pajkica Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 blo je fajn...vidla kr neki znanih fac, ful so mahal, nardila ene 300, .... končno spet po dolgem cajtu po dveh gume zdržale, bremze smo pa odklopl DAMI34 in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 blo je fajn...vidla kr neki znanih fac, ful so mahal, nardila ene 300, .... končno spet po dolgem cajtu po dveh gume zdržale, bremze smo pa odklopl a slik pa nau?
pajkica Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 a slik pa nau? ne, k pol nauš več ti zvezda teme Zivnorc in DAMI34 2
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 Včeraj zvečer pogledala vremensko za "mojo" Italijo. Imela silne plane jo mahnit vsaj v smeri proti Dolomitom - jih videt vsaj od daleč, ma nam vreme danes žal ni bilo usojeno. Malo pred deseto sva se na bencinski na Vrhniki dobila z Igorjem. Je Kwaki končno dobil letošnjo vinjento. Po AC mimo LJ v smeri proti Kranju, na bencinski ob AC naju je že čakal MiDge. Štart naprej na severozahod do Jesenic, tam ven in po ta stari do Rateč, tam smo tankali še "ta poceni" slovenski bencin in se malo bolj oblekli (tako ali drugače ^_^ ) - do sem nas je že pošteno premrazlo :grrr Po posvetu sem ugotovila, da bo verjetno pametno malo spremenit potek današnjega potepa - da ne bi zmrznili... čeprav na sliki zdaj zgleda prav prijetno sončno... a toplo vseeno kljub večim plastem cunj ni bilo... Od tam čez mejo in malo motoviljenja zaradi obvoza v Trbižu (Tarvisio), potem pa uživancija po skoraj prazni cesti do Kluž (Chiusaforte), kjer sem ugotovila, da bo potreben popravek poti št. 2 saj je bilo v smeri proti zahodu že prav sumljivo oblačno. Po posvetu smo zavili proti jugu mimo Pušje vasi (Venzone) kjer se je takoj začutil bolj prijazen, topel zrak V Huminu (Gemona del Friuli) smo naredili pavzo za malco in se malo pogreli na sončku... potem pa nadaljevali na jugovzhod čez Čento (Tarcento) do Fojde (Faedis), kjer smo si privoščli eno fino kafe v bifeju ob cesti, nasproti... Od tam smo šibali čez Čedad (Cividale del Friuli) do Gorice, tam pa ob meji mimo Doberdobskega jezera (tokrat polno vode) in nato po obalni cesti mimo Sesljana (Sistiana). Seveda smo se mogli malo ustavt in poslikat... Potem pa naprej dol čez ob-obalni prometni kaos do Trsta (v še večji kaos kot vedno :surrender: ). Potem čez mejo in do Črnega Kala ... vsak na svoje poživilo. Srečali Ciko in Lajbna. Od tam smo se vračali čez Kozino, kjer je blo treba tankat, potem pa naprej čez Postojno do Rid na še zadnji postanek v tem dnevu, kjer sva z Igorjem (MiDge je šibal domov) čvekala z Mausom in še dvema, vmes pa se je mimo pripeljalo verjetno polovico slovenske moto populacije, ki se je vračala z Grobnika ^_^ Za finiš še mimo Planinskega polja (v Mausovi družbi) čez Logatec domov. Vsega skupaj cca 440 kilometrov v fajn družbi. Uživancija! Potep v Dolomite pa čaka na bolj toplo vreme Gasperr, BMWRIDER, maus in 23 others 26
maus Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 (popravljeno) vsak na svoje poživilo. Srečali Ciko in Lajbna. Od tam smo se vračali čez Kozino, kjer je blo treba tankat, potem pa naprej čez Postojno do Rid na še zadnji postanek v tem dnevu, kjer sva z Igorjem (MiDge je šibal domov) čvekala z Mausom in še dvema, vmes pa se je mimo pripeljalo verjetno polovico slovenske moto populacije, ki se je vračala z Grobnika ^_^ Za finiš še mimo Planinskega polja (v Mausovi družbi) čez Logatec domov. Vsega skupaj cca 440 kilometrov v fajn družbi. Uživancija! Potep v Dolomite pa čaka na bolj toplo vreme Men je biu najlepši vtis, ker si mi dovolila, da se pelem za tabo ... huala ti ... lepo pelješ kwak + kwak = Popravljeno Maj 18, 2013. Popravil maus Kmetica2, DAMI34, cedevita in 6 others 9
