Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 In gremo naprej z nadeljevanko 3.) dan spada še pod prejšnje poste,sm se mal zmotu 4.) dan Zjutraj vstanemo,spakiramo in gas iz kamp Straškega proti Kotorju.Ko prečimo most iz Paga in se vrnemo se vključimo na prazno Jadranko Dan je bil sončen,ta prav za kruzanje Ob poti mal odiha,kavica,rogljiček v prijetnem starem obmorskem kraju ^_^ Jezero v.... nimam pojma,to je vrjetn od udarca v glavo Na meji.... V ozadju mestece Neum,parkirani pred gostilno Orka,toplo priporočam,pocen,dobro in kvalitetno postreženo(prstaci,jastog...itd)jedli nismo,govorim iz prejšnjih popotovanj,zato če grem tu mimo obvezen postanek Dami34 se spet napihuje pa ni čist noben okopaval rožic okrog Kwakice :lol: Zatem obvezen postanek v Stonu,ki ga je priporočil par na Kwakici In znane stonske tortice,mnjam.... ^_^ naše lepotičke so zelo nezapletena bitja,malo cukra jim daš in si car,poglejte te široke nasmehe in zdolgočasenega mojstra karateja,njemu pač cukr ni in Pred dubrovnikom še Harfa In nad Dubrovnikom... Tako pa sva z Damijem34 zamotila Črnogorskega carinika,da sva midva nemoteno prešvercala umazane gate in sokne No prot večeru pridemo v Kotorski zaliv,zmatrani po 600km,a pogled te potolaž Z iskanjem prenočišča nismo imeli težav saj sta Dami in Damica tu prenočevala že prejšnje leto,tako da smo v Kotorju padli direkt pred apartman z gostilno s spet super hrano.Parkiral,razpakiral,stuširal in gas na pravo Črnogorsko pojedino,Karađorđe in Njegoš sta res carja..... Tako s polnimi želodčki smo zaključili kar lep del etape,spali ko ubiti......... :zzz: se tipkamo v nadaljevanju.Lp igorkr, eltrinajst, Nikii in 23 others 26
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2013 Opozori Objavljeno Maj 11, 2013 (popravljeno) Slika 4- Bačinska jezera Komentar carinika: nemoj da me stavljaš na Fjsbuk. Komentar babnc: oujea, kašne mišice ma tip. (tok so ga prešlatale, da so mu tut denarnco spizidile) Najin komentar: Ništa za prijaviti Popravljeno Maj 11, 2013. Popravil DAMI34 Kmetica2, Zivnorc, Keiko in 5 others 8
Snečer Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Ja tud men je šel počas ta Kmet na živce,sej je dost da ga 2x na let vidš,če ga pa še poslušaš je pa dost 1x :lol: En izmed zgodb, ki si jih objavil bi sodila pod naslo "odtis iz dnevnih voženj 2013" DAMI34 in Kmet2 2
KilleRBee Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Med prvomajskimi do murterja in nazaj (žou nobene pametne slikce,..) Ta vikend pa nedeljski skos do predjamskega gradu DAMI34, Keiko, Kmet2 in 3 others 6
Whiskey Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Ja lej Kmet, če bi bil vezir karbonski, ne bi počil Pa ne smeta karbona pozabit z BMW šraufi gor zategnt :naughty: Preventiva. Kmet2 1
hajoktejn Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 prec po šihtu; ob 18.55 štart, gas do Grosuplja po AC (mal gumo segret :grim ), naprej mim Polževga čez Višnjo goro, Ivančno gorico, proti Dvoru in od tam ... jasno prot Kočevju cesta prazna, par motorčkov (beri: pet); čez Staro cerkev in Ribnco proti Vidmu in v Ponikvah levo proti domu. Uživaških 126 km. asfalt držiiiiiiii. me like maus, Zivnorc, RobiRoberto in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Dnevni vtis 5.)dan Mali lep apartmanček z pogledom na Kotorski zaliv,prebudi me jutranji sij Po zajtrku odrinemo proti nacionalnem parku lovčen Takole zgleda ko smo se vzpenjali.... S Damijem34 sva prišla do konc piste za vzlet,treba je blo montirat krila Še enkrat po zalet in v zrak,no takole je blo ko sta Kwakica in KTM-jček jadrala po pristanku se je Dami kurčil v objemu naših ženkic ^_^ Na poti v Mavzolej pa kupi snega na 1600nadmorske kljub 20 stopinjam je sneg trden,kompakten. Ko pridemo na vrh,je cesta do Mavzoleja zasnežena z 3m