BREITNER Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 . .moja ljubica dobila novo sedlo Hehe, če ti je to Boban delal, potem vem, da je profi narejeno. Danes sem sedel na njegovem izdelku!
osa rider Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 A to folk misl kok je kul, k da psu per za pit? Al kje je fora? Alko skodje momci! :grim Ma ne kok je kul . . . . . pes je vidu pivo, kr penast je ratu . . . . .pa še mira ni dal, dokler mu nismo pir dal!
osa rider Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Sej mu ni dajal za pit,hladil mu je gobec ko ga je osa pičla :grim .........pa ne smeti Stari kok si vedu!??
osa rider Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Hehe, če ti je to Boban delal, potem vem, da je profi narejeno. Danes sem sedel na njegovem izdelku! Aha . . . . . . prou on tuki sva jst in on . . . . . . RIDAŠKI POZDRAV SAMO ZA MAUSA! Kmet2, krucymucy, maus in 4 others 7
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 aaaaaaaaaaaaaaa do jaja je blo, toplooo, fajn družba...človek ne rabi nič več. Še utrinki: pogled na Tržaško barkolano: tak smo jih razvrstili: tle so ga lizale: brez Romunov (napaljenih na kwaki) ne gre MihaGS, BMWRIDER, DXR16 in 23 others 26
Popularna objava MihaGS Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 (popravljeno) Na obisk k Cedeviti v deželo grozdja in vina. Popravljeno Oktober 13, 2013. Popravil MihaGS Keiko, cisco, Kmetica2 in 7 others 10
Popularna objava jure22 Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Lepa, hitra in dokaj topla furca iz Ljubljane do Kopra in nazaj. Pasalo ful. Še prej pred barjem pa me dočaka presenečenje na avtocesti. http://www.youtube.com/watch?v=nXgzQKbr4kM&feature=youtu.be pik1, Schultz, vandrovec in 11 others 14
Popularna objava vandrovec Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Danes do Vrsarja kjer so imeli motoristi zbor nad Izolo pogled na Barcolano MihaGS, pik1, Keiko in 11 others 14
Popularna objava Robson Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Nas je bilo pa kar nekaj v tem koncu.. No, sam sem šel še iz Kopra v Trst čisto do slavljenke... Posebej za Snecerja so na Esimit Europo 2 obesili eno zastavo s krogcom.... pa najbrž tudi za vse njegove fante... Tik pred domom je na števcu okrogla cifra 127000. Nikii, vandrovec, Kmet2 in 13 others 16
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 (popravljeno) Zjutraj sem še mislila da grem spet dol na jug, ma sem si potem na poti proti Postojni premislila in se prav po nedeljsko turistično odpeljala čez Senožeče, tam desno in čez Dobravlje proti Štanjelu, prej levo in naprej ćez Kras - čez Komen do Opatjega sela (je bilo tako luštno se vozit po sončku da ni blo časa se ustavljat in slikat), kjer sem zavila dol proti Italiji, mimo Doberdobskega jazera (tokrat je bilo polno vode), naprej do Devina in naprej po obalni cesti do Trsta, kjer sem nič hudega sluteč padla v totalni prometni kaos (kot sem zvedla šele kasneje zaradi Barcolane). Ker je bila cesta zaprta sem se potem malo zgubljala v prometnem kaosu Trsta. Nekako mi je le uspelo najti pot proti stadionu in ven iz mesta do meje. V Dekanih sem šla dol z AC, poklicat teto če skuha eno kafe. Ker so meli druge plane, sem obrnila proti Črnemu Kalu, na poti pa srečala Z-mešance. Po uspešni ročni signalizaciji s Kmetom2 sem obrnila in se jim pridružila na nedeljskem križarjenju po naši obali Uspešno smo obredli par destinacij, naša družba pa se je skoraj na vsakem postanku številčno povečala Banda Z-mešana hvala za družbo - lušten dan v dobri družbi! 330 kilometrov po 3 tednih popolne abstinence - pasaloj! Popravljeno Oktober 13, 2013. Popravil Keiko Scarlett, TOMCAT, rumenicestak in 13 others 16
TakeALookAround Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Dobr smo se najdl. :grim Men se je tud 330km obrnil, ko sem domov prisel. Kmet2, DAMI34, mira53 in 4 others 7
Popularna objava cisco Objavljeno Oktober 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 (popravljeno) Luštno mešanih 500 km, mokrih, sončnih in hladnih...me še kar mal u palce zebe, tko da na kratko...do Baške in nazaj....upam da ni blo zadnjič letos.... Popravljeno Oktober 13, 2013. Popravil cisco Keiko, MihaGS, BREITNER in 11 others 14
maus Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Aha . . . . . . prou on tuki sva jst in on . . . . . . RIDAŠKI POZDRAV SAMO ZA MAUSA! IMG_6809.JPG :glare: vpisu sm vaju v ninđa knjigo :krneki: ... Prav uživaška vožnja iz oblačne Ljubljane, preko Postojne do dončne in tople Izole (palačinka party ) in nazaj ... slik naum daju ... kr predstaulite si kok je blo luštn DAMI34, Kmetica2, vandrovec in 6 others 9
Fantocci Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Lepa, hitra in dokaj topla furca iz Ljubljane do Kopra in nazaj. Pasalo ful. Še prej pred barjem pa me dočaka presenečenje na avtocesti. http://www.youtube.com/watch?v=nXgzQKbr4kM&feature=youtu.be Kolikor sem videl na posnetku, je bila neka velika luknja v leseni ograji in tiste late na cesti so bile iz ograje ali kako? Sranje...
