yamaha2025 Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Se vidmo, čeprav ne vem, če se ravno poznamo, možno je BinaBana 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Se vidmo, čeprav ne vem, če se ravno poznamo, možno je ne sekiraj se, sej jih boš takoj prepoznal-niso lih normalni Kolen, trebor, yamaha2025 in 8 others 11
pik1 Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 ne sekiraj se, sej jih boš takoj prepoznal-niso lih normalni ..... DAMI34 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 ..... Kaj tok debeu gledaš,če je pa res,sploh pa ti :grim Normaln človek ima tam okrog 1m75 ti maš 2m5,normaln človek ima št. noge 41-42 ti maš 48 :lol: Recimo jaz obvladujem orentiacijo se pravi najkrajša pot iz LJ do MB je čez Rim normalen človek bi se sigurno zapeljal po daljši poti,čez Trojane Evo naprimer pogledaš še Mausa,človk ma 1m50 in 42kg.....motor pa 200kg in 220hp.... No sej zdej ko sem to mal prelil na virtualni list .....pa stari mi smo za u cirkus MihaGS, DAMI34, BMWRIDER in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Kaj tok debeu gledaš,če je pa res,sploh pa ti :grim Normaln človek ima tam okrog 1m75 ti maš 2m5,normaln človek ima št. noge 41-42 ti maš 48 :lol: Recimo jaz obvladujem orentiacijo se pravi najkrajša pot iz LJ do MB je čez Rim normalen človek bi se sigurno zapeljal po daljši poti,čez Trojane Evo naprimer pogledaš še Mausa,človk ma 1m50 in 42kg.....motor pa 200kg in 220hp.... No sej zdej ko sem to mal prelil na virtualni list .....pa stari mi smo za u cirkus Vi niste za v cirkus, vi ga nardite, kamor pridete yamaha2025, Kmet2, BMWRIDER in 5 others 8
pik1 Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Kaj tok debeu gledaš,če je pa res,sploh pa ti :grim Normaln človek ima tam okrog 1m75 ti maš 2m5,normaln človek ima št. noge 41-42 ti maš 48 :lol: Recimo jaz obvladujem orentiacijo se pravi najkrajša pot iz LJ do MB je čez Rim normalen človek bi se sigurno zapeljal po daljši poti,čez Trojane Evo naprimer pogledaš še Mausa,človk ma 1m50 in 42kg.....motor pa 200kg in 220hp.... No sej zdej ko sem to mal prelil na virtualni list .....pa stari mi smo za u cirkus ..... in številko čeula 36 .... DAMI34, igorkr, Kmetica2 in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Vi niste za v cirkus, vi ga nardite, kamor pridete če se boš kdaj sankal na Starem vrhu, vprašaj tam uno teto ki tala karte, kakšno štalo so ji naredili eni čudaki v uni mali kučici ..... in številko čeula 36 .... a pol Maus čeule kupuje u CICIBAN trgovini? BinaBana, yamaha2025, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 če se boš kdaj sankal na Starem vrhu, vprašaj tam uno teto ki tala karte, kakšno štalo so ji naredili eni čudaki v uni mali kučici a pol Maus čeule kupuje u CICIBAN trgovini? Ja pa še popust ma ,ker otroka z brki še niso vidl :lol: MAAAAAUUUUS a se boš kej branu...... :lol: BinaBana, igorkr, trebor in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Kaj je blo pa učeri zmešano,ja prav maš Dami34 ,jz,pik pa Norc smo nardili cirkus,sam za mlajše od 20let je bil vstop prepovedan,za ostale pa na lastno odgovornost :grim BinaBana, BMWRIDER, Zivnorc in 1 other 4
gusar Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 en majo pa lampe namest glave. :kva2:
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 en majo pa lampe namest glave. :kva2: Ne morem ti oporekat....
