Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 (popravljeno) Miting nekaj čez 9h v Postojni. Mi je ratalo malo zamudit Tam so že kofetkali Joni, Igor in Motozajebant, kasneje se nam je za kratek čas pridružila tudi Ninč, Po kofetkanju smo čez Ride odvijugali do Logatca, tam na AC do LJ, do Kmeta, kjer so nas že čakali Damy, Kmet in Kmetica (ki je danes štrajkala .) ), Jože in DIN. Po kratkem klepetu štart v smeri proti jugovzhodu - čez Turjak in Žlebič do Kočevja, potem v Livoldu levo in naprej do Starega trga ob Kolpi in dol do Kolpe... na kafe in sladico. Po krajši pavzi nadaljevanje... ob Kolpi na zahod mimo Petrine in še naprej. Pod Sv. Ano smo naredili krajšo pavzo... in se sprehodili do razgledne točke... Od tam pa gasa do Osilnice, od tam pa samo še veselje po Medvedjih ridah navzgor Kaj je blo fajn! Čez Strmo Reber na drugo stran - kar prehitro minilo, pa krajša pavza v senčki... in spoznavanje lokalne flore in favne Od tam čez ta drugo serijo fajn ovinkov - čez Kočevsko Reko do Kočevja in Rudniškega jezera na pijačo in klepet. Nato pa nazaj domov čez Ribnico in Žlebič, kjer smo si pomahali v slovo. Jaz sem šla levo čez Sodražico do Cerknice ker sem mela namen it še do mojih, ma so temno modri oblaki in poročanje da je dol dež spremenili plane, zato sem se čez Laze in Logatec vrnila domov. Mislim da je blo vse skupaj slabih 400 km. Pasalo, super družba, bo treba v kratkem ponovit vajo ^_^ Popravljeno Junij 9, 2013. Popravil Keiko HyperJack, Kmetica2, pik1 in 18 others 21
Popularna objava vencel Objavljeno Junij 9, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Včeraj mal po Primorski in Italiji Danes pa po Avstriji in Štajerski Dva dni okrog 900km brez dežja DAMI34, gsxf750, aders in 10 others 13
BinaBana Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 v soboto je padla furca ki jo je opisal ze KM in je zgledala nekako takole: http://goo.gl/maps/nJTmA vceri je pa prou neplanirano iz govora o pijacki na OMWju in samostojnem potepanju ratala druzba 6ih motobarab in tegale: http://goo.gl/maps/PwnvL slikc je bolj mal, ker smo raje harali naokoli in cebljali.. in jedli.. he he he vencel, Kmetica2, DAMI34 in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Pol ni čudno da je bil dež. BinaBana in DAMI34 2
gregorjanc Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 No jest sem pa včeraj vendarle pelal mojo boljšo polovico na Rakitno, + vse ostalo videno je blo na konc dobrih 300+ km. Ma sem drugač pri povratku spet neki zajebal in spet pršu na Brezovico . BinaBana 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 (popravljeno) No pa sem v sredo po 1 mesecu le spet štartal mal po cesti in to brez zajčkov.... :grim Dobili smo se Joze xj6 in DIN,jo užgal na Kočevsko(Rudniško jezero) Od tam v Kolpsko dolino,kjer se je Petru Klepcu naš Joze nkaj nastavljal in prčil,toda Peter ni niti trznu,na naših koncih smo še konzervativni... Šli čez Osilnico... Na Medvedje Ride kjer nas je začelo močit.....konkretno... Ko sem štartal iz LJ je blo 25stopinj tu pa 11...brbrbrrbrrrrrrr Pralo nas je polovico poti 100km...........prav nič uživaško,razpoloženje pa je popravljala dobra družba V soboto pa sva jo z drago mahnila na Črni Kal,prav tako v družbi DIN-a in Jozeta.Ura je bla 13h ko na OMW pogledava nebo,po hitrm postopku sva se spokala domov.Eno urco po prihodu domov pa takšen urnebes.......no vsaj enkrat nisem bil moker V nedeljo pa kar velika zmešana kolona..Mark,IgorKr,Motojahač,Keiko,Damy,DIN,Jozek in na koncu še GapiX.,Joni46......skoraj ista turca kot v sredo,samo namesto po regionalki do Petrine smo naredili krog skozi Stari Trg,vse ostalo so že povedal drugi.....še par odlomkov.... Pr men je blo ko na zboru.... Narava v tem letnem času je noro lepa tam doli ^_^ Madronič.... No kaj čem komentirat..........zmešanci..... Iz Kolpske doline pa pobegnemo pred dežjem k men na malo salami pa cukra ......kjer nam je moja najdražja vse lepo pripravila in nas toplo sprejela Popravljeno Junij 10, 2013. Popravil Kmet2 BinaBana, igorkr, RobiRoberto in 17 others 20
BinaBana Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Pol ni čudno da je bil dež. kje je bil dez? nism bla nc mokra vceri..
