BREITNER Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Dobra fotka! Jst mam tud namen dans na Roglo skočt, ampak po svetlem Upam, da boš podal kakšno sliko, ker me zanima ali je morda kaj snega pri hotelu Planja. Jaz bi ga tud malo nažgal na Roglo, že dolgo nisem bil. :mellow:
BREITNER Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sveža slika z Rogle. Zanimivo, da je na 1440m samo ena majhna fleha snega. Sem pričakoval, da bo pol metra snega. Super, potem v kratkem na Roglo! Keiko, DXR16 in Schultz 3
Dr_Jakob Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Na Rogli sva našla sneg!! Sicer ga je bilo točno toliko, da bi ga lahko stlačila v epruveto, ampak BIL PA JE! SnegTM
Dr_Jakob Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Čas me je povozil,moram tudi jaz xenon montirat Po zaprtih ovinkih ti tud xenon nč kej ne pomaga, nobena luč ne zmore svetit okrog ovinka Pol pa pač mal bolj tipaš, kako poteka ovink, pa je. Aja, pa probaš NE nabasat na srno... cedevita in hribuc 2
gift Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sem bil prejšnjo soboto na Rogli, so pele klape hkrati pa je potekala " višinsko najvišja" jadralna regata v Slo. pik1, Kmet2, Keiko in 6 others 9
Popularna objava cedevita Objavljeno Maj 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sem šel malo segreti olje. Sem odrinil dopoldan, ko je Dr. Jakob še ninanana. Seveda sem kresnil izpred domače garaže, tokrat. Dež in to vreme so mi zmatrali ghartrože. Štanjel, mimo Kobjeglave do Sesljana, lepo turistično vijuganje. Ob morju pa fruktoza in voda. Pa preko Vallone proti Novi Gorici, vmes pa sem skočil še do klubskih prostorov. Opravil sem le lepih 120 km-jčkov. Se pa tolažim, da bo boljše. Ciao. DXR16, BREITNER, Zivnorc in 12 others 15
Dr_Jakob Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sem šel malo segreti olje. Sem odrinil dopoldan, ko je Dr. Jakob še ninanana. Ahem, ahem.. jst bil pliden pa bil na ćiktu Drgač pa, lušna furca... cedevita in igorkr 2
pajkica Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Tradicionalna nočna furca: Celje-Rogla-Maribor-Celje, start okrog 22h, doma lihkar, torej okrog 3h... zgledalo je pa takole: Črno.jpg ku ti bo nexttime dolgcajt, se priporočam za dostavo krofov DAMI34, Dr_Jakob in Zivnorc 3
Popularna objava u-r-o-s Objavljeno Maj 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Evo cesta cista brez peska, prometa nic, na vrhu pa nic kaj prijetnih 11 stopinj ob 4ih popoldan in mocan jugozahodnik . Kmet2, markII, Keiko in 9 others 12
cedevita Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Tisto prej je bilo v nedeljo, danes popoldan pa na Lokve ( tam je še vedno nepopravljivo stanje ), nato pa sem jo mahnil razočaran in v solzah na Sveto Goro, oziroma Skalnico. Stanje je "kompajn" kot na Lokvah. Le nekoliko boljše volje sem se spustil do Dolge Njive na soškem dirkališču. Z dvema klubskima sotrpinoma smo popili tistih 14, 15,-17 bjrc. Pa še debato smo vrgli s Juretom, tisti ka letos šraufa pri Colinu. p.s.: Igorkr, enkrat prihodnjič, danes sem se izogibal znanim osebkom, ma v Gorici..... igorkr 1
Popularna objava cb1300 Objavljeno Maj 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 v pon mal po smučiščih....šentjošt, cerkno, soriška, kobla.....pa mal jezer....bohinj bled....obvezno kremšnita...pa dam :-) markII, skalaprava, igorkr in 15 others 18
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Tako, pa je danes padlo 160km. Boljša polovica je hotela na vsak način na furo in moral sem nekaj skombinirat. Iz Ptuja sva se odpeljala do Bistrice, naprej v Tepanje, S.Konjice, kjer sva zavila do Žičke kartuzije. Po ogledu zunanjosti in notranjosti sva nadaljevala pot čez Sojek, Črešnjice ter Bezenškovo Bukovje, kjer sva zavila proti Konjicam. Ob pogledu v nebo, sem se takoj odločil, da greva na Pesek do jezera. Za izkušenega motorista je cesta iz Rogle proti Pesku kar zaje***a, kaj šele za frišnega, kot je moja boljša polovica. Ker ima dobrega mentorja je zadevo odpeljala z odlično (5). Na rogli sva malo pomalicala, ter pred grdimi oblaki odhitela v dolino. Na vizirju so že bile sledi dežnih kapljic .... BTW: ko sem prebiral novice .... še sreča, da nisva dobila žirokopterja na glavo, ki je padel ravno v okolici Žič. Pa še nekaj slik. Čudovita cerkev v vasi Sojek Cesta je asfaltirana, ampak zelo razruvana in ogromno peska na njej. Ozka pa tako, da sem se spomnil na cesto Žaga - Resia. Prometa ni velika, ampak tisti ki pride nasproti ponavadi seka ovinek! Gledalke ob cesti! Cerkev Sv. Marije v Češnjicah Spust proti umetnemu jezeru na Pesku Malica iz nahrbtnika igorkr, Zivnorc, pik1 in 21 others 24
