pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 ..... tamau, vidm da si ti pravi prevarant ... .... glej, da boš tist finančni presežek od učeri lepo spravu, in bo to akontacija za naslednji "zbor" .... :evilgrin: ... da ne boš iz tega dnarja šou takoj kupt kšne gumice al pa ketno za fazerko .... :krneki: Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 in to največji ....eno idejo za naslednjo zadevo imam.... pa še eno mi je Damy dala... tako da, ko sem zmenim s Kmetom in če mi bo dovolil organizacijo.... ampak šele aprila oz maja nekje pride v poštev... si boste lahko dali duška med seboj Kmetica2 1
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Že treniram :eek: .... treniraš ???? ... a nisi ti šel domou učeri zvečer ????? :krneki: .... a si še zmer u bowli ???? BinaBana in Kmetica2 2
Baykerca Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hola, ja prav fletn je blo, hvala vsem za extrasuperduperfinofajn družbo sej vem da se hvalim in je grdo, ampak jst bi zdržal, če bi tole še 1x ponovili pred začetkom motosezone @Kmet2: ja seveda ne upaš objavit naših rezultatov, k sm jst vse igre zmagal PS tist na sliki ni napetost ampak koncentracija - ker ko je Kmet z vso svojo silno silo vrgu kuglo, so kegli začel padat od strahu še preden je kugla do njih pršla a vseeno ni pomagalo, pokazalo se je da niti kombinirana BMW + KTM brute force nima za burek proti eleganci in agilnosti Suzukija PPS mam spravljeno eno škatlo z muffini brez muffinov k smo jo našli na koncu k smo pospravljal... Damy?? BB?? Hola, ja prav fletn je blo, hvala vsem za extrasuperduperfinofajn družbo sej vem da se hvalim in je grdo, ampak jst bi zdržal, če bi tole še 1x ponovili pred začetkom motosezone @Kmet2: ja seveda ne upaš objavit naših rezultatov, k sm jst vse igre zmagal PS tist na sliki ni napetost ampak koncentracija - ker ko je Kmet z vso svojo silno silo vrgu kuglo, so kegli začel padat od strahu še preden je kugla do njih pršla a vseeno ni pomagalo, pokazalo se je da niti kombinirana BMW + KTM brute force nima za burek proti eleganci in agilnosti Suzukija PPS mam spravljeno eno škatlo z muffini brez muffinov k smo jo našli na koncu k smo pospravljal... Damy?? BB?? moja jeeeeeeeeeeee sm jo pozabla vidš zdej boš lahk do men pršow suzuki in Kmetica2 2
Popularna objava MihaGS Objavljeno Februar 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Pa še nekaj fotk. Iiiiiiiiiiiiiii, a mam lepo frizurco? Jo bo treba pa še mal popravit. Bejž, motiš koncentracijo. Lačna sem drugačna. Saj je samo cedevita, no. Zasedanje... Jeeee, pa še drugič cedevita, gasperX, jami65 in 11 others 14
BinaBana Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Hola, ja prav fletn je blo, hvala vsem za extrasuperduperfinofajn družbo sej vem da se hvalim in je grdo, ampak jst bi zdržal, če bi tole še 1x ponovili pred začetkom motosezone @Kmet2: ja seveda ne upaš objavit naših rezultatov, k sm jst vse igre zmagal PS tist na sliki ni napetost ampak koncentracija - ker ko je Kmet z vso svojo silno silo vrgu kuglo, so kegli začel padat od strahu še preden je kugla do njih pršla a vseeno ni pomagalo, pokazalo se je da niti kombinirana BMW + KTM brute force nima za burek proti eleganci in agilnosti Suzukija PPS mam spravljeno eno škatlo z muffini brez muffinov k smo jo našli na koncu k smo pospravljal... Damy?? BB?? jap, nop nop.. kot se je ze bayki javla je njena ocitno.. nism pekla.. z mojimi piskoti bi se lahko kvecjemu nek improviziran pikado igral.. aja, BTW- mi2 mava pikado pa lahko kdaj kak turnir zorganiziramo!! zdej mava tut sedezno, tko da ni panike za vsest se :grim Kmetica2 in Kmet2 2
Damy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 jap, nop nop.. kot se je ze bayki javla je njena ocitno.. nism pekla.. z mojimi piskoti bi se lahko kvecjemu nek improviziran pikado igral.. aja, BTW- mi2 mava pikado pa lahko kdaj kak turnir zorganiziramo!! zdej mava tut sedezno, tko da ni panike za vsest se :grim Lahko imamo Activity night (če kdo pozna to igrico) :grim gasperX, motozajebant, cedevita in 2 others 5
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 jap, nop nop.. kot se je ze bayki javla je njena ocitno.. nism pekla.. z mojimi piskoti bi se lahko kvecjemu nek improviziran pikado igral.. aja, BTW- mi2 mava pikado pa lahko kdaj kak turnir zorganiziramo!! zdej mava tut sedezno, tko da ni panike za vsest se :grim a imata tud kakšno mizo .... pa mogoče kšn hladilnik ???? Lahko imamo Activity night (če kdo pozna to igrico) :grim ... ja od te igrce poznam sam night ... Kmetica2 in wix 2