cedevita Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 No pa sem v sredo po 1 mesecu le spet štartal mal po cesti in to brez zajčkov.... :grim Dobili smo se Joze xj6 in DIN,jo užgal na Kočevsko(Rudniško jezero) Od tam v Kolpsko dolino,kjer se je Petru Klepcu naš Joze nkaj nastavljal in prčil,toda Peter ni niti trznu,na naših koncih smo še konzervativni... Šli čez Osilnico... Na Medvedje Ride kjer nas je začelo močit.....konkretno... Ko sem štartal iz LJ je blo 25stopinj tu pa 11...brbrbrrbrrrrrrr Pralo nas je polovico poti 100km...........prav nič uživaško,razpoloženje pa je popravljala dobra družba V soboto pa sva jo z drago mahnila na Črni Kal,prav tako v družbi DIN-a in Jozeta.Ura je bla 13h ko na OMW pogledava nebo,po hitrm postopku sva se spokala domov.Eno urco po prihodu domov pa takšen urnebes.......no vsaj enkrat nisem bil moker V nedeljo pa kar velika zmešana kolona..Mark,IgorKr,Motojahač,Keiko,Damy,DIN,Jozek in na koncu še GapiX.,Joni46......skoraj ista turca kot v sredo,samo namesto po regionalki do Petrine smo naredili krog skozi Stari Trg,vse ostalo so že povedal drugi.....še par odlomkov.... Pr men je blo ko na zboru.... Narava v tem letnem času je noro lepa tam doli ^_^ Madronič.... No kaj čem komentirat..........zmešanci..... Iz Kolpske doline pa pobegnemo pred dežjem k men na malo salami pa cukra ......kjer nam je moja najdražja vse lepo pripravila in nas toplo sprejela Važiči, pa nobene Suze ni med vami. igorkr, BREITNER, motozajebant in 1 other 4
cedevita Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 @zajebant, kaj maš novi fotič pa še ga nisi navajen ? Zakaj ? Če pa na vsaki sliki skoraj imaš slikan tudi svoj prst. Na fuk placu ti otrdi, pa ga ni moč ukriviti. motozajebant in BinaBana 2
Lini Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 (popravljeno) ........Mozirje, Polzela, Prebold in spet na Marijo Reko, a fora je bla v tem, da smo mel nevihto neprestano za nami, ampak nam je ratalo pridt nekako do Ivančne, kjer smo se poslovili in šli vsak po svoje..... V Trbovljah ste bli videt luštna družbica, mi smo se ravno iz Portoroža vrnil in se usedl k pivu ko je gruča Z-jevcev letela mimo pumpe. Popravljeno Junij 10, 2013. Popravil Lini
BREITNER Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 (popravljeno) Še video petkove ture. http://www.youtube.com/watch?v=fcHr3AlkKl4 Popravljeno Junij 10, 2013. Popravil BREITNER Mia, Snečer in Kmet2 3
BREITNER Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Na fuk placu ti otrdi, pa ga ni moč ukriviti. Aja, no meni gre ponavadi kri drugam takrat, tebi če pa gre v prste, potem pa ne vem .... Če pa si govoril za zajebantove prste, potem pa raje nebi nadaljeval ..... cedevita, Kmet2 in motozajebant 3
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Na fuk placu ti otrdi, pa ga ni moč ukriviti. Aja, no meni gre ponavadi kri drugam takrat, tebi če pa gre v prste, potem pa ne vem .... Če pa si govoril za zajebantove prste, potem pa raje nebi nadaljeval ..... raje ne no
NinjaRider04 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Še video petkove ture. http://www.youtube.com/watch?v=fcHr3AlkKl4 vidim da ste dosti peljete v radence..kaj če bi šli eno turo ko boste tu doli? ...sem iz Okolice Ljutomera
