motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 A sem lahko na progi s tistimi, ki so na dieti? ................ Ker potem bo več pice zame ti boš s Kmetom na progi tam bo največ............ ostankov BinaBana 1
Damy Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 ti boš s Kmetom na progi tam bo največ............ ostankov Ti boš pa brez piškotov :grim Kmet2 in DAMI34 2
motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Ti boš pa brez piškotov :grim ok, lahk si tam, kjer ne bojo jedl.... sej sem to hotu napisat, pa sem se zatipkal Damy in BinaBana 2
igorkr Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Majice so lahko kakršnekoli barve, le da so modre. sploh mi ni všeč .... :grrr Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 dobiš sicer ženski kroj, mal zna bit kratka no.... ampak za pusta hrusta bo glih ta prava, aja pa še tisto lasuljo iz beograda a se spomniš..... A pole bom dopustniški kmet2 za pusta Kmetica2 1
BinaBana Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 js pa razmišljam, da bi se za pusta sam stuširal?? :blink: ah dej no, to ne vela!! to smo ponavad vsi.. dej se kej bol izvirnga zmisl!! wix, a vidva s svojo ženo ne komunicirata, SPLOH???? včeri te je prjavla, tko da ne deli štale WWWWIIIIIIIIIIXXXXX a ti mas zeno?? Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 ah dej no, to ne vela!! to smo ponavad vsi.. dej se kej bol izvirnga zmisl!! WWWWIIIIIIIIIIXXXXX a ti mas zeno?? ah nam, men tko paše, to bom za maškare wix, a vidva s svojo Bino nič ne komunicirata? a si zadovoljna?
wix Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 dons sm dobre volje stuhec, pa je zato tok poceni čaki na petek heheh wix, ti si itak invalid baje, tko da ne groz, da nauš šou po štirih ven, s keglom v riti in kuglo v ustih To bi ti blo všeč, a? Pacek!
BinaBana Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 ah nam, men tko paše, to bom za maškare wix, a vidva s svojo Bino nič ne komunicirata? a si zadovoljna? kaj misls?? :evilgrin: :evilgrin:
Kmetica2 Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 A sem lahko na progi s tistimi, ki so na dieti? ................ Ker potem bo več pice zame psssstttt. Kmet ni na dieti Damy 1
BinaBana Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 vesta kaj ne, naj se kr lepo bratsko podjeli!! klinc.. ne dam svoje hrane :evilgrin: :evilgrin: drugac pa komi cakam petek!!!!! :lol: Kmetica2 1
cedevita Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Z-MEŠANCI in Z-MEŠANCI ČITAJ OVO!!!! malo popravka glede cene.... ker se nas je toliko zbralo, smo rezervirali še eno progo in posledično dva kupončka.... nov izračun cene: 10 kuponov*17,50 EUR + 3,60 dve položnici=178,60 EUR/ 24 ČLOVEKOV= 7,44 EUR. + 2 EUR na osebo= 9,44 EUR. (9,50 EUR) Izračun je informativne narave in se lahko spremeni, glede na voljo organizatorjev lp, mz Če plačamo v roku osmih dni ali je polovični popust ali predpust? MihaGS 1
motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Če plačamo v roku osmih dni ali je polovični popust ali predpust? Cedevita, ta cena je bila do predvčerajšnjim. V petek zveste pravvo ceno :grim BinaBana in Kmet2 2
igorkr Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Cedevita, ta cena je bila do predvčerajšnjim. V petek zveste pravvo ceno :grim jst ne pridem ...
motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 jst ne pridem ... me ne skrbi, sej veš kje delam, ti bom bremenil TRR, za trojno ceno
igorkr Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 me ne skrbi, sej veš kje delam, ti bom bremenil TRR, za trojno ceno Ti kr ... Itak zadnjič so mi na banki rekli, naj ne nosim več denarja, ker mi ne vejo več kam mi ga pisat Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Ti kr ... Itak zadnjič so mi na banki rekli, naj ne nosim več denarja, ker mi ne vejo več kam mi ga pisat ok kul, sam ne pol jamrat, da sem ti sam miljonček gor pustil
igorkr Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 ok kul, sam ne pol jamrat, da sem ti sam miljonček gor pustil Pa ne mi samo drobiža puščat, pole vse vzemi ...
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Babo nalomt TAKOJ!!! Če ti ne veš zakaj, bo že ona vedla Tud če ne ve jo zlomš. :grim ..za naprej,da ma v dobrem za takrat ko res zajebe pa se ti jo ne da lomt :lol: igorkr in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Za v petek prosim,da imate vsi sabo po 10€ drobiža,saj sem teh 180 evrov dal iz sklada za poškodbe kardana,še dobr,da sem oranžnega kupu .....če glih takrat kej pride...... :lol: igorkr, BelaStrela, trebor in 1 other 4
Kmetica2 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Če plačamo v roku osmih dni ali je polovični popust ali predpust? nema popusta. Dragi moji zmešanci denar sem založila jaz, s tem je moj proračun na minimumu do plače in ne dajem popustov in odlogov. Torej prosim pred začetkom bowlanja se denar zbere Hvala za razumevanje :mellow: DAMI34, Keiko, Kmet2 in 1 other 4
papez47 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 nema popusta. Dragi moji zmešanci denar sem založila jaz, s tem je moj proračun na minimumu do plače in ne dajem popustov in odlogov. Torej prosim pred začetkom bowlanja se denar zbere Hvala za razumevanje :mellow: Če je taka kriza pa kr TRR povej......................... ti kr nakažem! BinaBana 1
maus Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 matr ste sirote jedne :glare: ... najamete stezo ... včasih smo jo kupl, pa pol kr tm pustil ... eh .. zdj vem, zakaj me ne bo ... na najeti stezi pa zihr naum metu :krneki: trebor, cedevita, bladzo in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 nema popusta. Dragi moji zmešanci denar sem založila jaz, s tem je moj proračun na minimumu do plače in ne dajem popustov in odlogov. Torej prosim pred začetkom bowlanja se denar zbere Hvala za razumevanje :mellow: tle se strinjam s Kmetico, bodite dosledni pri plačevanju, drgač vas bomo zbowlal
gasperX Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Jest odstopm svoj kos pice, Dieta zmankal denarja za nov kombinezon. Upam da bom lohka kuglo v roki držal hahahahaha Še bolše za vas me boste vsaj lahko premagal Kmetica2 a se ti lahko pridružim še jest svoj šprovčk prnesem če bojo še men kj notr metal cedevita 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se