motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ... u bistvu je hotu povedat... oz. se ven zvlečt... DA PUNCE ŠE ZMERI NIMA me veseli da imate vsi drugi več informacij kot jaz trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 me veseli da imate vsi drugi več informacij kot jaz ... zakaj si mi pa pol dal všečkota... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ... zakaj si mi pa pol dal všečkota... ker me VESELI, da imaš več info kot jaz zato sem ti dal všečkota.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 preklicujem prejšnji post ps. Pajkica, sej je blo čist dobro namerno mišljeno sej moje je blo tut tko mišljeno... dej jo že najt no trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 sej moje je blo tut tko mišljeno... dej jo že najt no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mia Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Biba pa mi krajša urice ob prebiranju Motosveta Lp Damy, logarr, vandrovec in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 najprej je bil FOČK potem je bil il Foceko (v Sistiani) na koncu pa še pr Vikiju Počk igorkr, Keiko, Whiskey in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava domi46 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Dnašna furca je bla taka Iz Novega mesta- Kočevje-Cerknica-RIde-Postojna-Predjamski grad- Postojna omw še dve slikce: Keiko, pik1, DXR16 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Štart ob 13:00, kar glede na zastavljeno pot, letni čas in moje pogosto ustavljanje za fotke, ni bila najboljša ideja. Ampak prej ni šlo. Torej pot: AC Domžale - Dramlje, od tam naprej pa Šentrjur - Šmarje - Pristava - Podčetrtek - čokoladnica :closedeyes: Olimje - Imenska Gorca - Podsreda - Senovo - Brestanica - Krško AC do Doma. Tako lepo sonce, pa da ne bi izkoristila. Na Petrolu natankam, prodajalec pa me prijazno vpraša, če rabim še svečo? Prosim . Šla sem lepo turistično počasi, kar se je izkazalo za dobro idejo, glede na to, da sem na poti naštela 5 radarskih zased. Zadnja je ujela tudi mene . Stacionarni radar pri Koprivnici. Bomo videli kdaj bom dobila njihove lepe pozdrave. Skratka, do Olimja sem šla kot fijakarski konj, nisem gledala ne levo ne desno, ker je bila že taka sladkorna kriza. V mislim sem imela samo čokolado. In to tisto mlečno z lešniki v obliki trikotnika ... Moj najljubši smerokaz ^_^ Tako si pa lahko predstavljam raj, ja... Sicer niso imeli moje najljubše praline, ampak v redu, ko je kriza, se ne komplicira Samostan Olimje Grad Podčetrtek Vstop na lastno odgovornost Sem ugotovila, da je moja specialiteta: parkiranje horizontalno na samotnih krajih :wacko: Zdaj vem zakaj je bila postavljena tabla v križišču: samo za lokalni promet (nekaj v tem smislu) Ti hlevi so mi najbolj strašljiv del podčetrtkovega gradu Imenska Gorca Kalvarija v Podsredi Grad Podsreda (vstopnina 4eur, mladina 2, 5eur) Za spočit učke ^_^ Všeč mi je bilo, samo mislim, da bo tole eden najdražjih izletov letos .. shark90, trebor, vandrovec in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ... današnji vtisi ????? ... ušel iz službe ob enih , in takoj gasa na Ride.... .... tam sem bil zmenjen z mojim prjatlom s Kawasakijem (zelo lep in sijoč moped, ampak olje se mu pa rad uščije .... ) .... no, naprej sva skupaj užgala eno "lagano turistično malinovo" vožnjo do Sistiane ... na kavico in malo pivo, nato čez Koper k Vikiju na en počk, na koncu pa u miru še en čajček na OMV-ju ..... .... Ride ob šestih že spet prazne .... ... skupaj se je nabralo 260 popoldanskih sproščujočih kilometrčkov .... . . . . . ps. ....fotke sem delal pa samo na najbolj zanimivih lokacijah .... ... lepi in sijoči Kwakec, ki ga jebe prostata .... .... fočk .... .... počk .... BIZIXXX, Schultz, BREITNER in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Današnji vtis vožnje ... lepo vreme, jesenske barve so pa nekaj najlepšega. http://youtu.be/I5alOCAxoGQ DXR16, Schultz, Snečer in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Avtobus te je oviral :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 No ja, bil je malo v napoto, ampak ni bilo sile saj je potem zavil na Areh. Sva si pa včeraj vzela z ženo športni dan. Sva potem kar dosti prehodla, tako da je bilo res fajn. Zanimivo je to, da skoraj sva pod Pohorjem doma in moja draga še ni bila z svojim mopedom na Pohorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava markII Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 (popravljeno) Dan se je začel takole ... :glare: gremo v lepše okolje nato pa vedno višje ... in višje... ...kar nekateri že poznate in spet nazaj v zeleno toploto Lep poznojesenski izlet po lepih in suhih cestah. Objavljeno s pomočjo Damy :grim Popravljeno Oktober 19, 2013. Popravil markII Kmet2, Schultz, motozajebant in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 No v petek mi lepo vreme ni dalo miru in sem "spizdil" prej iz šihta... Vsi so rinl na morje, jaz pa na gorensko ^_^ No sem rekel moji, da greva na Bled na kavo a se mi ni dalo odeslati na Bledu pa sem potegnil do Bohinja... Pogled na desno in pogled na levo ker se mi ni dalo nazaj po isti poti sem nadeljeval na Pokljuko pa nazaj na Bled in Lesce na kosilo. Po okrepčilu pa relacija Begunje - Tržič - Kranj in nazaj v Lj. (vse skupaj cca. 150km) No za soboto sem si zadal cilj spucat in pospravit motor. No seveda moral sem narediti še en krog. Vstal, spil kavico in na motor. Relacija Ljubljana - Polhov Gradec- Škofja Loka - Katarina- Ljubljana. Super vreme, lepa prazna cesta in užitkiiii. no uspelo mi je tudi poskbeti za motor. Moja kratka sezona končana. V mesecu in pol, v času od nakupa, skupaj 2200km. pik1, MihaGS, Lubikaa Rozzica in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaGS Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Danes popoldne v družbi dveh turistov na http://7seven.si/2013/10/trboule-bike-show-2013/ , kjer je bilo videti veliko lepih izdelkov za v vitrino. Nazaj grede čez Trojane krofe vohat, pa domov na marost. Lepih 170km. Nekaj malega za sline cedit. pik1, DAMI34, TakeALookAround in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 (popravljeno) Čeprav sva z mojo bila včeraj na Pohorju in sva bolj pešačla, sva ga danes ponovno obiskala in sicer z motorji. Sem mislil, da bom ujel kakšno Zlato lisičko, ampak k sreči ni bilo nobene (tukaj so autohtone vrste lisice in ne zajčki). Na terasi hotela Bellevue sva se posončla ob prijetni kavici, nakar sva pot nadaljevala na Passo Areh, kjer sva si pri Ruški koči privoščla daljše poležavanje na sončku. Bilo je fenomenalno! Resnično za možgane na Off, žal pač čivave ni bilo ... Spodaj en kratek video, kjer sva se vzpenjala na Passo Pohorje. Srečala sva, kar nekaj motoristov ... nekateri so bili že zgoraj pri prvi brunarci (spomnim se enga rumenega). Midva sva bila nekje ob 14.10 na zgornji postaji. http://www.youtube.com/watch?v=z5tQY7X8AS8 Popravljeno