snegom.Par pacientov se je celo plazilo v opankah par 100m do vrat. Mi smo se sam spogledal,brez besed smo se razumeli,osedlali živino in se odpravili naprej.No ,so nas kasneje spraševali,a ste bili gor,pri vratih?Ne bom govoril za druge,toda jaz sem po duši motorist ne pa alpinist sem pa za nezahtevne bralce posta vseeno naredil slikico od daleč :lol: Od tu smo se spustili v Cetinje,kjer leži znani samostan.... Na poti proti reki Crnojevič pa Interšpar z vso možno ponudbo :lol: od spanja,čaja,bmw servis itd.....dedek je bil pravi multipraktik in enciklopedija v malem .) Nadaljujem zvečer po tv dnevniku SIMPLE MEN, malakai, igorkr in 18 others 21
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Dnevni vtis 5.)dan Mali lep apartmanček z pogledom na Kotorski zaliv,prebudi me jutranji sij Po zajtrku odrinemo proti nacionalnem parku lovčen Takole zgleda ko smo se vzpenjali.... S Damijem34 sva prišla do konc piste za vzlet,treba je blo montirat krila Še enkrat po zalet in v zrak,no takole je blo ko sta Kwakica in KTM-jček jadrala po pristanku se je Dami kurčil v objemu naših ženkic ^_^ Na poti v Mavzolej pa kupi snega na 1600nadmorske kljub 20 stopinjam je sneg trden,kompakten. Ko pridemo na vrh,je cesta do Mavzoleja zasnežena z 3m snegom.Par pacientov se je celo plazilo v opankah par 100m do vrat. Mi smo se sam spogledal,brez besed smo se razumeli,osedlali živino in se odpravili naprej.No ,so nas kasneje spraševali,a ste bili gor,pri vratih?Ne bom govoril za druge,toda jaz sem po duši motorist ne pa alpinist sem pa za nezahtevne bralce posta vseeno naredil slikico od daleč :lol: Od tu smo se spustili v Cetinje,kjer leži znani samostan.... Na poti proti reki Crnojevič pa Interšpar z vso možno ponudbo :lol: od spanja,čaja,bmw servis itd.....dedek je bil pravi multipraktik in enciklopedija v malem .) Nadaljujem zvečer po tv dnevniku Stari, pa tvoji potopisi so ko španska nadaljevanka Kolk zapletov, nepojasnjenih skrivnosti, akcija....js komi čakam nadaljevanje Kmetica2, Ninč, igorkr in 1 other 4
Popularna objava zmilan Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 (popravljeno) Ker bo spet sranje z vremenom , sem se kr danes odloču za furo,Proti Sežami, do Sistiane,kaj si mona, ke lepo. Folk se že kopa.Moral sem se kr ustavit popit kapuč mal napast učke, juhuhu poletje je že skoraj tu. Pol pa sem šu naprej proti Gorici, čez Miren ,Opatje Selo, Komen.Lepi razgledi, sam jest sem os 'kopanja' ratu tko lačen, da nisem več sliku ampak isku gostilne. Pa še ko jo najdem so mi trije modeli spizdli zadnje porcije oddojkov.Tolaži me pravzaprav sam to, da so zadnje porcije najbrž bolj ostanski prejšnih.Kaka tolažba a. Ampak nabralo se pa je skoraj 300 km.Dobr je. Popravljeno Maj 14, 2013. Popravil zmilan Kmetica2, skoda, Kmet2 in 9 others 12
u-r-o-s Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Danes ena lepa "otvoritvena". CE-Logarska -Pavlicevo -Pliberk -Crna na K.-Velenje -CE Slabih 200 km se je nabralo
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Še zmerom 5.)dan Na poti proti Skadarskemu jezeru pa smo se ustavili še na reki Crnojeviča.... Zatem smo proti jezeru vozili po res ozki,luknjasti a asvaltirani cesti kjer si moral res paziti lokalne kamikaze V daljavi za nami Skadarsko jezerce Ob jezeru smo tekmoval z vlakom,ki nam je noro trobil in mahal,no predvidevam ,da bolj našim lepšim polovicam Čisto ob jezeru se parknemo še za slikico.Na Albansko stran nismo hodili,ker je bila že pozna ura ^_^ Vmes se ustavimo da mal pomanđaramo,kje ..... Heeeeelp Damiiii Ko smo se vračali v Kotor smo zavili še mim Sv. Štefana....vsaj mislim Vrnemo se nazaj v Kotor,staro mesto z obzidjem,že ponoči da trdnjava poseben čar ob sprehodu To pa je izvir ene najkrajših rek v bivši Jugoslaviji,nekateri menijo tudi v Evropi.....reka se po 300m od izvira zliva v morje ....reka Ljuta No tako smo zaključili potepanje po Črni Gori,prijetno utrujeni,lačni in polni vtisov smo se usedli za mizo in kot ponavadi sva jaz in Dami naročila Njegoša,ženkice pa golaž in padli v trden spanec,saj smo ga potrebovali,naslednji dan smo odrinili iz Kotorja do Omiša Se beremo lp SLVR, Nikii, jami65 in 18 others 21
