Popularna objava igorkr Objavljeno Oktober 15, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 (popravljeno) Petek. Med delovno unemo klico od kmeta. Tokrat baje v ponedeljek ugodno vreme za obisk Jadranske magistrale. Nedelja. Nekje med fukačo in kafetom na Črnem Kalu ter sladoledom v Piranu zadnje podrobnosti o štartu. Ponedeljek. Najprej bemflarki yamaharska predizložbenica pole pa strumno proti Postojni. Rande-vu pojnt. Na cestninski Nanos sem bil že v oblakih tako da temperature nisem niti videl. Nafutral Yamaho pole pa lagano sportski čez Knežak. Ura 9.15. Grupa petih motorjev in 12 cilindrov že rohni v smeri Paklenice. Vremenske razmere takšne, da sem se ogrel šele na Reški obvoznici, ko sem zaznal prikaz temperature 11,6°C V Senju prvi postanek in obvezno kfe.... konju jedan s čiku jedan ... Ponedeljek ura 21.45. V Postojni se razide grupa 5 motorjev in 14 cilindrov Popravljeno Oktober 15, 2013. Popravil igorkr DAMI34, pik1, thumper in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Petek. Med delovno unemo klico od kmeta. Tokrat baje v ponedeljek ugodno vreme za obisk Jadranske magistrale. Nedelja. Nekje med fukačo in kafetom na Črnem Kalu ter sladoledom v Piranu zadnje podrobnosti o štartu. Ponedeljek. Najprej bemflarki yamaharska predizložbenica pole pa strumno proti Postojni. Rande-vu pojnt. Na cestninski Nanos sem bil že v oblakih tako da temperature nisem niti videl. Nafutral Yamaho pole pa lagano sportski čez Knežak. Ura 9.15. Grupa petih motorjev in 12 cilindrov že rohni v smeri Paklenice. Vremenske razmere takšne, da sem se ogrel šele na Reški obvoznici, ko sem zaznal prikaz temperature 11,6°C V Senju prvi postanek in obvezno kfe.... 20131014_110257 (Large).jpg konju jedan s čiku jedan 20131014_110155 (Large).jpg 20131014_110637 (Large).jpg ... Ponedeljek ura 21.45. V Postojni se razide grupa 5 motorjev in 14 cilindrov aha a vmes ste enga 2cilindraša zamenjali za 4 cilindre? gsxf750, Kmet2, jami65 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 aha a vmes ste enga 2cilindraša zamenjali za 4 cilindre? Ne. Na poti smo pobrali odpadle cilindre od Bemflov. Če jih prodam na Dinosu dobim za dve Bazoki, za kej drugega itak niso uporabni. Kardanov pa nobenga. Baje gredo za med zdej konec sezone ... Kmet2, gsxf750, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Ne. Na poti smo pobrali odpadle cilindre od Bemflov. Če jih prodam na Dinosu dobim za dve Bazoki, za kej drugega itak niso uporabni. Kardanov pa nobenga. Baje gredo za med zdej konec sezone ... Bojda od Bemflow odpadajo kardani No, pa tud bančne kartice BelaStrela, Keiko, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 No - samo da najdejo pot nazaj do lastnika (kartice mislim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Kaj pa vem. Dobro delo, se vrača z dobrim. Sam sem avgusta na klopci ob obali najdu čist novo Xperio. Dal jo filat, da ne crkne in popoldne s svojga telefona poklical številko katera je v tistih nekaj urah največkrat klicala. Zgubl so jo eni Slovaki. Namest kafeja mi je pupa dala vizitko, če mi pri njih "slučajno" crkne bimer, da lahka pridem k njim na servis. igorkr, Fantocci, JONI 46 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Robson Objavljeno Oktober 17, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Danes namesto službe malo čez 300 kmjev... Dva najbližja prelaza Passo Monte Croce Carnico in in Passo Pramollo (Nassfeldpass) pokljukana. Ena luštna furca od enajste do petnajste ure. Nekaj je kardan nagajal, pa sem na moped montiral vetrnico..... BREITNER, MihaGS, trebor in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Malo kasno ampak vseeno,cel teden sem gledal dež in