Oktober 19, 2013. Popravil BREITNER Lubikaa Rozzica, vandrovec, Snečer in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Danes bolj kraško obarvana tura, dopoldne sem imel še neko delo, potem do obale. Nisem imel nobenega cilja, ker se je proti Ljubljani pričelo oblačiti sem zavil proti morju. ... Milje (Muggia), Trst mimo športne trgovine Decathlon, kjer sem že kupil nekaj stvari nato po italijanski avtocesti do Sežane in Štorij od tam pa proti Štjaku kjer se narava preoblači v jesenske barve ruj ...nato proti Vipavi, še prej v zanimivo "vinsko" vas Goče, kjer sem bil prvič, pa jo bom moral še obiskati ko bo več časa. Tu nisem slikal, ker sem se skoraj izgubil v ozkih uličicah. Temperatura je bila pop. idealna za vožnjo. igorkr, BREITNER, DXR16 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BREITNER Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Pa še slike: Keiko, Lubikaa Rozzica, Damy in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Bila je napovedana lepa sončna sobota, in bi bil res greh notri čepet, zato prvo na omw tankat, ker bil kesl prazn . Štart kot že rečeno na omw Velenje, ob 10:00 in nato naprej Škale, Gaberke, Zavodnje, Sleme, Črna na Koroškem, Mežioca, Poljane, Holmec, Bleiburg, St. Stefan, Sittersdorf, Eisenkappel, Jezersko, Kokra, Kranj, Tržič, Ljubelj, Ferlach, St. Margareten, Sittersdorf, Eisenkappel, Pavličevo sedlo, Logarska dolina, Ljubno, Šoštanj in Velenje, na števcu pa dobrih 313km . Pa še par fotk :grim osvojen prvi tisočak spomenik padlim v Poljani pri Prevaljah prvič prestopam mejo , Holmec en kraj pred Žilejzno kaplo Levo ali desno, to je zdej vprašanje, tokrat šel desno drugič prečkam mejo, tokrat na Jezerskem to se pa menda ve kje je , jezero na Jezerskem tretjič prečkam mejo, v tem primeru na Ljubelju In še v četrto čez mejo, tokrat kot vidite na Pavličevem sedlu Če se pa mem picerije Četara v Okonini (mal naprej od Ljubnega ob Savinji) peleš in ne ustavš, je pa greh , Pizza Eksotica in radlerček Citrus bezeg . To je to, lep pozdrav do prihodnjič vandrovec, Mia, DAMI34 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 (popravljeno) Še moj vtis iz dnevne vožnje Breitnera nisem videl :grrr Srečal pa sem motokrosista (brez tablice itak), ki se je z ugasnjenim motorjem spuščal posmučarski progi... Popravljeno Oktober 19, 2013. Popravil Snecer DXR16, vandrovec, Lubikaa Rozzica in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Za vožnjo v nizkih temperaturah se je treba zimsko napravt Čeprav sovražim žabe, v takem mrazu tudi to pride prav – žabe in čez wind-stopper hlače, zgoraj pa puli in wind-stopper termo pulover, termo rutka, zimske rokavice, pa lahko gremo zmrzljivci na pot tudi že malo po deseti ^_^ MiDge, s katerim sva se dobila na Vrhniki ni bil ravno najbolje opremljen (vsaj kar se rokavic tiče), ma je vseeno preživel in užival Torej z Vrhnike po AC do Kozine, tam ven in čez Obrov, vmes sva se ustavla še za eno kafe in čaj da sva se vsaj malo pogrela, potem do bencinske tankat (stric na bencinski se je spet smejal da s kom sem pa danes prišla ^_^ ) in čez Starod, naprej po obvoznici mimo Reke, ven za Bakar kjer je počasi postajalo bolj prijazno (beri toplo). Čez Novi Vinodolski in naprej, vmes še hitra pavza … Naslednja foto pavza v Senju - seveda sva se tudi midva mogla slikat zraven … MiDge je najprej mel plan it z mano le do Senja, kjer bi šla na kafe, potem pa vsak v svojo smer. Hehe seveda si je premislil, zato