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Še zmerom 5.)dan Vmes se ustavimo da mal pomanđaramo,kje ..... Heeeeelp Damiiii manđali smo v Petrovac na moru Ko smo se vračali v Kotor smo zavili še mim Sv. Štefana....vsaj mislim prav misliš suzuki, Kmet2, cedevita in 2 others 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Moram mal dopolnit našega uradnega zapisovalca in opisovalca g. Kmeta2, kot opažam , mu je par fotk ušlo iz spomina in sicer: 1. V Kotorju natančneje v trdnjavi (mestno obzidje, smo srečali inštruktorja za....no saj vidite, baje ima med nogami ta prav kanon in je zato naziv upravičen 2. tisti lep "asfaltič" od Rjeka Crnojevića do Virpazarja je bil kr pravi OFFroad, če ne verjamete poglejte izmučena telesca sodelujočih (žal za bejbe nism dobil avtorskih pravic) 3. pa še tole....začetek furce se je začel z nekimi čudnimi pogledi ob jadranki Keiko, aders, Ozzie in 9 others 12
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Danes popoldne povabilo na sladoljed, ki sem ga seveda z veseljem sprejela Po službi šibala domov, se preoblekla v opremo in hop na motor. Pri Kalcah smo se dobili s CofkoCofom in njegovo boljšo polovico, Hyperjackom in D.-jem (ki ni na forumu ). Odvijugali čez Črni vrh in Col, potem smo zavili na bližnjico čez Vrhpolje do Vipave na kafe in sladoljed. Tam se nam je pridružila še Cika, pa Dami s podmladkom, čisto na koncu pa nas je prišel pozdravit še Lajbn. Okrepčani smo se vračali čez Lozice in Razdrto, kmalu smo si pomahali v slovo saj sem zavila na kratek obisk k mojim. Ob vračanju proti domu pa smo se spet vidli na Ridah, kjer so ostali še posedali, jaz pa sem raje šibala domov ker me je že malo zeblo... Lušten popoldanski potep Kmet2, TOMCAT, motozajebant in 17 others 20
VS800 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 (popravljeno) 2. tisti lep "asfaltič" od Rjeka Crnojevića do Virpazarja je bil kr pravi OFFroad, če ne verjamete poglejte izmučena telesca sodelujočih (žal za bejbe nism dobil avtorskih pravic) 946354_481840355218855_945095584_n.jpg Ta leu ne zgleda nevem kolk izmučen, ta desn pa možn da je skos tak .) Popravljeno Maj 14, 2013. Popravil VS800 Kmet2 in DAMI34 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 .... ja res da dons ni bla Črna gora, je bil pa vseen en zeloooo prijeten "tahitr popoldanski oddih" na svežem zraku Jezerskega in Železne kaplce ..... RobiRoberto, Kmetica2, Kmet2 in 11 others 14
osa rider Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 (popravljeno) Moram mal dopolnit našega uradnega zapisovalca in opisovalca g. Kmeta2, kot opažam , mu je par fotk ušlo iz spomina in sicer: 1. V Kotorju natančneje v trdnjavi (mestno obzidje, smo srečali inštruktorja za....no saj vidite, baje ima med nogami ta prav kanon in je zato naziv upravičen 262553_481552361914321_194790621_n.jpg 2. tisti lep "asfaltič" od Rjeka Crnojevića do Virpazarja je bil kr pravi OFFroad, če ne verjamete poglejte izmučena telesca sodelujočih (žal za bejbe nism dobil avtorskih pravic) 946354_481840355218855_945095584_n.jpg 3. pa še tole....začetek furce se je začel z nekimi čudnimi pogledi ob jadranki 482502_481551318581092_1769493013_n.jpg Ejga . . . . Dami . . . . ti ti ti :angry: Ima da plačaš . . . . .k si Kmetu dovolu da se jaha po MOJEM TOPU! Kmet . . . . drugič pa povej da greš jahat moj top . . . . ti dam smodnik in kugle! tko se ga prižiga . . . . tkole pa zgleda k izstreli