Jetam Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 (popravljeno) Popravljeno Maj 25, 2013. Popravil Jetam
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 No še dnevni vtis iz 8 in 9 dne majskega potepanja Iz Omiša smo pristali v Vrsarju pri Piku1,kjer smo se najedli čivičapčiču.Prav tako pa sta iz Makarske priletela na snidenje zmešancev tudi BMWriderka in Simpleman. Zjutraj počas na kavico in trdivec,na sliki pa se lepo vidi kako smo spočiti od prejšnjega dneva..... Vožnje nam ni nikoli dost,zato ženske pustimo v kampu kjer se lepo zamotijo z morjem in debatami ,takšnimi katerim noben moški ne more sledit :lol: Jaz Pik1 in Dami34 se zapeljemo iz Vrsarja preko Plomina v Opatijo na pogled Peršingov Vrnemo se nazaj in nepričakovano srečamo tudi Mausa s dvema vrečama kave... No bližal se je čas vrnitve,skupaj naredimo še poslovilno slikco iz pred naše kamp kučice. P.S. sej bi slikal iz pred Pikove hiše,pa mi je prepovedal .) ......je reku pol bodo pa vsi rekl,da sem en čist navaden bogatunček :lol: Ja lepo ma uštimano hišico z bazenčkom ob morju...... ^_^ v objemu borovčkov in domačih borovnic pač vidiš veliko več kot v resnici Doma v Sloveniji pa ni šlo mim Vikija,tam srečal še Mio in Jamija65 kjer sta dala za rundo kot se za bmflarje spodobi, :lol: In tam kjer se vse začne se tud konča.....na Ridah Za nami je blo 2600km in samo okrog 200km dežja.Družba je bla pa res topshit,tako ,da smo se že okvirno zmenili za naslednje načrte.....baje Romunija v Juliju. Se beremo Lp Kmetica2, MihaGS, gsxf750 in 18 others 21
motozajebant Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 zelo luštni vtisi Kmet, sam kokr vidim, ti tipkovnica ne gre glih najbolj, glede na to, da za ceu mesec nazaj šele zdaj objavljaš Voda101 1
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 zelo luštni vtisi Kmet, sam kokr vidim, ti tipkovnica ne gre glih najbolj, glede na to, da za ceu mesec nazaj šele zdaj objavljaš Lej sej to je isto,ko gremo skupaj do Pirana ti tud že cel teden prej kreneš da potem lohk tam skupaj kavo spijemo Brigej se zase igorkr, JONI 46, motozajebant in 5 others 8
igorkr Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 No še dnevni vtis iz 8 in 9 dne majskega potepanja Doma v Sloveniji pa ni šlo mim Vikija,tam srečal še Mio in Jamija65 kjer sta dala za rundo kot se za bmflarje spodobi, :lol: Posluši ti prjatu ... Ti mene pa že kr po difoltu ignoriraš al kej ... Jst sem na vodi čutu da ste tm in sem vam prišel izrazit dobrodošlico ... miji in jamiju hvala za kufe pa kmetu za juice z vodo Mia, BMWRIDER, DAMI34 in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Lej sej to je isto,ko gremo skupaj do Pirana ti tud že cel teden prej kreneš da potem lohk tam skupaj kavo spijemo Brigej se zase :hooray: :hooray: igorkr in Kmetica2 2
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Posluši ti prjatu ... Ti mene pa že kr po difoltu ignoriraš al kej ... Jst sem na vodi čutu da ste tm in sem vam prišel izrazit dobrodošlico ... miji in jamiju hvala za kufe pa kmetu za juice z vodo Ti že po difoltu spadaš zraven,sem ti že povedal,zato te ne omenjam Kmetica2 in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 No še dnevni vtis iz 8 in 9 dne majskega potepanja Za nami je blo 2600km in samo okrog 200km dežja.Družba je bla pa res topshit,tako ,da smo se že okvirno zmenili za naslednje načrte.....baje Romunija v Juliju. Se beremo Lp Nč okvirno, je že določeno Posluši ti prjatu ... Ti mene pa že kr po difoltu ignoriraš al kej ... Jst sem na vodi čutu da ste tm in sem vam prišel izrazit dobrodošlico ... miji in jamiju hvala za kufe pa kmetu za juice z vodo Kavo plačat naslednjič, pa še hamburgere, a boš vidu kak si bomo zapomli Kmetica2, BMWRIDER, igorkr in 3 others 6
igorkr Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 (popravljeno) Nč okvirno, je že določeno Kavo plačat naslednjič, pa še hamburgere, a boš vidu kak si bomo zapomli Lahko bi najel Mcdonalds in Kratchwill ne bi blo haska. Samo zato ka vozim Yamaho ... :wacko: Popravljeno Maj 26, 2013. Popravil igorkr Kmet2, pik1, DAMI34 in 1 other 4
BREITNER Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Iz Omiša smo pristali v Vrsarju pri Piku1,kjer smo se najedli čivičapčiču Hehehe, kot je napisal motozajebant, malo te hebe tipkanje. Bi pa bilo fajn, da nam pokažeš to specialiteto, če imaš kakšno sliko teh čivičapčič-ev. igorkr, motozajebant in Kmet2 3
motozajebant Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Hehehe, kot je napisal motozajebant, malo te hebe tipkanje. Bi pa bilo fajn, da nam pokažeš to specialiteto, če imaš kakšno sliko teh čivičapčič-ev. če bi ga samo to, bi bilo še vredu BREITNER 1
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Cuuuuuuufaaaaaaaaaaa.............. :lol: igorkr, BREITNER in Kmetica2 3
pajkica Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 ma dons so mi ga zaparkiral, tko da ni blo vožnje bom jutr nadoknadla
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 (popravljeno) Hehehe, kot je napisal motozajebant, malo te hebe tipkanje. Bi pa bilo fajn, da nam pokažeš to specialiteto, če imaš kakšno sliko teh čivičapčič-ev. Tu je isto kot čevapi, sam manjše, pa manj jih je Da ne bom off topic: prevozu (pregural) dobrih 10 metrov, iz garaže, potem sem jo najprej našprical z odstranjevalcem bolh, počakal par minut in prešprical s svežo vodo. Zatem sem vzel anti bolhe šampon in jo našamponiral. Ponovno vse spral. Nato sem jo sfrotiral s čisto in svežo brisačko. Potem sem jo malce napalil in na mestu obrnil kakih 200m, da se je posušila verižica. Podmazal verižico. Presprejal z maxibrilom (Kmet2 še 1x ponavljam, briljantna ideja) in ponovno obrisal s čisto krpico. Vsa srečna se je lesketala v 10 minutnem sončku. Kasneje sva se še malce porivala po dvorišču, nakar je imela dovolj in je v svojem hlevčku, pokrita z rjuhico srečno zaspala. p.s. slik nema, aparat od bleščave crkno Popravljeno Maj 27, 2013. Popravil DAMI34 Kmetica2, BREITNER, HyperJack in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 ma dons so mi ga zaparkiral, tko da ni blo vožnje bom jutr nadoknadla gume mu spušej naslednjič!!!!