končno se v nedeljo razjasni,prav tako moj obraz. Kmetico poberem iz postelje in jo posadim na motor,ajde gremo :grim Na OMW Postojna se dobim z prijatelji,seveda še prej pa počk na Ridah Na OMW kar temno nebo,sam vedli smo,da straha ni :grrr Počk še pri Vikiju V Kopru se je lepo videla letošnja Barkolana To smo mi Kmetica, Keiko,Pik1,IgorKR,Dami34 panorama jo je čist nasmejala Na obali pa kavica in slatkiši vsakih 5km Srečali še Varaderovce,sam to so neki fini ljudi Vmes pobrali še Dina,Kmetica pa me je učila letet in glisirat,probal v ponedeljek..........eh nikol nisem bil dober učenec :lol: Tako lepo se je zaključila nedelja ^_^ vandrovec, skalaprava, maus in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Oktober 17, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 (popravljeno) Je bil tko lep dan da bi ga blo škoda preživet v službi. Skrajšal delavnik na pol pa poslal sms največjemu garaču v javni upravi Mausu, če je slučajno kje na cesti? Odgovor, garam v službi :lol: :lol: Ok, pa jutri! Itak sem opizdil klasično ruto, OMV Postojna, kjer sem srečal sodelavca ki je isto tako krajšal šiht ko jest ,pol pa skok do Dekanov, naredu ene 37 krogov po krožnem prometu, da se mi je že mal vrtel v glavi :wacko: pa nazaj v hrib proti Črnemu Kalu do Vikija :grim Tam tud žive duše ni blo..... Tko da sem imel popolno tihožitje na terasi..... Dokler ni uletu Osa rider, z katerim sva mal počvekala, pol pa gasa proti Ljubljani. Mega finih plus prevoženih 200 km, po totalno praznih cestah Jutri pa repriza :yes: Popravljeno Oktober 17, 2013. Popravil BIZIXXX Zivnorc, vandrovec, Keiko in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 (popravljeno) Je bil tko lep dan da bi ga blo škoda preživet v službi. Skrajšal delavnik na pol pa poslal sms največjemu garaču v javni upravi Mausu, če je slučajno kje na cesti? Odgovor, garam v službi :lol: :lol: Ok, pa jutri! Itak sem opizdil klasično ruto, OMV Postojna, kjer sem srečal sodelavca ki je isto tako krajšal šiht ko jest ,pol pa skok do Dekanov, naredu ene 37 krogov po krožnem prometu, da se mi je že mal vrtel v glavi :wacko: pa nazaj v hrib proti Črnemu Kalu do Vikija :grim Tam tud žive duše ni blo..... 17102013034.jpg Tko da sem imel popolno tihožitje na terasi..... 17102013036.jpg Dokler ni uletu Osa rider, z katerim sva mal počvekala, pol pa gasa proti Ljubljani. Mega finih plus prevoženih 200 km, po totalno praznih cestah Jutri pa repriza :yes: Starina . . . .huwala za kofi in fajn družbo! Prou pasal je ventile spucat! Popravljeno Oktober 17, 2013. Popravil osa rider BIZIXXX, MihaGS, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Danes bil na relaciji .... Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Parižlje, Prebold, Reka Marija , Tromeja, Prebold, Žaljec , Pirešica, Velenje, Šoštanj in back to garage in Velenje . Fulj lepo vreme, niti ne neke gužve na cesti z avti, cesta na Reko Marijo pa čisto suha in brez listja (ob 16:20). Kje ste bli matoristi? Na prste ene roke vas lohk preštejem kolk vas je blo . MihaGS, vandrovec in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pajkica Objavljeno Oktober 17, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Starina . . . .huwala za kofi in fajn družbo! Prou pasal je ventile spucat! a neb ti kere druge ventile pucu Kmet2, Kmetica2, trebor in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 a neb ti kere druge ventile pucu Sej bi jih . . . . .sam kaj k je mašina pokvarjena . . . . . še od kreša! Če neb mišic razkazovala . . . . . . Kmet2, MihaGS, Kmetica2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Sej bi jih . . . . .sam kaj k je mašina pokvarjena . . . . . še od kreša! Če neb mišic