Popularna objava igorkr Objavljeno Februar 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Nekdo pa je včeraj vseeno manjkal ... Samo lej ti njo, odkar je ratala neka vele pomambna osebnost, se z nami kr ne druži več. To sliko sem po tajnih kanalih dobil direkt iz Maribora. Za požrtvovalnost kurirjev (dva sta pri tem omagala - naj počivata v miru do streznitve ) se jim zahvaljujem. Kneginja Umetnica51 v spremstvu dveh BODIGRDOV Keiko, suzuki, Mia in 10 others 13
BinaBana Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Lahko imamo Activity night (če kdo pozna to igrico) :grim ce ne poznamo se lahko naucimo, sicer mamo pa tut twister, pa se gremo lahko tut tega a imata tud kakšno mizo .... pa mogoče kšn hladilnik ???? ... ja od te igrce poznam sam night ... mava eno klubsko stekleno mizico in eno masivno kuhinjsko mizo kar se hladilnika tice, mava v zimskem casu na razpolago kakih 13m2 povrsine, v poletnih mesecih pa samo 1 hladilnik pac.. tko da.. he he he Kmetica2 in umetnica51 2
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 ce ne poznamo se lahko naucimo, sicer mamo pa tut twister, pa se gremo lahko tut tega mava eno klubsko stekleno mizico in eno masivno kuhinjsko mizo kar se hladilnika tice, mava v zimskem casu na razpolago kakih 13m2 povrsine, v poletnih mesecih pa samo 1 hladilnik pac.. tko da.. he he he ... super .... ... mogoče je edin steklene mizce mogoče mal škoda za take obiske ... .. sicer je pa boljš, da imata manjši hladilnik čist pouhn, kt pa tavelcga napol praznga .... Kmetica2, Kmet2 in BinaBana 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 da se naute sam zmešanci hvalili, pr nm je pa SLEŠ špilou, pa ena se je gor nanga vesila pol je bla pa še avdicija za koledar 2014 Zivnorc, pik1, cedevita in 11 others 14
corser Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kaj maš pa tam na steni? Sekirce & Co.... A maš kako sobico za "izpraševanje"? MihaGS, pik1, DAMI34 in 3 others 6
MihaGS Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kaj maš pa tam na steni? Sekirce & Co.... A maš kako sobico za "izpraševanje"? To "orodje" rabiš z ta moped popravit... wix, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 da se naute sam zmešanci hvalili, pr nm je pa SLEŠ špilou, pa ena se je gor nanga vesila IMG_20130209_212638.jpg pol je bla pa še avdicija za koledar 2014 IMG_20130209_204444.jpg Vse je top na sliki,razen motorja.....enostavno je preveč kičast če bi mel bmflna bi lepota deklet bila bolj vidna tako jih je pa Kwak čist zasenču :lol: BMWRIDER, DAMI34 in Kmetica2 3
corser Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Škoda, da ni naked... motor mislm... :grim trebor, DAMI34, SIMPLE MEN in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Odpiram natečaj za najboljši logotip Zmešancev.....najboljši predlog bomo ob naslednjem druženju natiskal na majice :yes: No zdej pa ven z predlogi slikcami,nebulozami in kritikami Kmetica2, MihaGS, cedevita in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kaj maš pa tam na steni? Sekirce & Co.... A maš kako sobico za "izpraševanje"? A ti nč ne experimentiraš pri sexu? To "orodje" rabiš z ta moped popravit... si hotel poudarit, da je tok trdo narjen, pa rabš majzl, pa skirco... Škoda, da ni naked... motor mislm... :grim so tut nejked slikce, sam vsebina bo plačljiva...đabe pa ne delam, pa za nove gume rabm!!! Vse je top na sliki,razen motorja.....enostavno je preveč kičast če bi mel bmflna bi lepota deklet bila bolj vidna tako jih je pa Kwak čist zasenču :lol: kje si pa ti dekleta vidu? Js sam moped občudujem <3 kwaki Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Škoda, da ni naked... motor mislm... :grim brez ovinkov jest bi rajš da bi ble punce naked DAMI34, Kmetica2 in cedevita 3
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 brez ovinkov jest bi rajš da bi ble punce naked šou mi d mani!!! BMWRIDER, BinaBana, wix in 1 other 4
corser Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Boš ti vidu man-a k bo simpleMAN uletu!! Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 brez ovinkov jest bi rajš da bi ble punce naked Tok mlad pa nobene domišljije :evilgrin: Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Boš ti vidu man-a k bo simpleMAN uletu!! Baje da ga je že podkupu zdej sam še na slike čakamo Kmetica2 in corser 2
gasperX Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Tok mlad pa nobene domišljije :evilgrin: Je domišlija sam raj vidm če je naked
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se