Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2013


trebor

Priporočene objave

Štart v megli pri 10 stopinj ob 8.00 (Podpeč). Oblečen tipitopi, kot sredi zime, ogrevanje ročk na I in gasa v Pijavo Gorico. Štirje frčoplani na kavico v Kočevje, kjer se nam pridruži še šest gum. Osilnica nas je kmalu dočakala. Nekateri kasneje desno, ostale ketne in kardan pa čez Rakitno v Ljubljansko kotlino. Lepih 220km ob dobri družbi.

Seveda je Gregorjanc je tolk tišu, da še čelade ni mogu snet...

Super je bilo. V prvih dveh ovinkih proti Osilnici me je stisnilo, adrenalin je špricnil, potem sem pa z vsakim ovinkom bolj začel uporabljati vso tisto teorijo iz kupa prežvečenih knjig tudi v praksi, mišice pa so se tudi začele spominjati kar so nekoč v nastniških letih že počele.(Sicer bolj po polžje, vendar sem užival :) ) Z veseljem ponovim kako furco v vaši družbi.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super je bilo. V prvih dveh ovinkih proti Osilnici me je stisnilo, adrenalin je špricnil, potem sem pa z vsakim ovinkom bolj začel uporabljati vso tisto teorijo iz kupa prežvečenih knjig tudi v praksi, mišice pa so se tudi začele spominjati kar so nekoč v nastniških letih že počele.(Sicer bolj po polžje, vendar sem užival  :) ) Z veseljem ponovim kako furco v vaši družbi.

Jest pa tudi obljubim, da se bom pobolšal in vam bom drugič sledil... :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No tudi mi smo se mal dričkali po Jadranki,Pik1 je bil v Paviljonu že ob 6h,nervozno mi je pošiljal sms....kje si,prid jaz sem že tuki,.....zmenjeni pa smo bili 7.15h,ja z leti je več tableti pa malo manj spanja :P

Na Vrhniki je tankal in smo šli do OMW kjer je že čakal Dami34,jaz sem natankal sebe z kavo saj sem bil še ves kermežlav,Pik1 pa spet motor.Ma Snecer včasih prov ,da je GSA kot tank,al mu pa kje pušča :P  :lol:

 

Ilirsko Bistrška dolina je bila polna snega :O

 

Ob 9h smo bili že Bakarcu,mal pomezili in se odtajali od Ljubljanskih temperatur B)

 

Na Jadranki pa je blo tako dobro,da sta ga Pik in Dami na hitr švrcnla :P  :lol:

 

V Senju srečamo še Jamija65 in Mio,gremo na zastonj piškote in ne zastonj pijačo :D

 

Potem smo se mal razkropil,a spet vsi na kupu pr Dinkotu,prbremzal je še Sohen ......... :P

........debata je bila zelo konstruktivna :lol1:

 

Takle smo mel pa pol na mizi ^_^

 

Par gostiln nazaj pa poberemo še Jozejxf in DIN-a in malo naprej poslikamo še Paški most,ki se skoraj ne vidi,ja mam en hud fotkič :photo: ko vidi prav tako ko jaz v temi.........2m pred sabo :cry:

 

Se mi zdi da vodstvo skupine prevzeme Joze,no nisem zdržu,k mi je un Leo piskal v ušesa,prevzemem vodstvo in lepo po omejitvah naprej O:-) .............ostali pa čisto lagano sportski za nami,ko se naenkrat zavem,da ni več nobenega za mano,se ustavim v Karlobagu,mal počakam,nobenega,pokličem Damija............no naprej pa veste :blush: .....takoj sem dobil nov nadimek :glare: no ne povem!

Konec je bil dober in to je najvažnejše :OK: takoj sem užgal še eno panoramsko ;)

 

Zavijemo še na en hribček kjer se res lepo vidi daleč naokrog B)

 

 

Od tam pa špura domov,vmes vidimo še Keiko na sendviču.Pridemo v Postojno pr Čuku pojemo in se z Damijem takoj dogovorimo še za after party pri njemu.Stric Pik je pobegnil domov,pravi ,da nas ma polno pi..... :huh:  :P

K Damiju prideva ob 21.30h kjer že čakajo spremne žene :010 spijeva 3 šljive pa mal pira,ja pol pa spet ko otroci same neumnosti,ko sem se stuširal sem dobil zadnji krik bokserce,bele štumfe in cigaro v gobec :surrender: no mal za to fotko sem padu dol,do zjutraj....

 

Zjutraj vstanemo,žene z kužki na sprehod,midva pa na čiščenje plastike.Dami mi je pokazal nov način pranja kawe,samo mal meglice v zrak,pa obrišeš,drugače vse zarusta pravi :whistle:

 

Pokličemo še IgorjaKR in gas na izvir Hubla.Tiramisu smo napadl ko Termiti :slap:

 

Iz tam pa kam drugam ko na Ride,kjer nam Črna strela postreže z čokolado,tintin pa s piškoti. Je pa Igorjakr tolk zvijal v črevih,da revež tud normaln ni mogu hodit,vrjetn je alergičen na Tiramisu :lol:

 

Vikend je minil kot bi mignil,tud nekaj čez 1kkm :010 tako da bom šihte čez teden lažje prenesel.Mogoče sem kaj pozabil,men je blo fajn v družbi ljudi ,ki ne mislijo slabo in so šaljivci,ocena +10.

Za koristne informacije se obrnite na Damija34,če pa se želite izgubiti od Postojne do črnega Kala pa bo pravi naslov Pik1 :P

Lp do naslednjič

 

A Romunije pa nič? :(

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A Romunije pa nič? :(

Stari,smo jo zgrešli,kot ti Piran :)

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

 

Iz tam pa kam drugam ko na Ride,kjer nam Črna strela postreže z čokolado,tintin pa s piškoti. Je pa Igorjakr tolk zvijal v črevih,da revež tud normaln ni mogu hodit,vrjetn je alergičen na Tiramisu :lol:

DSC05048.JPG

 

 

Ni bila to reakcija na tiramisu. To je bila reakcija na pogled na Kawasakija. Naj pa si vsak sam razlaga reakcijo po svoje :grim  he he :D

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutri se bom zapeljal do Murterja, seveda prek Senja in Paklenice.

Še kdo?

Štart ko se ogreje. Zimljak mi ni interesanten.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobota in nedelja preko Lentija do mesteca Balatonlelle. Ogled Blatnega jezera in lokalnih znamenitosti in nato po AC nazaj v SLO, ogled broda na Muri, skok na otok ljubezni in nazaj domov.

Pregovorno lepih Madžark pa ta vikend ni bilo na spregled :(.

Popravljeno . Popravil ton
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, GSov pa kolikor hočeš :)

 

3je v ospredju nemci, 2 z akrapoti brez dBK, jst se pa kr tresem če ga ni not... baje da avstrijci dost komplicirajo, ampak zgleda je tud odvisno kere table so na mopedu  :jezen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede izletne linije na golici ...... po moje je to ostalo od nekaj časa nazaj, ko je bila verjetno prometna tam, in so bli na asfaltu tm okol ograje fulj madeži.

 

Bil pa tudi jaz danes v Črni, mater sem fajn rezu ovinke navzgor, navzdol ne tolk :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!