BREITNER Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 vidim da ste dosti peljete v radence..kaj če bi šli eno turo ko boste tu doli? ...sem iz Okolice Ljutomera Žena je pred tremi tedni naredila izpit in zdaj nabirava kilometre, niti ne kilometre, temveč pridobiva si izkušnje in zato jo vozim na okoliške zanimive lokacije, zato nekatere lokacije obiščem 2x. Normalno je, da je ne morem kar peljat v Dolomite recimo ali na kakšno zaje**no gorsko cesto, zato pa lepo postopoma. Naslednja lekcija je Logarska, Pavličevo, Jezersko, čeprav sem se tam peljal pred dvema tednoma ... pač se mi lokacije ponavljajo. Kar se tiče kakšne skupne ture, pa načeloma ni problema. V kolikor bom imel še kakšen plan tja okrog, se lahko dogovorimo. NinjaRider04 1
cb1300 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Proba kitajske kamerce za 7€ :-)......to nedeljo na 69 krucymucy, Kmet2 in TOMCAT 3
pik1 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Proba kitajske kamerce za 7€ :-)......to nedeljo na 69 .... no, sej vožnja bi še bila .... .... samo za podlago pa le dej rajši kšno musko ..... .... k da pa tkole ropota, pa tud mene vse mine .... ps. ... sam upam lahko, da tegale ne bosta Snecer in Gift preveč proučevala .... Kmet2 in krucymucy 2
NinjaRider04 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Žena je pred tremi tedni naredila izpit in zdaj nabirava kilometre, niti ne kilometre, temveč pridobiva si izkušnje in zato jo vozim na okoliške zanimive lokacije, zato nekatere lokacije obiščem 2x. Normalno je, da je ne morem kar peljat v Dolomite recimo ali na kakšno zaje**no gorsko cesto, zato pa lepo postopoma. Naslednja lekcija je Logarska, Pavličevo, Jezersko, čeprav sem se tam peljal pred dvema tednoma ... pač se mi lokacije ponavljajo. Kar se tiče kakšne skupne ture, pa načeloma ni problema. V kolikor bom imel še kakšen plan tja okrog, se lahko dogovorimo. aja..no super..tako se mora delat! ok dobro.
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 .... no, sej vožnja bi še bila .... .... samo za podlago pa le dej rajši kšno musko ..... .... k da pa tkole ropota, pa tud mene vse mine .... ps. ... sam upam lahko, da tegale ne bosta Snecer in Gift preveč proučevala .... M0otor je taprav,zna padet kakšna študija Snecerja :lol: BelaStrela 1
krucymucy Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Proba kitajske kamerce za 7€ :-)......to nedeljo na 69 Nisem edini v kombinezonu na GS-ki! BelaStrela in BinaBana 2
BinaBana Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 ja koko se ti skos obremenjujes s tem kaj mas oblecen najboljs da navleces nase scitnike in je to to.. krucymucy 1
TBoxer Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Nisem edini v kombinezonu na GS-ki! Zdaj sta lahko najboljša prijatelja. Kmet2, BinaBana in krucymucy 3
krucymucy Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 (popravljeno) ja koko se ti skos obremenjujes s tem kaj mas oblecen najboljs da navleces nase scitnike in je to to.. Zdaj sta lahko najboljša prijatelja. Brigajta se zase. Popravljeno Junij 11, 2013. Popravil krucymucy gasperX, Kmetica2, Kmet2 in 1 other 4
cb1300 Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Nisem edini v kombinezonu na GS-ki! he he....k se mi gre mal kolenčkat sem v usnju......drugače pa tud v gora tex-u tresemo cestakarje :-)......no....da ne bom nazaj dobil groženj.....sem tudi sam še vedno plastičar :-) Kar se podlage z muzko tiče......se mi ni dal igrat.....pa k sem dobival vprašanja glede kamerce.....mal pobrskejte.....mam pa tole.....za ta dnar dobr :-) http://www.ebay.de/itm/Mini-spion-DV-Camcorder-DVR-Sport-Video-Camera-Spy-MD80-720x480-4GB-microSD-/400507665593?pt=DE_Foto_Camcorder&hash=item5d401dfcb9
BinaBana Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Brigajta se zase. :blink: :blink: a je to kaka nova popularna besedna zveza?? Kmetica2 in krucymucy 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se