KeC Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Včeraj Velenje-Domžale-Logatec-Slap ob Idrijci potem pa desno v rovte na merjasca izpod peke, salamo iz košute in pa domač kruh made by AtaIBA :notworthy: Papež47 ................... UTD ......................... še pride na vrsto :grim Prazna cesta in super fura. Se je opazilo, da je veliko projektilov zgasnilo preko meje. Gasperr, trebor, suzuki in 3 others 6
Popularna objava OrangePower Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Pa je padla malo daljša turca. Smo rekli, da gremo Grobnik pogledat, pa je na koncu zneslo, da je bil Grobnik samo pavza :grim Smo krenili iz Metlike do Vinice pa potem Ogulina do Senja na kakav. Tam se je prav pasalo malo posončit saj smo se med Vrbovskim in Ogulinom (pod Klekom) vozili po mokri in blatni hosti pri prijetnih 13 stopinjah. Udarne luknje velike da kamion nasede noter, lubje in blato po cesti, ovinki ostri in zelo kratki, pa en kup tabel - ovinkasto nadaljnih 5000m, (pa čez 3000m spet tabla ovinkasto še 3000m) pa divjad naslednjih 5000m, pa spolzko nadaljnih 2000m... Tako velikih cifer na dopolnilnih tablah nisem še videl :glare: Od Senja pa non stop gradbiša in prekopana cesta do Crikvenice, tako da sanje o vijuganju po jadranki so se premaknile za kakšen mesec. Na Groniku so padli čevapi in potem naprej preko Rupe, Ilirske, Postojne, Cerknice in Dvora preko NM v Metliko. Lušnih 465km (čeprav google pravi da jih je samo 448km). Še dva utrinka (za več nekako zmanjka časa saj radi sedimo za belanci :grim ) Senj: Grobnik: igorkr, trebor, Schultz in 13 others 16
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 (popravljeno) Po deževnem četrtku in petku se je sobota slikala kot lep dan za ga izkoristit za motoriranje. Najprej plan za it pogledat na Grobnik (Hyperjacku hvala za povabilo ) se je spreobrnil s Keikovo idejo zavit malo v Dolomite. Zjutraj vstanem in pogled na vzhod nič kaj obetaven, na zahod pa tako Super sem si mislil, zakon dan se obeta samo, da čez Rateče pridemo. Frajersko se oblečem kot za iz v Dalmacijo poleti. Med Nanosom in Postojno že kaka kaplja, vendar proti Ljubljani že se je kazalo jasno nebo iznad raztrganih oblakov. Prvi postanek v Vrhniki. Keiko mi podrobno razloži plan jst pa "Super, pejmo". Keiko se malo opravičujem, ma če bi mi razlagala pot za v pogubo, bi bil moj odgovor isti Kku je fajn, ka samo slediš, neč ni treba mislit. Keiko :notworthy: :notworthy: :notworthy: No še vinjeto na Kwaka naflikala pole pa proti Kranju, kjer nas že čaka MiDge. No nekaj sem si vseeno zapomnil kam naj bi šli in to Kadore. Tako mi je na poti do Rateč odmevala ta pesmica pod čelado http://www.youtube.com/watch?v=9lDlx5GOiF0 V Ratečah postanek da smo natočili žejne motorčke. Medtem, ko sem si papir incognito filal v rokave, Keiko že s planom B. Ne bom videl rudečega cveta v Kadorah . No malo bolje je že šlo samo oblaki pa vedno bolj mrki, mi pa še vedno nič kaj toplo razpoloženi. V Trbižu pan C. Gremo proti toplemu jugu. Razpoloženje se je v hipu spremenilo čim smo se z motorji obrnili v smeri proti morju. Zapihal je topli jugo, nebo se je kranjcem razjasnilo. Alpsko vižo sem pod čelado zamenjal za toplo istrsko kantato Postanek za malco. Keiko je zaradi izpustitve Dolomitov kmalu skočila čez ograjo Lih smo jo zadržali :grim Vedno bolj sem užival in ideja po postanku pri Vikiju me je vedno bolj razveseljevala Na postanku pred gužvo v Trstu je nastala še ta slikca Tolko sem bil zagret za Vikija, da sem ga v prvo sfalil . Tako da sem moral it obrnit na separacijo. Kfe, sok, dobra družba je bil včerajšnji recept