pik1 Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 ... nagradno vprašanje ???? :eek: ... Kje je bila danes narejena tale fotka ???? rumenicestak, DXR16, vandrovec in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Trojanske kremšnite al pa Blejski krofi?
Danilo D Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Nagrada pa? Blejska kremšnita? :grrr Danes je pa zgleda blo res velik matoristov na cesti, tud srečeval sem jih dosti. Jaz pa sem imel turo Velenje, Vransko, Trojane, Izlake, ZaHorje , Litija, Dol pr Lublani, Domžale, Kamnik, Črnivec, Gornji Grad, Ljubno, Mozirje, Golte, Mozirje, in back to Velenje ...... 216,5km. Gasperr 1
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Moja pot včeraj: Domžale - Stara Vrhnika - Podlipa - Smrečje - Žiri - Sp. Idrija - Cerkno - Most na Soči - Kanal - Deskle - Dobrovo - Vipolže - Ozeljan - in domov .) . Zjutraj se megla ni in ni hotela razkaditi, meni pa se ni dalo čakati . Ampak v Stari Vrhniki so me že začeli greti sončni žarki in obetala sem si en super dan z lepimi fotkami. Pot se mi je zdela dobra, sem in tja potekajo dela na cesti, tako da je bilo nekaj makedama in semaforjev, ampak nobene gneče. Se je pa narava pokazala v vseh svojih lepih barvah in ker sem imela toliko dela z opazovanjem, sem napredovala s polžjo hitrostjo, plus tega, sem morala še paziti, da nisem parkirala v kakšnem jarku . Včeraj bi bila raje sopotnica ^_^ . Spodnja Idrija Ker sem imela na poti Cerkno, zapeljem še do bolnišnice Franja (seveda je bilo to vse že vnaprej premišljeno -_- ). Čelado priklenem k motorju, bundo (lahko bi bilo hladno) in tank torbo (akcija: Pripravljena na vse - nikoli ne veš kaj rabiš) pa vzamem s seboj. No, to ni bila dobra ideja, lahko bi priklenila tudi bundo, ker sem po tistih 450 metrih in stopnicah pošteno zakuhala. Prijaznemu fantu plačam vstopnino: za odrasle 4 eur, mladina 2,5 (ne mladi po srcu ne štejejo) in ga vprašam, če bi lahko v varstvo vzel moje stvari . Jasno, brez problema ^_^ . Tudi tu ni bilo nobene gneče, saj sem bila edina obiskovalka. To mi je kar všeč, saj me nihče ne moti pri . Po kulturnem delu se odpravim naprej: Grad Dobrovo Goriška Brda so res vredna obiska, sploh v tako lepem vremenu in ravno pravi temperaturi. Mene bodo vsekakor še videla ^_^ . Samo od kulture in lepe narave na poti nikakor ne zdržim (posledično tudi drugi okoli mene ne ). Tako, da sem morala poskrbeti še za gurmanski del . Pokličem starše, kje se kaj vozita na tako lep dan in povem, da je na Primorskem zelooooo lepo, še posebej lepo je v Piceriji Grad (Ozeljan). Ker vem, da vas pice ne fascinirajo, tokrat na fotki gratinirane palačinke z belo čokolado in čokoladnim prelivom. Noro dobro Pa smo imeli pravo moto družinsko kosilo Na poti domov, pa se ustavim še pri Stuhcu na kostanjevem pikniku. Dan je bil izkoriščen na polno. Videno veliko lepega. Trebušne mišice pa imajo muskelfiber od smeha. :hooray: monsterogi, MarkoR, Mia in 27 others 30
Popularna objava domina Objavljeno Oktober 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 (popravljeno) Mi2 s Triumphom sva včeraj zaključila moto-sezono z enim kratkim krogom po moji preljubi in prelepi Dolenjski. Popravljeno Oktober 14, 2013. Popravil domina Keiko, DAMI34, thumper in 7 others 10