BREITNER Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Tu je isto kot čevapi, sam manjše, pa manj jih je Da ne bom off topic: prevozu (pregural) dobrih 10 metrov, iz garaže, potem sem jo najprej našprical z odstranjevalcem bolh, počakal par minut in prešprical s svežo vodo. Zatem sem vzel anti bolhe šampon in jo našamponiral. Ponovno vse spral. Nato sem jo sfrotiral s čisto in svežo brisačko. Potem sem jo malce napalil in na mestu obrnil kakih 200m, da se je posušila verižica. Podmazal verižico. Presprejal z maxibrilom (Kmet2 še 1x ponavljam, briljantna ideja) in ponovno obrisal s čisto krpico. Vsa srečna se je lesketala v 10 minutnem sončku. Kasneje sva se še malce porivala po dvorišču, nakar je imela dovolj in je v svojem hlevčku, pokrita z rjuhico srečno zaspala. p.s. slik nema, aparat od bleščave crkno Glede na to, kako slikovito si vse opisal, jih itak ne rabimo! pik1, bosa, Kmet2 in 1 other 4
pajkica Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 gume mu spušej naslednjič!!!! ma ja , nej treba, ku me pole preveč rit boli, če se predogo vozim.... p.s. nujno rabim pouštrćek.....
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 ma ja , nej treba, ku me pole preveč rit boli, če se predogo vozim.... p.s. nujno rabim pouštrćek..... pajade, po nagi riti rabš
BMWRIDER Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Hehehe, kot je napisal motozajebant, malo te hebe tipkanje. Bi pa bilo fajn, da nam pokažeš to specialiteto, če imaš kakšno sliko teh čivičapčič-ev. EVO TI GA.... Dokaz 1 So zginli zlo hitr in pol nam je Pik postregu še z majonezo..Tud ta je zginla zlo hitr!!! Dokaz 2 Čevapov se ne kaže..Se jih hitr še vroče pohopsa!!!! :P pik1, DAMI34, Kmetica2 in 1 other 4
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 No, končno spet ena mal bolj "normalna" furca ..... brez čevapov, majonez in kar je še tega .... .... že zjutri sem vedu, da morm dons nujno narest še en krogec ta teden, ker je pol baje napovedano spet slabo vreme..... .... odpravil sem se ob ene polenih ..... najprej sem mislu it samo na en tahitr "kofirejsing" čez ride in do Vikija .... ampak ni šlo ....... .... pr Vikiju sem namreč začel mal klicarit naokol, in že po parih besedah sem bil že "naročen" še na kavici pr Damiju34 u Wajdušni, kamor naj bi uletel še Živnorc, Suzuki in Simplmen ... ............... in že se je družba večala .... .... res pa je, da če bi pa vedu, kaj bo pred nas Dami34 postavil, bi bil u Wajdušni pa že kar zjutraj .... .... ja nč, ko smo u glavnm vse pojedl in polizal, kar smo dobil, smo se počas lahko odpravli domov .... nazaj grede smo se ustavli še za en "fočk" ... ... Živnorc in njegova pokvarjena prostata ... ... na koncu pa še pr Suzukiju ena in gasa "kuči pjevajuči" ocena izleta : "luštn" BREITNER, Schultz, jami65 in 11 others 14
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Maj 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Tradicionalna nočna furca: Celje-Rogla-Maribor-Celje, start okrog 22h, doma lihkar, torej okrog 3h... zgledalo je pa takole: pik1, Zivnorc, DAMI34 in 7 others 10
u-r-o-s Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Dobra fotka! Jst mam tud namen dans na Roglo skočt, ampak po svetlem
Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 ... ej... Pik.... pa pr Suzukiju sem šu tut scat.... po živi meji...
FLY Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Tradicionalna nočna furca: Celje-Rogla-Maribor-Celje, start okrog 22h, doma lihkar, torej okrog 3h... zgledalo je pa takole: Črno.jpg Čas me je povozil,moram tudi jaz xenon montirat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se