za lep dan. Na poti, mi pa služba ni dala miru. Na vsak način so mi hoteli pokazat asfalt, ka so ga na AC vgrajevali in me spraševali, če je vredu. Sem jim moral v Lažah javit, da je premalo eruptivca in preveč žlindre tako, da so potem recepturo malo korigirali Zaključili pa na Ridah. Z Mausom in drugimi malo pokramljali potem pa domov. Zdej že mislite da je vsega konec. Lih se vsedem pod oreh že MarkII kliče, da je v Ozeljanu na palačinkah z ženo. Najprej "A ti mene malo hecaš?" Ko ugotovim, da to ni šala pa samo preoblečt in do ozeljana na pico, pivo in palačinke. MarkII in IrenaII Najlepša hvala, pa še štempl sem dobil Fantastičen dan. Popravljeno Maj 19, 2013. Popravil igorkr BMWRIDER, pik1, suzuki in 13 others 16
Popularna objava SLVR Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Včeraj jih je veliko šibalo na Grobnik, midva s StrajnaR-jem pa sva jo mahnila na popoldansko sončno furco proti Racelandu. :lol: Dobila sva v okolici Novega mesta, potem pa sva jo mahnila proti Krškemu, naredila panoramski ovinek ob reki Savi in tamkajšnji razvejani železnici, malce potipat štrom kable od NUK in nato še nekaj popit na Raceland, da si obnoviva elektrolite. Tam se je našel celo pogumnež na cestaku, ki je koristil prazno stezo in treniral na "mini Grobniku" BzzzZZzzkkk Voltmetra žal nisva mela sabo! Pa še malce RaceLand-a, prišli so tudi vozniki starih Das Wagnov (T10 se mi zdi) ... In pa motorist, ki očitno ni mogel na Grobnik in si je dal duška. In odpujsala sva domov ... Keiko, Mia, Kmet2 in 9 others 12
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Sobota 18.05.2013, Stavek ki povzame celotni dan: "Ma folk, to enostavno morte provat" Kot ponavadi se zgodi, da skočim v igro, razpošljem ene 100sms.jev (potem se pa konc mesca čudim od kje tolikšna mesečna naročnina ) in čakam kdo vse bo za furco...V petek je po spletu krožilo toliko vremenskih napovedi, da sem na koncu zaupal samo še levemu kolenu...sem čutil, da zna v soboto dan pozitivno presenetit ...ko sem le zbral povratne informacije nas je blo na spisku kar nekaj za to, da obiščemo delavnice dobre vožnje Pa smo se zbrali v Kočevju: 3x črn Z 2x oranžen Z 1x bel Z 1x honda hornet 1x CBR1000R 1x Yamaha R6 1x CB500 1x noname čoper, tank je imel v velikosti pol litrske plastenke za vodo Tko da kot vidite, smo delali lepo gužvo Broda na kolpi, v zmernem tempu do Delnic, cesta zjebana malo bolj kot asfalt na grobniku. Oblaki na nebu niso vzbujali prevelikega optimizma :grrr . Pridemo mi na Jelenje, ustavim čredo, dvignem vezir, pihnem čez čelado, je zgledalo kot da sem enega prižgal, ma rečem, da več kot 8stopinj ni bilo... :closedeyes: ...ni blo dvakrat za rečt, da bi že skor obrnili. Ampak ne naša mal odpaljena druščina se je strinjala, da se pa na drugem koncu le morda skriva sonce ....vem, da nad oblaki vedno sije sonce, samo Grobnik ni glih tako visoko....se mi lepo spustimo čez hrib, pogled na morje, sonce je stegovalo žarke in upanje, da se dan prelevi v best day je bilo že malo večje. Pridemo na Grobnik ...SONCE , kje so vsi ljudje? , ene 5motorjev je pa le bilo parkiranih ...ma nič letimo mi na prijavo delavnic...In glej zlomek, Blaž za mizo, takoj me je dal na test :grim ....pa mi pravi, če imamo orodje s seboj v motorjih....pa sledi moj strokovni odgovor: "ti, mi ne rabimo orodja, noben od nas ne fura BMW.ja" :grrr in in sprejemni test je bil opravljen sledi sprehod po boksih, izvajali smo razne kontrolne teste karbonskih izdelkov, pokritizirali DUNLOP.ove gume , ma sej hvala bogu držijo, sam tresejo pa kot da bi gledale grozljivko .... ura cajt! Se zberemo v garaži, sami znani motosvetovci , se gledamo malo postrani, vsak