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 (popravljeno) Še kratek video včerajšnjega uživanja. http://youtu.be/GnVrzDaeGuQ Popravljeno Maj 30, 2013. Popravil BREITNER markII, Mia, Snečer in 8 others 11
Popularna objava AleksG Objavljeno Maj 31, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Ni čist današnja... ma vseeno. markII, Zivnorc, Kmet2 in 13 others 16
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Pa še jaz pristavim. V deželi KTMa. Mb-Semmering-Kalte Kuchl-Mariazell-Wildalpen-Eisenerz-Gaberl-domov Za kepanje je bilo dovolj. Malo motoristov na cesti, kljub Erzberg rodeu... tu pa tam kakšen bavarec z led lučjo. več s komentarjem tukaj https://picasaweb.google.com/106439269587192855420/KalteKuchlMariazellEisenerzMoto2013?noredirect=1# markII, Kmet2, Schultz in 17 others 20
Popularna objava cedevita Objavljeno Junij 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Žiwjo. Tak lep sobotni dan je bil včeraj, vendar moram dokočati workin satrdej, nato pa gas. Japajade, ob poldan je bilo nebo že polno oblakov, jaz pa živčen. Pridem domov, naredim eno kitico, sledila je večerja, zunaj pa dežuje. Ma dežuje ja, se je prav ulilo. Ma te gleda gospod K...antante, nazadnje še dežnega navlečem in štart v dežju, ob 20h. Iz NG v Wajdušno, Col, Črni Vrh, na Godoviču sem zavil desno, Hotederšca, Kalce in seveda Ride, kjer navkljub dnevu prostega dela in ob vsakdanji uri ni bilo nobenega, le eden Z-mešanc. V Postojni pa podobna zgodba, le kje so vsi? Ker nisem imel volje po vipavski dolini iskati divjadi, sem nalepil vinjeto in ob 23h sem po 170km prišel domov, srečen in vesel kot radio. Danes dopoldan pa sem vso mehanizacijo na hitro opral, podrobnejše pranje še sledi in verigo bo treba spravit k pameti, da mi bo dobro služila. Sedaj pa sledi urica teka po Panovcu. Ciao. BREITNER, Kmetica2, s56g in 13 others 16
Popularna objava krucymucy Objavljeno Junij 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 (popravljeno) Po dirki MotoGP-ja sem se zapeljal do Planine, čez Ride pogledat če je komu dat za kavo in ker ni bilo nikogar, sem se peljal naprej proti Kalcam, kjer se je začel dež in me rahlo pralo do Godoviča. Nekako z zeleno intenziteto na ARSO-vi radarski sliki. Nato pa sem jo ucvrl v klanec proti jasnemu nebu, proti Črnem vrhu in naprej do Cola, nato pa desno proti Predmeji in spustil po novi cesti do Ajdovščine, no tam se je pa spet začelo. Od Ajdovščine prek Cola na Kalce in do Postojne me je intenzivno pralo (rdeča barva na radarju). No pol me je pa še proti domu ene pol urce. Na bencinskem servisu v Cerknici se je pred blagajno od mene odcelilo približno dva litra vode, za kar se jim iskreno opravičujem. Naredil sem samo eno fotko, ker ostalo je bil sam dež. P.S. Nisem bil sam, še kolega bmflar je bil zraven. Popravljeno Junij 2, 2013. Popravil krucymucy Keiko, BMWRIDER, gsxf750 in 10 others 13
Popularna objava skalaprava Objavljeno Junij 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Najino včerajšnje potepanje je bilo zelo "barvito" Na prvi dan koledarskega poletja, nama je pristna belokranjska mavrica sporočila veselo novico: "Ljudi pomirte se! Poletje BO, BO, BO..." (zapisano po belokranjsko!) (če laže mavrica, lažem jaz :grim ) Torej, se vidimo na cesti. Lp. s56g, SLVR, DAMI34 in 11 others 14
pajkica Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 mal naokol, po asfaltu, makadamu..... na konc pa sladoled pol bi mi pa hmau ušu k sem ga pozabla zabremzat DAMI34, Zivnorc in Gasperr 3
igorkr Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 mal naokol, po asfaltu, makadamu..... na konc pa sladoled pol bi mi pa hmau ušu k sem ga pozabla zabremzat A ti to o motorizmu Kmet2 1
pajkica Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 A ti to o motorizmu ne, o muhah...ka sm temo falila? eh bote že prežvel .....
igorkr Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 ne, o muhah...ka sm temo falila? eh bote že prežvel ..... Se mi je zdelo ... če ni hujšega ... Kmet2 1
pajkica Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 Se mi je zdelo ... če ni hujšega ... upam da boš lohka spau :wacko:
Popularna objava BREITNER Objavljeno Junij 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 Vreme je zdržalo, da sva se odpeljala do Radencev in sicer od Ptuja čež Kapelski vrh do Radencev in potem po standardni poti ; Radgona, Lenart .... do Maribora. Naredil sem par slik, ki pa sem jih združil v eno .... Naredil sem si posebej majico z posebno znamko motorja (hehehe)! NinjaRider04, Zivnorc, igorkr in 10 others 13
krucymucy Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 (popravljeno) Sem mislu da sta si s Snecerjem nardila majce. Popravljeno Junij 3, 2013. Popravil krucymucy Robson 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se