Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da bi nehal že nažigat te filme v duh božička in o božičkih!  :slap:   ko so dosadni za popizdit . . . .  :krneki:

Za povr pa še te božične pesmi . . . . . . .brrrrrrrrr   . . . . kr zmrazi me . . . . pa kr skoz nažigajo in nažigajo!  :headbang:

Objavljeno

Vsem še posebno "srečno" poročenim (glej sliko) Vesele Božične praznike in Srečno 2014post-27744-0-19291900-1388003034_thumb.jpg

Objavljeno

Veselo in srecno za praznike

Objavljeno

vsem želim da bi bila vsaka fura orgazem pa da se neb nikol zakausal .. no pa po furi tud ... :beer2:

Objavljeno

post-28280-0-13829600-1388052084_thumb.jpg

Vsem želim obilo zdravja,veliko sreče in nepozabne moto užitke.

Objavljeno

Dragi motosvetovci,

v novem letu vam želim veliko varnih km in osebne sreče. :yea1:

Objavljeno

... halo, a si ti pit začela ????? :eek: :eek: :eek:

Ne začela sm mislit... da je najbolj da učasih nč ne mislim in da včasih raje kj spijem... kokakolo itd.

Objavljeno

Ne začela sm mislit... da je najbolj da učasih nč ne mislim in da včasih raje kj spijem... kokakolo itd.

....  dober začetek ...   :kva2: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zdravja, sreče, 'gnar za gorivo in podrsana kolena...... (ampak samo na dirkališču)

in nikoli na motor z zameglenim pogledom,......(kot je tale slika!!!)

vam želi

mr

post-4472-0-41876600-1388270950_thumb.jpg

Objavljeno

Skratka, mejte se fajn v 2k14 !!

post-14592-0-62373200-1388494939_thumb.jpg

Objavljeno

Ker se je lanskih želja izpolnilo bolj malo, naj tiste neizpolnjene prenesem v novo leto.

Vsem želim srečno in uspešno, na cesti pa varno in polno pozitivnih doživetij Novo leto.

post-4906-0-24807600-1388512854_thumb.jpg

Objavljeno

V letu 2014 vam vsem želim samo veliko zdravja. Ostalo vam je tako ali tako obljubila Vlada Republike Slovenije.

Objavljeno

Želim Vam 12 mesecev brez skrbi, 53 nedelj sreče, 365 dni brez bolezni, 8760 ur zabave, 525600 minut lepih trenutkov in 315360000 sekund ljubezni. To so želje, ki naj se uresničijo!.To seveda, večino na motorju.

Objavljeno

novoletno2014.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Da bi se  1.1.2014 zjutraj prebudili v državi, ko je čez noč uspela preplastit cca 4500 kilometrov regionalnih cest v slabem stanju.

Popravljeno . Popravil Tedybear
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Da bi se  1.1.2014 zjutraj prebudili v državi, ko je čez noč uspela preplastit cca 4500 kilometrov regionalnih cest v slabem stanju.

... še nisem bil zunaj, da bi preveru, če so kej naredl, ko sem spal .... :kva2:

Objavljeno

Jaz sem pa bil....kurc...vse po starem. No, še slabše...je pri nas tiste tri dni zmrzali po dežju odprlo ceste..da je veselo. Cestarji pa v akcijo z lopatami in asfaltom v vrečkah....ni važno kako, sam da je.... :jezen  :jezen  :jezen

Objavljeno (popravljeno)

Ja Tedybear!

01.01.2014 si se prebudil - v državi, samo... To so bile le pobožne želje sladkih sanj. Na žalost si pa še vedno v preopevani Sloveniji v kateri so imele vizijo le barabe.. Ne ne.... Nisi se zbudil v Arabskih Emiratih polnih keša in blaginje! :nono: To pa so realne sanje. Na žalost!

Popravljeno . Popravil moto rider
  • 1 leto pozneje...
Objavljeno

Vam želim prav vse2 kar vi želite meni :P

Srečno in brez nezgod 2016, polno ljubezni in ostale telovadbe seveda !

Objavljeno
pred 47 minutami, HD-Dyna pravi:

Vam želim prav vse2 kar vi želite meni :P

...

Praseeeec!!!!! :bum:

:whistle:

Objavljeno
pred 1 minuto, I30 pravi:

Praseeeec!!!!! :bum:

:whistle:

Saj sem vedu, da me ne boste razočaral :blush:

Objavljeno

Zdravja in sreče ,drugega človek ne potrebuje,ker če imaš srečo ti še tamau zraste:P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Zdravja in sreče ,drugega človek ne potrebuje,ker če imaš srečo ti še tamau zraste:P

zrastu bom :O

full sem veseu za lepe želje ... huala ti :blush: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

zrastu bom :O

full sem veseu za lepe želje ... huala ti :blush: 

Ej halo mali,nisi mi lajkal .....če ne boš dal ne boš nikoli velik :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pred 50 minutami, Kmet2 pravi:

Ej halo mali,nisi mi lajkal .....če ne boš dal ne boš nikoli velik :P

japasmte :ras: 

velk bom in te bom dol gledu :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!