po svoje grunta kater nickname bo taprav ...po koristni teoriji, v spremstvu pičimo na pisto, prvi ogrevalni krog solidno razgibajoč, vsi naslednji pa bolj za razgledovanju okolice, vsi ki ste bli tam, že veste v čem je keč Po analizah, so oblaki narekovali pot, klic is SLO je sporočil, da v Postojni sije sonce , nato mimo Rijeke na slovensko stran preko Pivke v Postojno na svetovno ledeno kavo ...debate takšne in drugačne, čas leti, bo treba počasi domov, naredimo še ene dva glasna preleta čez ride, potrobimo Mausu v slovo in lepo preko Cerknice nazaj v Kočevje :grim Fantje in dekleta, sem vam že takoj v štartu rekel, da me je drago koštalo to vreme, tko da upam, da ste bli na koncu vsi zadovolnji z razpletom dneva , do naslednjič pa vam sam še rečem: "mejte se radi, pa dobro zglancajte Z.jčke, ker se bomo spet dobili kmalu na furci" 270km :grim , ni važna kvantiteta važna je kvaliteta Slik je še kar nekaj, sam nimam kabla, da bi možgane priklopil na računalnik.... :grrr by Keiko, Zivnorc, pik1 in 14 others 17
Tedybear Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Po kosilu je padla odločitev, da jo mahnem proti tisti strani neba, kjer je bilo (pogled seveda iz dvorišča) še najmanj sivine. Aha...severo vzhod. OK...gremo do Kranja, pa Kamnik, pa čez Črnivec do Mozirja. Oblaki pa za mano.... Potem proti Velenju, pa dol do Žalca. Proti Vranskem je že kapljalo. OK...v naselju Čeplje ustavim na avtobusni, iz kovčka vzamem dežni kombinezon, se spravim preoblačit na klopco avtobusne, z enim kolesarjem mal debate.....ko se ulije. Pošteno ene par minut. V tem času mimo kar nekaj motoristov. Kdo od tu???. Pol pa preklopim moč motorja na L (low), KTRC na 3, pa po dežju. Madona...čez Trojane do Domžal po dežju....najbolj uživaški kilometri v tem letu. Majke mi... pa zraven še občutek, za Z8 držijo kot po suhem. Sem bil kar mal jezen, ko je bila cesta od Lj pa do Radovljice suha... Jupiii..v sredo pa spet dež. .http://www.accuweather.com/sl/si/bled/297278/daily-weather-forecast/297278?day=4 . krucymucy, igorkr, DAMI34 in 2 others 5
Keiko Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Men je biu najlepši vtis, ker si mi dovolila, da se pelem za tabo ... huala ti ... lepo pelješ kwak + kwak = Hehe hvala ker si vozil kulturno in se nisi zaganjal vame! motozajebant, BelaStrela, maus in 3 others 6
cedevita Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Po deževnem četrtku in petku se je sobota slikala kot lep dan za ga izkoristit za motoriranje. Najprej plan za it pogledat na Grobnik (Hyperjacku hvala za povabilo ) se je spreobrnil s Keikovo idejo zavit malo v Dolomite. Zjutraj vstanem in pogled na vzhod nič kaj obetaven, na zahod pa tako 180520133298 (Large).jpg Super sem si mislil, zakon dan se obeta samo, da čez Rateče pridemo. Frajersko se oblečem kot za iz v Dalmacijo poleti. Med Nanosom in Postojno že kaka kaplja, vendar proti Ljubljani že se je kazalo jasno nebo iznad raztrganih oblakov. Prvi postanek v Vrhniki. Keiko mi podrobno razloži plan jst pa "Super, pejmo". Keiko se malo opravičujem, ma če bi mi razlagala pot za v pogubo, bi bil moj odgovor isti Kku je fajn, ka samo slediš, neč ni treba mislit. Keiko :notworthy: :notworthy: :notworthy: No še vinjeto na Kwaka naflikala pole pa proti Kranju, kjer nas že čaka MiDge. No nekaj sem si vseeno zapomnil kam naj bi šli in to Kadore. Tako mi je na poti do Rateč odmevala ta pesmica pod čelado http://www.youtube.com/watch?v=9lDlx5GOiF0 V Ratečah postanek da smo natočili žejne motorčke. Medtem, ko sem si papir incognito filal v rokave, Keiko že s planom B. Ne bom videl rudečega cveta v Kadorah . No malo bolje je že šlo samo oblaki pa vedno