kroglo . . . . in zadetek . . . .kam že!?? Aja direkt v Damijevo ČELENKO! Upam da je top še tam . . . . da ga ni Kmet ukradu! Popravljeno Maj 14, 2013. Popravil osa rider Kmetica2, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Whiskey Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Klub Potovalnih endur je imel danes delovno akcijo. Z BasBasom sva šla k Juretu ribicam pucat zobe Ker so v modi slikce before in seveda after ne smemo zaostajat. Nazaj grede sva naredila še ovinek čez Delnice in Babno polje. Nekaj več kot 600 km se je nabralo DAMI34, Keiko, aders in 16 others 19
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Maj 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Ko berem pretekle vtise,dobim občutek,da je wikend!!!?? :hmm: ..A je kdo danes sploh delal??? Tudi moj potep je naštepal okrog 250 lepih km.. Okrog 10 štartam iz 15 stopinj proti ridam (me sploh ne čudi,da ni blo nobenega)..Sem pri klopcah nase nacukala zimsko podkapo (10 stopinj)..In zraven bemtila in prosila za boljše temperature..V Vrhniki zavijem za Podpeč,Ig,Šmarje-Sab.. V Grosupljem za las zgrešim odprto KTM trgovino..Jaki je očitno zakrulilo po želodcu,meni pa zadišalo po kavi..Na pumpi nafilam še bavarca in se zaklepetam s prijetnim pubecem na F 800 GT,ki ga je trenutno imel v najemu (svojga konja pa na servisu).Zakaj ga omenjam...ker me je impresioniral z jermenom...Men se še vedno toži po njem..(iz več razlogov)..Dečko,če si na forumu,upam,da so ti tvojga poštimal kot je treba.... ;) Pot nadaljujem proti Višnji Gori,Stični in nato malo gori,doli naokoli....Ne maram nobenih tehnologij za navigacijo,ker se potem izgubit ne morem :kva2: . Vedno se ravnam le po karti..V Stični mali milijon napisanih smerokazov,a na karti pa nobenega..No,pa sem šla po teoriji in praksi kolegice Erike : ''pitaj seljaka''..ter po njihovih navodilih nadaljevala na Metnaj,Malo Goričico in se nekje do Obolnega fajn izgubila nekam Bogu za hrbtom in lepem makadamčku Po nekaj km zalutam na kmetijo osamljenega možaka..Daleč naokorog pa nobene hiše..Pa ga vprašam kje sploh sem in kam peljejo te poti??i..In možak se mi je fenomenalno razpričal,povedal,da je že nekaj časa tu sam,da ima 80 let(svaka mu čast),da vse sam zrihta,mi povedal imena vseh okoliških vasi in me pravilno usmeril..Skozi pogovor začutim,da mu je resnično dolgčas samemu,da pogreša živo dušo in klepet..Možak,pa naj ti zdravje služi..Živiš pa v čudovitih krajih,daleč od ponorelega sveta in z le malo ali skoraj nič civilizacije..(v momentu se zamislim,presneto,..Res je izgledal preprosto srečen,kljub temu,da je sam. .))..Kulturno se mu zahvalim in poslovim ter nadaljujem po makadamu do vasice Gozd-Reka...Presneto,kako lepi kraji..!!! Domačije porihtane,pašniki in razgledi pa taki,da sem kar zavriskala(v te kraje se še zihr vrnem) Iz višine nekje 600 do 700 mnv,se spustim v lepo dolino Štangarske Poljane do Šmartnega ob Litiji in nato se v Litiji ustavim na prijetnem klepetu s sogovornikom,ki ga gotovo vsi poznate... No,uganete kdo??? Zgodbe in dogodki,ter vse anekdote iz njega kar vrejo in to na tako prijeten način,da bi ga človek lahko še pa še poslušal..Škoda,ker me je čas preganjal in z muko sem se poslovila..Ja,če človek prekruza tole'' zemeljsko žogo'' po dolgem in po čez,nima razloga,da je tiho.. MJ,hvala za družbo,prijeten klepet in kavo..Vem,da se bova še srečala!! Iz Litije proti Ljubljani sem peljala prvič in to dokaj po lepi in prazni cesti in ves čas me je spremljala reka Sava ..No,zastoje delajo le vlaki,ki jih je potrebno čakati,da svojo dolgo kolono vagonov odpeljejo (pa se vprašam,če nebi tudi za njih pogruntali kaka krožišča.. ;)) Šoping naredim še v TC-ju in gasa proti sončnemu zahodu in mojemu kraju.. Nazaj grede na ridah spet nobenega..A ste lokacijo zamenjali??? ;) Nadure sem več kot lepo izkoristila... :) gsxf750, skoda, Kmetica2 in 19 others 22