gusar Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Mogoče vas pridem pogledat igrav pa ne bom,ker kot proofesionalec ne smem igrat z amaterji. :grim BinaBana, Kmet2 in pik1 3
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Mogoče vas pridem pogledat igrav pa ne bom,ker kot proofesionalec ne smem igrat z amaterji. :grim pridi,pridi bo veselo,lej igrej pa se delaj ,da si amater,tok ko jaz
igorkr Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Lejte da boste pridni, ka me ne bo, pa predsednika vsi lepo poslušat ... (al pa ne) Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Kaj je blo pa učeri zmešano,ja prav maš Dami34 ,jz,pik pa Norc smo nardili cirkus,sam za mlajše od 20let je bil vstop prepovedan,za ostale pa na lastno odgovornost :grim Jah, a veš kok bi komentiral: ene velike riti za v cirkus pik1, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
Robertjur Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Ej banda nehebal ste ga!! KO se bom enkat prepognu se nam dvignu vse do konca ....zarad križa heh!! Ampak kot pravi borci se ne damo he he! BinaBana in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Ej banda nehebal ste ga!! KO se bom enkat prepognu se nam dvignu vse do konca ....zarad križa heh!! Ampak kot pravi borci se ne damo he he! Prosm ne prpogibej se,sej ne greš na parado ponosa :grrr .....stari biljard bomo igral :grim Kmetica2 in trebor 2
cedevita Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Ne morem, ne morem danes, jutri, v nedeljo pa, Rihemberk-Brda! Zakon, tradicija že 10 let, vsega bo, tudi nage babe. Vabljeni! Nore fotke sledijo, zej pa spat, vi biljarderi. Lp, CDVT BinaBana 1
BinaBana Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 sej vem, da nism najbolj zgodnja, ampak sm zadnje cajte se manj za kompom kokr obicajno, tko da sporocam, da naju ne bo.. :/ nekak je bil trening vceri prehud in me pocasi zajema musklfiber.. spet ugotavljam, da mam celo mam misice kar je kul po eni strani, po drugi pa niti ne.. ha ha ha, ker se en mal tezi gibam tko da uzivite na polno, pa ne pozabte slikovnega materiala prlozi
stuhec Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Zdaj komaj prot Lj upam, da te me pogresal
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Nekaj utrinkov Gasilska.... Yamaha2525 pove vse z svojim resnim obrazom,pač biljard ni glih njegov glavni adut Motozajebant je pa končno mel nekaj trdega med nogami :lol: Gapi in naša uradna fotografinja Zmešancev Damy Kmetica v napadu Tanajtabulšejši .....velik se je usralu,če se nebi,bi vrjetno še jutri nabijali prvo rundo :lol: Ata MarkII je profi,tukaj uči podmladek Robertajura Robertjur naš kamerman,v ozadju pa Pik1,ki mi je strogo naročil,naj ga fotkam samo v hrbet,kjer je pač najbolj fotogeničen :lol: vmes mu profi MarkII predaja navodil naj igra nežno,ker je ene parkrat kroglo poslal za šank. .) sm zadnjič narobe napisal obvezna čelada,ja sam ne za zmešance Je blo treba pa tud nekaj pojest,vsi z polnimi,odprtimi in zategnjenimi usti Luštn na izy,več fotomaterijala prilima Damy,no enkrat za spremembo ni blo poškodb in domov smo prišli ob normalni uri,no dokaj Lp Predsednik Zivnorc, motozajebant, pik1 in 10 others 13
Robertjur Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 Lepo he he!! Jest pa piščanci mormo pa tud na šiht za kremšnito pa kaki redbul .... tk de muvi bo mogoč zvečer Sej neki se clo vid kljub slabi razsvetljavi! motozajebant, pik1, igorkr in 1 other 4
gasperX Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 No men je tudi uspelo priti, poškodbe jah na srečo jih res ni blo čeprav je Damy skos neki opeltala s palco okol mene :D Kmet2 sej dobr da sem ti moral vse kugle pred luknjo naštimat No ampak važno da smo se imeli ful kul mega štrudl hudo dobr igorkr, Kmetica2, pik1 in 1 other 4
pik1 Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 .... bilo je fino .... ... sam na momente so se mi pa krogle res zdele mal preveč okrogle ..... ... tko, dost nepredvidljive in težko vodljive .... :unsure: ps. pa ne vse Kmetu verjet .... sploh ni tolk dobr kukr se hval ... Kmet2, igorkr, Zivnorc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se