bolj mrki, mi pa še vedno nič kaj toplo razpoloženi. V Trbižu pan C. Gremo proti toplemu jugu. Razpoloženje se je v hipu spremenilo čim smo se z motorji obrnili v smeri proti morju. Zapihal je topli jugo, nebo se je kranjcem razjasnilo. Alpsko vižo sem pod čelado zamenjal za toplo istrsko kantato Postanek za malco. Keiko je zaradi izpustitve Dolomitov kmalu skočila čez ograjo 180520133301 (Large).jpg Lih smo jo zadržali :grim 180520133303 (Large).jpg Vedno bolj sem užival in ideja po postanku pri Vikiju me je vedno bolj razveseljevala Na postanku pred gužvo v Trstu je nastala še ta slikca Copy of 180520133307 (Large).jpg Tolko sem bil zagret za Vikija, da sem ga v prvo sfalil . Tako da sem moral it obrnit na separacijo. Kfe, sok, dobra družba je bil včerajšnji recept za lep dan. 180520133312 (Large).jpg Na poti, mi pa služba ni dala miru. Na vsak način so mi hoteli pokazat asfalt, ka so ga na AC vgrajevali in me spraševali, če je vredu. Sem jim moral v Lažah javit, da je premalo eruptivca in preveč žlindre tako, da so potem recepturo malo korigirali Zaključili pa na Ridah. Z Mausom in drugimi malo pokramljali potem pa domov. Zdej že mislite da je vsega konec. Lih se vsedem pod oreh že MarkII kliče, da je v Ozeljanu na palačinkah z ženo. Najprej "A ti mene malo hecaš?" Ko ugotovim, da to ni šala pa samo preoblečt in do ozeljana na pico, pivo in palačinke. MarkII in IrenaII Najlepša hvala, pa še štempl sem dobil Fantastičen dan. Prodajam mešauc, bom lohkor z vami pohaju. Mavti in igorkr 2
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Včeraj je bil res super dan, da se kam zapelje in tako je padlo 321km. Z Snečerjem se po dooolgem času dogovoriva, da bi pa lahko "skočila" do jezera Freibach Stausee. In tako se odpraviva čez Logarsko dolino, do katere je še vedno cesta v totalnem razsulu. Slabo zaflikana cesta, tako da je dobro imet tudi znanje kakšne alpske discipline. Najbolj žalostno je to, da je to turistična točka, do katere vodi porazna cesta in na koncu ti upajo še zakasirat vstopnino! Mislim, to je res samo pri nas! Pot nadaljujeva čez Pavličevo sedlo do Bad Eisenkappel in v smeri do jezera prečkava še prelaz Shaidashattel (1069m). Od jezera nadaljujeva v smeri Lavamünda, kjer se zapeljeva čez Golico (Soboth). Ker se je v tem času odvijala ravno dirka moto GP, je bila Golica prazna. Pri jezeru posediva in se odpravima naprej do Eibiswald-a in prečkava mejni prehod Jurij. Dan je bil zanimiv, spet nekaj novega, tako da idealna energija za nov teden. Nekaj utrinkov: Checkpoint Logarska dolina Pavličevo sedlo Spust iz Pavličevega ... Ovinek, kjer je čas za malico Za kratek čas se je tukaj ustavil eden z VStrom 1000 SG registerska če se ne motim. Kdo od tukaj morda? Prelaz Shaidashattel (1069m) Jezero: Freibach Stausee Na Golici pa tudi kakšen "Custom Bike" ... Kmetica2, Maximus, BMWRIDER in 13 others 16
motozajebant Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 breitner, cesta do Logarske je res porazna! ps. sorry za offtopic
Popularna objava moravčan Objavljeno Maj 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 malo sem sprehodil mojega guzzija prvi postanek v soboto zjutraj drugi postanek na hrvaškem sejem v novem sadu malo za voznika prihod pred hotel v beogradu poskrbljeno za motorje na poti domov v nedeljo števec pokazal 1268km vreme idealno temperature v srbiji okoli 30 stopinj malo dežja na dolenskem ob povratku marko. moravčan Število prispevkov: 14 Sloves: 0 Join date: 22/10/2012 Age: 51 Kmet2, MARE 65, jakATV in 10 others 13
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Tukaj še ena včerajšnja slika in kratek video. http://youtu.be/-Xdl2g8cIMw igorkr, KilleRBee, Kmet2 in 7 others 10