razkazovala . . . . . . mašina dela ne mi kupcev odganjat thumper, Kmetica2, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 a neb ti kere druge ventile pucu mašina dela ne mi kupcev odganjat :hooray: Pajkici se pozna da se je stanje izboljšalo :notworthy: :notworthy: Povrnila si je smisel za humor :yes: to je to Pajkica, zdej pa sam še ventile pucat thumper, trebor, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Je bil tko lep dan da bi ga blo škoda preživet v službi. Skrajšal delavnik na pol pa poslal sms največjemu garaču v javni upravi Mausu, če je slučajno kje na cesti? Odgovor, garam v službi :lol: :lol: Ok, pa jutri! eh .. js sm popoldne samo do Zbilja skoču na hitri kufe ... slikou nism nč, sm si pa vse zapomnu sam žulj me je od garanja :glare: vandrovec, Kmet2, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Pa še ponedeljek in torek vzamem dopust,s Pikom1 načrtujeva pobeg do Dubrovnika,prespat in nazaj,toda vreme je prekrižalo najine plane pa so se nam pridružili še Gsfx750,IgorKr , Zivnorc in Wiski,odločli smo se standardno do Dinkota na papico V Paviljon na kavo... In po Jadranki Pa še ena morska Dva bmflarja na kupu............ISTI LETNIK :lol: Za Snecerja pa koristna informacija...........starejši letniki delujejo brezhibno tudi če kakšen del kardančka odpade :lol: No do Paklenice nismo nikol dospeli,zgodbo že poznate,zato se od te teme za kakšno leto poslavljam.prepričan sem da bo nekaterim odleglo,da vsaj v eni temi ne bom nabijal .) Vsota letošnje motoristične sezone je..........2 razbita motorja,2 uničena kombinezona,1 čelada,1 par čevljev in 18.000 prevoženih km. Vse lepo pozdravljam iz domačega udobja kjer moja Kmetica skrbi za moje udobje,Biba pa mi krajša urice ob prebiranju Motosveta Lp MihaGS, Snečer, BREITNER in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Dobro ti gre tipkanje z levo roko Kmet2, BelaStrela in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Dobro ti gre tipkanje z levo roko Si tako lepo naštimam komp,da bi tud drugo mel lahko zavito pa bi prtisku po tipkovnici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Ogrodje kardana pa kar razpadlo na oldtimerju Letos sem enega takšnega dohitel in prehitel v Avstriji, kar hudo je ružlo vse skupaj, ampak ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Ogrodje kardana pa kar razpadlo na oldtimerju Letos sem enega takšnega dohitel in prehitel ??? v Avstriji, kar hudo je ružlo vse skupaj, ampak ok. ..... ?????? .... a tud prehitel ????? .... verjetn je glih za kšn postanek zaustavljal .... da si ga nažgal .... solorider, Kmet2, TakeALookAround in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Nekje pred Schladmingom je bilo, kje se sopihal. Kakšno registracijo pa je imel tal na fotki, ki si jo naredil? Jodlar? Veš, v Avstriji je splošna omejitev na magistralki 100km/h, to je pa že kar brzina. Pa še, v Avstriji po njihovih cestah lahko dejansko voziš toliko in še več , pri nas je omejitev 90 precej teoretična, kar ti je najbrž poznano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 :hooray: Pajkici se pozna da se je stanje izboljšalo :notworthy: :notworthy: Povrnila si je smisel za humor :yes: to je to Pajkica, zdej pa sam še ventile pucat ti mojga smisla nauš nkol razumu..... a punco si že najdu? thumper in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ti mojga smisla nauš nkol razumu..... a punco si že najdu? preklicujem prejšnji post ps. Pajkica, sej je blo čist dobro namerno mišljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ... u bistvu je hotu povedat... oz. se ven zvlečt... DA PUNCE ŠE ZMERI NIMA thumper, pajkica, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se