pik1 Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 Jp problem bom imel ko bom mogel kasneje 4 Pike odštet :lol: .....sovražm matematiko .... sej ti jih na Vranskem pomagajo odračunat ....
Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 .... sej ti jih na Vranskem pomagajo odračunat .... Odračunajo in zaračunajo :grim
HyperJack Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Plan prvega zbora in otvoritvene vožnje Z.driverjov v letu 2013 bo na 15.blagoslov 27.04.2013 na Novi Štifti, kjer bo le srečanje, potem pa gremo po svoje malo naokoli. (nekaj takega kot lani ) Plani bodo zaviseli od vremena in temperatur.
HyperJack Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Se opravičujem, mal se mi je Z-mešal, pa sem fulal temo...
pik1 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Plan prvega zbora in otvoritvene vožnje Z.driverjov v letu 2013 bo na 15.blagoslov 27.04.2013 na Novi Štifti, kjer bo le srečanje, potem pa gremo po svoje malo naokoli. (nekaj takega kot lani ) Plani bodo zaviseli od vremena in temperatur. .... a gremo pol tud u isto picerijo kt lan jesen, k smo mel zbor ???? Kmet2 1
igorkr Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 (popravljeno) Popravljeno Marec 20, 2013. Popravil igorkr
igorkr Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Plan prvega zbora in otvoritvene vožnje Z.driverjov v letu 2013 bo na 15.blagoslov 27.04.2013 na Novi Štifti, kjer bo le srečanje, potem pa gremo po svoje malo naokoli. (nekaj takega kot lani ) Plani bodo zaviseli od vremena in temperatur. Jst tudi
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Vsi ostali, ki ne mislite čakat do maja, se dobimo dost prej trebor in cedevita 2
igorkr Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Jst tudi falil temo (udaril svetlobo ... ) pik1 in Kmet2 2
HyperJack Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Vsi ostali, ki ne mislite čakat do maja, se dobimo dost prej No rad bi te videl po našem makedamu vozit, ko ti na vsakem ovinku ob cesti se nabrane kepe snega pričarajo čudovito slano pranje motorja, s tem, da sem danes že pripravil frezo, ker napovedujejo 15cm na Kočevskem, in drugi teden konstatne padavine z nizkimi temperaturami... tko da ja, sezona pa takšna
Zivnorc Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 ... pa kje ti živiš.... sezona ( kidanja) se še ne bo končala vsaj dokler bo padal sneg.... Kmetica2 in cedevita 2
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 No rad bi te videl po našem makedamu vozit, ko ti na vsakem ovinku ob cesti se nabrane kepe snega pričarajo čudovito slano pranje motorja, s tem, da sem danes že pripravil frezo, ker napovedujejo 15cm na Kočevskem, in drugi teden konstatne padavine z nizkimi temperaturami... tko da ja, sezona pa takšna Nič ne more premagati astronauta Dns je prvi dan pomladi Kmetica2 1
pik1 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Nič ne more premagati astronauta Dns je prvi dan pomladi .... hahahahaha ... ... astronaut, a s ti že na tabletih ???? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 .... hahahahaha ... ... astronaut, a s ti že na tabletih ???? ne, opran s Pervolom Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno Marec 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Se opravičujem, mal se mi je Z-mešal, pa sem fulal temo... Sej ne rabš ko mačka okol vrele kaše direkt povej,da si želiš bmflarje zraven pa je,pa še kakšnega zmešanca,da bo cirkus :lol: pik1 in BMWRIDER 2
umetnica51 Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Naj napišem nekaj glogokega nocoj.......brez neumestnih "nadaljuj povedi" in izborih za rit.... Prvo srečanje zmešancev sem delila z vami in ja res je blo luštno... Takrat sem priletela direkt iz Maribora Kmetu kapo dol ,ker je prvi začel mešat in mutit,da nas je spravil skup ( tud tiste "umetnice", ki samo zadnji zic motorja grejemo sm in tja) Kmet,Kmetica,igorkr,stuhec,anja37... Hvala za darila, za obisk pr meni v Ljubljani.. Moniki600,pa Keiko,nejcgs,Lubikaa Rožica hvala tud vam...Vem, da sem marsikoga izpustila... ne mi zamert, leta so tukaj :glare: Nocoj sem prvič po dolgem cajtu obesila nekaj svojih platen v lokalu Lublanski Pohan Pšanc v Ljubljani, ki bo jutri odprl vrata vsem ljubiteljem piščancev.... Lepo povabljeni ob 15. uri na otvoritev lokala Lublanski Pohan Pšanc na Gornji trg 4, zraven cerkve sv. Jakoba ... Mal pozno povabilo,a bolj sigurno je tik pred otvoritvijo vabit... Zdj vem zakaj imam globoke nocoj, ker smo mal prej nazdravili v LPP Pripravljenih je že 500 litrov piva in 100 piščancev... Vse je zastonj, pa še moje slike bodo na ogled, da mal piščance obudijo Ker sem spet sedela na ušesih...je možno da bo piščancev 1000 :unsure: :lol: MihaGS, Kmet2, HyperJack in 6 others 9
Zivnorc Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 ... sam jest pojem 4 pšance... pa pol z dvem supercam poplaknem, da lohka še 4 posiliram..... ... pol se mi pa SEXAAAAA :evilgrin: pik1 in pikolo 2
umetnica51 Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Opravičujem se Vsem,ki ste res prišli na otvoritev Pohanega Piščanca, a tam sem bila samo dopoldne. Ob otvoritvi pa me ni bilo. Prišlo je do nekaj nesporazumov. Slike zdaj res visijo, a v kratkem jih bom odstranila. Pohan pšanc je odličen, kuharja obvladata piščance.......
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 24, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 ..... včeraj videl spet kar nekaj simpatičnih Z-mešancev .... ... in jasno .... spet niti enga z mopedom .... ps. ... sem že začel razmišljat, če ima od teh cirkusantov sploh kdo res motor, al jih kej druzga skup drži ..... igorkr, Kmetica2, motozajebant in 7 others 10
igorkr Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 ..... včeraj videl spet kar nekaj simpatičnih Z-mešancev .... ... in jasno .... spet niti enga z mopedom .... ps. ... sem že začel razmišljat, če ima od teh cirkusantov sploh kdo res motor, al jih kej druzga skup drži ..... A ne veš? PSA koncern - beri Citroën in Peugeot Pa kakšen voz od VW iz preteklosti (beri passat) se štuli umes ... Kmetica2, trebor in papez47 3
pik1 Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 A ne veš? PSA koncern - beri Citroën in Peugeot Pa kakšen voz od VW iz preteklosti (beri passat) se štuli umes ... .... ja pol pa najboljš, da tiste vaše fotke mopedov iz vaših profilov tle gor, kar zamenjate s fotkami teh podrtih štirikolesnikov ..... ps. no, sorči, Citroenčk je izuzet iz tega prdloga .... Kmet2 in igorkr 2
trebor Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 .... ja pol pa najboljš, da tiste vaše fotke mopedov iz vaših profilov tle gor, kar zamenjate s fotkami teh podrtih štirikolesnikov ..... ps. no, sorči, Citroenčk je izuzet iz tega prdloga .... A moj podrt moped, ki je v avatarju ni dober namesto podrtega avta ? LP Robert Kmetica2, Maximus, igorkr in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se