sva se po slikanju oba odpeljala še južneje Seveda tudi tokrat čudovito prazna cesta, prav užitek za vozit zato se do Karlobaga nisva ustavljala. Tam sva si mislila privoščit kosilo – no ma ker je konec sezone niso meli drugega kot sendviče. Zato sva pozobala vsak svoj sendvič, spila kafe in meditirala na toplem sončku. Kaj je blo luštno!! Pred odhodom nazaj seveda narest še nekaj foto spominov … Potem pa gasa nazaj. Mmm – kaj je šlo lepo v ovinke v drugo smer V Senju sva šla še tankat, potem pa nazaj čez Novi Vinodolski, v Bakarcu pa krajša pavza – je blo treba zamenjat vizir, malo popit in seveda slikat Od tam pa spet mimo Reke, tokrat čez Rupo do Ilirske Bistrice, naprej čez Pivko do Postojne, kjer sva se na hitro ustavla, potem pa vsak po svoji poti domov – MiDge na AC, jaz pa čez Ride do Vrhnike, tam še tankat in domov. Vsega skupaj 520 kilometrov. Juhu pa sem spet vsa srečna Če ne bi bla tako hitro tema bi se še kar vozila in vozila ... MihaGS, Lubikaa Rozzica, vandrovec in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 (popravljeno) Breitnera nisem videl :grrr Srečal pa sem motokrosista (brez tablice itak), ki se je z ugasnjenim motorjem spuščal posmučarski progi... Motokrosist se je spustil dol po progi, ravno ko sva se vsedla na teraso hotela. Sem ga hotel škljocnit, pa je bil prehiter. Motorje pa sva imela, ko prideš ven iz gondole na desni, cca. 15m vstran. Evo moje makine Popravljeno Oktober 19, 2013. Popravil BREITNER Lubikaa Rozzica, DAMI34, Snečer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Sem bil že cirka 40minut hoje bolj doli, sicer bi opazil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Oktober 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Danes sem si omislil spet prelaze....verjetno zadnjič v tej sezoni. Pot me je vodila po krasu, kjer sem v sončnem soju slikal štanjelski grad. Nato sem nadaljeval do Kobarida, kjer sem napojil konja in po čik in kofi pavzi nadaljeval v Žago. Tu sem zavil za Učjo in ko sem prispel na italjansko stran, me je presenetila zapora ceste (plaz na cesti in občasno miniranje). Kaj sem hotel...naredu sem polkrog na levo in se vrnil nazaj v Žago. Tu pa sem zavil za Predel, samo prej sem obiskal še mangarstsko sedlo. Po kakem kilometru ceste je ob eni leseni kapelci stal civilist pred njim ena tabla..."ekološka taksa". Tip me gleda, jst pa naprej svojo pot. Na vrhu sem lepo poslikal, čeprav je do vrha uradno zaprto....samo se da pridet. Pri spustu sem na koncu spet naletel na tega civilista, samo tokrat je vertikalno iztegnil roko in kazalec. Nisem vedel, kaj točno hoče, sem si pa misli svoje in nadaljeval...Nato sem se spomnil refrena skupine Zmelkoow: "Kot da sem strelovod, za vse pizdarije sveta..." Na križišču sem zavil desno in čez Predel in Sello Neveo nadaljeval po regionalki za Tolmezzo, kjer je nastal tale utrinek. Tu sem zavil za Vezegnis in mimo jezera Cavazzo Carnico zavil za Bordano do Gemone del friuli. Ker je bila ura že tri sem si zaželel ene pizze...samo taljani imajo zaprte kuhinje od treh popoldne do 7 zvečer. Tako sem nadaljeval do Čedada. Tu sem pa zavil za Savonjo v Livek. Tu pa čez Livše ravne in Kolovrat v Volče. Utrinki: V Volčah sem odpeketal proti domu...še prej pa sem se v Desklah ustavil na eni pizzi. Ko sem potešil lakoto sem nadaljeva proti domu. Skratka, naredil sem 396 sončnih, lepih in srečnih kilometrov. Damy, Mia, cedevita in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se