bajsi Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 del ko snemaš kompanjona pred sabo mi je bolj všeč gsxf750 1
Tedybear Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 b r a v o...b r a v o... "majstori"...najprej prehitevanje avtomobilov po desni in levi skozi cestninsko na Vrhniki. :grrr In potem še ...če se peljem po AC, 140 - 150 po levem pasu, na desnem pa zasedeno, in TI DAM žmigovec, da se umikam...počakaj, mater ti j...m, idiot...ti prehitevaš po desni. In seveda...tvoja kolega tudi... 1x RT, 1x multistrada 1x en italijan (Tuono???). Tisti z odltajmerjem kawo 650 pač ni mogel, pa bi verjetno tudi. Vsi LJ tablice. Človek zaradi takih modelov niti na AC ni več varen. :BUA: maxxa in som 2
Kmet2 Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 b r a v o...b r a v o... "majstori"...najprej prehitevanje avtomobilov po desni in levi skozi cestninsko na Vrhniki. :grrr In potem še ...če se peljem po AC, 140 - 150 po levem pasu, na desnem pa zasedeno, in TI DAM žmigovec, da se umikam...počakaj, mater ti j...m, idiot...ti prehitevaš po desni. In seveda...tvoja kolega tudi... 1x RT, 1x multistrada 1x en italijan (Tuono???). Tisti z odltajmerjem kawo 650 pač ni mogel, pa bi verjetno tudi. Vsi LJ tablice. Človek zaradi takih modelov niti na AC ni več varen. :BUA: lep vtis iz dnevne vožnje,čim manj takih ti želim gsxf750 in trebor 2
Tedybear Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Hvala kolega...sicer sem imel zelo lepo vožnjo, tam po Poljanski dolini, pa potem iz Gorenje vasi na Todraž, pa na Horjul, Vrhnika.....res lepa cesta, odličen asfalt, lepi ovinki...in prideš na AC.. pa tole. Vtisov mi sicer niso pokvarili, ker...če bi bil slabe volje vsakič, ko naletim na idiota (/tako ali drugače) bi bil moj lajf ena sama žalost.....hehe. Kmet2, maxxa, jami65 in 1 other 4
a79 Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Dans pa sm se jaz mal izkoristu lep vreme. Mal prej sm sel iz sihta in krenu proti Kocevju - Petrini - Osilnici - Medvedje ride - Kocevska reka - Kocevje - Crnomelj - Semic - NM - Mokronog in domu.. Srecal sem presenetljivo mal motoristov, veliko kolesarjev, na cesti nic presenecenj... Medvedje ride pa so lustne za vozt, Na tabli je omenjen celo prelaz.. Zanimivo, bil sem prvic... Slikal pa sem sam un slapek na Petrini, ki pa ga itak ze vsi poznate... KM - jev ne vem kolk je blo, so pa bli uzivaski!!! Kmet2, skalaprava in gregorjanc 3
TakeALookAround Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Avtocesta ja itak nuja....in tam pac prtisnes....jebi ga. :grim
gsxf750 Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 (popravljeno) Hvala kolega...sicer sem imel zelo lepo vožnjo, tam po Poljanski dolini, pa potem iz Gorenje vasi na Todraž, pa na Horjul, Vrhnika.....res lepa cesta, odličen asfalt, lepi ovinki.. Za Todraž sem moral povprašat strička Googla. Pa mi je pokazal na Lučine in je bilo vse jasno, kje to je. Lep in neprometen konec (razen okoli 15-te) in že precejkrat premotoriran. Popravljeno Maj 22, 2013. Popravil gsxf750 Tedybear 1
Popularna objava Whiskey Objavljeno Maj 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Spet me je zveklo na Jadranko do MNE. Moram priznati, da sem že skoraj brez idej kaj posneti. Pa sem se sfokusiral na sunset. Tokrat je bil target Dubrovnik. Mal bl na ozko zgleda tkole Da ne bo dilem okol friziranja. Ni ga blo. Razen korektura v minus. Še ena z istga mesta na bl široko Sem pa naslednji dan srečal dva naša: enga LJ maxiskuterja in CE običnega pri razgledni točki na Svetga Štefana. krucymucy, Zivnorc, SLVR in 26 others 29
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se