cisco Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 lepo...ko boš pa spet naslednjič v naših krajih pa se oglasi, bom dal za kofe.... .) Drgač pa je to nedeljo v Štangi "moto žegn", v Litiji pred trgovskim centrom pa trening varne vožnje, tko da se lahko kmal vrneš nazaj.... BMWRIDER 1
maus Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 u izi furca : LJ - Postojna - Črni Kal - Portorož - Piran in nazaj .... veseu k radio, čeprav sm mau usrau mopetek ... ampak je že spucan Kawo wozu, kawo piw :krneki: Kmet2, Kmetica2, DAMI34 in 2 others 5
cedevita Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 "Manđa" che ti fe bene! DAMI34, suzuki, cedevita in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 16, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 6 in 7.)dan Zjutraj smo se odpravili iz Kotorskega zaliva,stric Garmin nas je proti Bilečemu jezeru na vsak način pošiljal v zid,nikjer ceste.Ustavimo se pri dveh babicah starih tam nekje med 70 in 80 letmi.Nakar nas ogovorita,če iščemo prenočišče,Dami odgovori da ne,da potujemo naprej ,pa spet ena izmed njih Damija naprosi......pa ne bi bar ta tvoj prijatelj prespavao kod mene a vi idite,ma vam povem,da sva se tok hitr postrgala kot so naju lohk naši stroji odnesl ...packe stare :lol: Nekje na poti..... .) V ozadju slike Bileče jezero Okrog Bilečkega jezera polno propadajočih stavb,trdnjav in restavracij.Tudi okolica kot v filmu Konec sveta Po ene 150km prva gostilna za osvežit in pojest mal teletine,ma ko sem jedu sem skoz gledu,da nam nebi damice odpeljale mopijev,ker so zgledale kar naveličane pešačenja Počas v enem dnevu vstopamo že v tretjo državo in se po 450km počas spuščamo na Jadranko končno nekaj za mene in Damija B)tud Kmetica je bla v pripravljenosti .) mopiji so se kar tresl od veselja Še po 100tih km pridemo v Omiš in se odločimo,da je dovolj poiščemo prenočišče in gremo kaj drugega kot mnjamimnjami ^_^ Zjutraj kot vedno na tem potovanju prva ustaneva jaz in Dami,opremiva motorje,prečekirava osnovne tehnične nastavitve in tekočine.A ste že kdaj videli nenaspano,zmatrano rahlo vznemirjeno žensko ...strašen prizor zato vse prej navedeno izvedeva v popolni tišini,Ameriški Tjulni pri najbolj tajni operaciji so kot malinovci proti nama :lol: Pot nas je od Omiša vodila proti Vrsarju,kjer smo bili domenjeni z BMWjahačico,Simplmenom,in Pikom1....... Tudi on si želi imeti tako trdega kot skala No vožnja od Senja proti Vrsarju pa je bila eno samo mučenje -_- pral nas je dež,cesta kot poledica pa še en kup nekih tovornih vozil,prehitevanje zaradi razmer oteženo.Ampak ko smo prispeli nas je razveselil prizor,dva slovenca,en tehnično dovršen ta drug pa že mal trhlen Seveda sva mu ta tehnično dovršen izdelek s Damijem takoj iztrgala iz rok in en krog,vozil sem seveda jaz ki sem vajen teh tehničnih bonbončkov(če kdo ne razume naj vpraša Snecerja) :lol: Ker pa smo se srečal modrobeli po srcu smo takoj šli pred oltar na kratkega,no en ne spada zraven,sam je tolk žalostno gledal,da sva se ga s Pikom usmilila in sprejela medse,jebga dobrota je sirota ^_^ To bi bilo to,naprej ne bom limal slik,ker so gor tudi mladoletni :lol: Zadnji del objavim v prihajajočih dneh,lp aders, DAMI34, igorkr in 22 others 25
Popularna objava basbas Objavljeno Maj 17, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Whyskej !!! a mene si namalal čez celo stran a....ti takoj vrnem z fotko kjer se lepo vidi kako se zlobno izživljaš nad ubogo ribico..... pa še ena lepa...... Keiko, sohen, Tačka in 12 others 15
Whiskey Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Če bi mel sabo še odbojnik, bi bla slika za koledar :grim basbas 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se