mladench Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 sem že mislil pospravit za letos, ampak ampak vreme je bilo preveč lepo... en krogec s kolegom -> https://www.google.si/maps?saddr=Ljubljana&daddr=Lavrica,+Ljubljana+to:%C5%BEu%C5%BEenberk+to:%C4%8Drnomelj+to:Desinec,+%C4%8Crnomelj+to:vinica+to:Bosiljevo,+Hrva%C5%A1ka+to:Crikvenica,+Hrva%C5%A1ka+to:delnice+to:Ko%C4%8Devje+to:Ljubljana&hl=sl&ie=UTF8&sll=45.614942,14.901343&sspn=1.665656,3.56781&geocode=FQPEvgIdJmDdACnRhpiW9TFlRzEg7D-CHPgABA%3BFXLbvQIdPCTeACnLLIQrkC5lRzFKs27oNmfrng%3BFQ1SuwIdn8_jACnjW9qy5uJkRzFQ9z-CHPgABA%3BFZxdtwId9dPnAClTAx94dlxkRzFNUsSKRtYTTQ%3BFSY0twIdsn_oACk5F8BZolxkRzFkEW83OpsAtw%3BFaivtQIdQ8DoACmjldp4UmhkRzGLTacJRI1I-A%3BFebytAId5EjpACmPmCD2V2lkRzGHiBvM-6Dnww%3BFU9LsQIdsSzgACkDUjWCgXtjRzEpnlkmtP61Cg%3BFcq6tAIdy9rhACnHGbrTmo9kRzGIC5V41oj7RQ%3BFcVsuAId0cviACkzgiHoa-5kRzFxMBXZoHh5bQ%3BFQPEvgIdJmDdACnRhpiW9TFlRzEg7D-CHPgABA&oq=ljubljana&mra=ls&t=m&z=9 ... no pa napoved za konec tedn ponovno sončnaaaaaa MihaGS, Kmet2, vandrovec in 3 others 6
Popularna objava BREITNER Objavljeno Oktober 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Gledam vaše slike in res, kako je narava čudovita v jeseni. Včasih se vprašam, kaj vse bi zamudil, če ne bi bil motorist. Kot je predhodnik napisal ... tudi sam sem že imel namen pospravit za letos, ampak me je primamil sonček in pa seveda obisk prijatelja iz Beograda. V soboto sem skočil do MP Gruškovje, kjer sem počakal prijatla, ki me je prišel obiskat. Najin namen se ni bil vozit, saj sem mu itak že vse kraje v Slo pokazal, tako da obisk je baziral na druženju in uničevanju hrane in pijače. Hotel sem ga peljati na kavico in sicer na Mariborsko Pohorje do hotela Bellevue. Prišla sva do pljučnega oddelka in začelo je deževat, tako da sva obrnila in se odpravila nekaj pojest. Nekih slik nimam, ker vse ostale so bolj "motne". Zgolj samo tri .... moja na MP Gruškovje Moja Yamahica in Kawasaki ZZR1200 Kawasaki ZZR1200 DXR16, Schultz, skalaprava in 9 others 12
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Danes zjutraj se je moja pot začela še v gosti megli. A to je bil le uvod v prekrasno panoramo: Belo morje! Tam spodaj pod mano se je skrivala ena in edina, naša......moja Bela krajina Ostalo pa naj slikice povedo... Škoda samo, ker nisem bil z motorjem in upam da ne zamerite preveč, ker tole ni bil čisto vtis iz vožnje z motorjem... No, po zadnjih vremenskih napovedih računam, da bom z mopijem na poti spet v četrtek zjutraj - držimo pesti Lp. Keiko, RobiRoberto, Kras in 16 others 19
TakeALookAround Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 To je mora k mors zjutrej tkole v meglo it....ceprov delat. Kmet2 1
pajkica Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 500 bosanko-hrvaško-slovenskih-.... slikc ni, zmankal cajta ..... vročeeeee je blo Scarlett in thumper 2
osa rider Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Evo Ata Osu končno doma! Vglavnem . . . . .full fotk . . . . . . ene dest filmčku . . . . . a se mi ne da zdele limat gor! A prečudovitih 1200 prevoženih kmilometrov . . . . . . po dolgem času spet v sedlu! Zic čudovit, rit nič ne boli! Vreme fenomenoalno . . . . . . orng žganje, gp-jke :notworthy: Po Bosni sm mu foto sesion . . . . :evilgrin: bodo obubožal, če bodo razvijal vse slikce, k so jih radarji slikal! :evilgrin: Vglavnem . . . . . . super je blo! Mogoče še eno furo mahnem do Srbije in nazaj sam zato k je blo fenomenalno . . . . pa še vreme je :notworthy: Scarlett, TOMCAT, gregorjanc in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se