 100€... :P a boš ti u majčki ... igorkr in trebor 2
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 a boš ti u majčki ... NE!!! Majčko jest v najem dajem....Gume moram nove kupit... maus, Keiko, Kmetica2 in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 NE!!! Majčko jest v najem dajem....Gume moram nove kupit... a bo vsaj potna Kmetica2 1
Zivnorc Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 ... no ti kr dej majčko v najem...... gume pa kupim spotoma na bencinski..... Kmetica2, pik1 in trebor 3
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 a bo vsaj potna Potna je bla že večkrat... Kmetica2 1
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 (popravljeno) ... no ti kr dej majčko v najem...... gume pa kupim spotoma na bencinski..... NORC!!!! Tiste gume k ti misliš niso za offroad.. Dej raj majčko najemi,mi boš bl pomagu... Popravljeno Februar 4, 2013. Popravil BMWRIDER Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Najemnina za en večer je 100€... :P A to moram jst tebi plačat al ti meni Kmetica2 in trebor 2
maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Potna je bla že večkrat... u eni noči trebor 1
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Kmeeeeetttt naaaa VEEEESSSPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII aaaaAaaaAAAAaaaaaaaaAAAaaaa Igor, mam jst majčko ... znak ma premer 35 cm ... a bo uredu?
maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Kmeeeeetttt naaaa VEEEESSSPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII aaaaAaaaAAAAaaaaaaaaAAAaaaa Igor, mam jst majčko ... znak ma premer 35 cm ... a bo uredu? u matr .. s tem premerom, bi se jas lahko pokriu .. ceu :lol: Kmetica2, igorkr in BMWRIDER 3
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Kmeeeeetttt naaaa VEEEESSSPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII aaaaAaaaAAAAaaaaaaaaAAAaaaa Igor, mam jst majčko ... znak ma premer 35 cm ... a bo uredu? A kako kapco maš tudi???
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 UF!!! Igor!!! Evo,si od BS dubu bolš ponudbo...Zdej pa ti začni tržit.... igorkr in Kmetica2 2
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 s šiltom? morm mal pogledat. ampak se valja pouhn znakcov... te lahko okitimo... pa ne morva use tle na public, ne bo špasno! :grim
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 s šiltom? morm mal pogledat. ampak se valja pouhn znakcov... te lahko okitimo... pa ne morva use tle na public, ne bo špasno! :grim ITAKKKK!!! NA PUBLIC je trba.....JE špasno in zanimivo.... igorkr in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 UF!!! Igor!!! Evo,si od BS dubu bolš ponudbo...Zdej pa ti začni tržit.... Pa se sm ti reku da znam barantat BMWRIDER in Kmetica2 2
maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 js bi tut meu kj od bmfla :glare: a lahko 500 € bankovce in na rob napište bmfl ... s temi papirčki me lahko ceuga oblepte Kmetica2, Zivnorc, pik1 in 1 other 4
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 BS a mi tudi R-a posodiš ... če dela ... Kmetica2 in trebor 2
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 (popravljeno) js bi tut meu kj od bmfla :glare: a lahko 500 € bankovce in na rob napište bmfl ... s temi papirčki me lahko ceuga oblepte Popravljeno Februar 4, 2013. Popravil BMWRIDER Zivnorc, maus, igorkr in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 ej zmešanci .. kaj nj nardim .. še pomaranča se me ne boji več .. gledam jo že pou ure in se noče olupt :angry: ... kr znoru bom :krneki: MihaGS, Zivnorc, igorkr in 2 others 5
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 BS a mi tudi R-a posodiš ... če dela ... Batafkors, da dela... samo se bojim, da nimaš toliko denarja :naughty:
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Batafkors, da dela... samo se bojim, da nimaš toliko denarja :naughty: Kaku čem ga pa met če mam yamaho ... to žere bencina ku puščava vode ... Kmetica2 1
BMWRIDER Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Batafkors, da dela... samo se bojim, da nimaš toliko denarja :naughty: igor,gotof si!!! Pejd pujsa razbit.... BelaStrela, igorkr in Kmetica2 3
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 igor,gotof si!!! Pejd pujsa razbit.... Sem ga že prejšnjo sobota ka sem se šel peljat. Sem rabil za bencin ... Kmetica2 1
pik1 Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 .... pa kwa mate tle .... ??? ......... a ste novo temo odprl "MOTO PONTEROSSA" igorkr, Kmetica2, Zivnorc in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 am, a to pomen da najina prijava ni velala po tulifonu ni noben prou posebi omenu, da je treba tuki fock narest.. :jezen barabe motoristicne!! to ste vse planiral am, a to pomen da najina prijava ni velala po tulifonu ni noben prou posebi omenu, da je treba tuki fock narest.. :jezen barabe motoristicne!! to ste vse planiral hja, načeloma ni veljala, ampak k smo (Z)MEŠANCI, nej vama bo.... itak da smo planiral, a nis vidla k smo se potih pogovarjal tam na ene 48 strani, da vama pa naumo neč povedal? igorkr, Kmetica2 in BinaBana 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se