DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Aha pr 1,53 smo spet kmau zajčka lovili BelaStrela, SLVR, Kmet2 in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Ja Dami,pobegnu je dolgouhec Pred mano so delovni tedni polni nadur,pa sem se še dones z mojo drago malo popeljal čez Kranjsko Goro pridružili pa so se mi še Zivnorc z ženo in IgorKr Norčevka in Kmetica pa sta želeli na vsak način spravt kramp na tla .....šibka točka so mu samo dolgouhci Norc je cahnu vsepovsod Ujeli smo tudi Ajdovsko deklico,če pogledaš desno smreko,vidiš zraven vrha te smreke žalosten obraz.......no sej ni čudn ,da je žalostna ko nas je vidla Pod Vršičem v koči smo šli na čaj In obujala sta spomine kako je biti mlad,oba zasanjana ko naši poslanci ^_^ Zatem smo šli še na Mangart,Kmetica je mislila da gre kramp vsepovsod no mal sem tud jaz kriv ko ji govorim kako plezam po odbojnih ograjah Ko je vidla da to ne bo šlo smo se pa mal podričkali sred poletja po tazadnji po sneg ....otrok še živi v nas Ko pridemo v kočo pod Mangartom začneta Zivnorc in draga zganjat romantiko,no hitr se je končalo,on ji kaže kam bi šel on.....no šel je tam kjer je hotela ona :lol: ..... Tudi Igorja so okupirale naše drage,ni se upiral Iz tam pa domov čez Tolmin,Idrijo seveda na OMW in Ride .) kjer je bilo polno kot ,da delijo gorivo zastonj,ne bom našteval kdo je vse bil,mi je lažje koga ni blo............Zivganorca,se je zgubil in namesto proti Postojni je šel proti Kopru.... ......upam,da je že doma Nabralo se je slabih 400km v dobri družbi polni smeha,lp do naslednjič .) BinaBana, aders, skalaprava in 18 others 21
Popularna objava DRVOWP Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 ...ko mačke ni doma...ali žena in hči na dopustu...jaz pa malce naokrog :-) Preživel lepih 200+ km ob obali in v hribih. Današnja pot Iz Campanie sem se odločil skočit do Lazia in si ogledati Gaeto, Sperlongo ter Itri. Vsa mesteca so lepa ter vsaj za odtenek bolj čista kot Napoli z okolico. Gaeta... potem pa v hribe in še pogled nazaj na prelepo mestece Sprelonga in že si v hribih kjer se zrak vsaj malce ohladi v smeri Cassina je lepo majhno mestece Itri, kjer se je prav prilegla prava južno italijanska pizza. potem pa nazaj proti Napoliju... Vsem ki se odpravite v južno Italijo priporočam, da si vzamete čas zavijete in dolgočasne A1 na katero od panoramskih SS in uživate vsekakor pa če že ne prej zavijte pri Cassinu in prevozite mojo današnjo pot, ki je bila med brzenjem med mesteci res uživancija. Keiko, Kmetica2, Ninč in 13 others 16
Popularna objava igorkr Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Kmet2 ku kmet na kvadrat zabluzi spet vse po vrsti. Skratka stvar je bila malo drugačna. Res je, včeraj se po telefonu slišimo s kmetom, da se odpravimo na eno furco v naše planinske konce. Zjutraj pa mi reče, da se nam bosta pridružila še Živnorc z osebno terapevtko Dobimo se na postajališču Voklo. Pismu Yamahi pušča rezervoar, Suzukiju tudi le KTM se kolikor toliko dobro drži. Neč padla odločitev, da je treba bit v teh časih varčen pa še dvig davka se nam obeta. Ponos na stran in se vsi skobacamo na KTM-a, motorje pa pošljemo za nami z Ruskim avtobusom na poti na Vršič. Pred vzponom na Vršič prvi postanek. Kmet2, Norc in jst se nekao skobacamo iz KTM-a in pustimo samo čelade na njemu, kmetica2 in terapevtka od norca pa zmrznjeni od vožnje sta lih tm ostale Dobro za davek smo prišparali, rusom je avtobus zakuhal zato smo se navkljub defektu rezervoarjev odpravili naprej. Najprej postanek pod Ajdovsko deklico Nato pa še na vršiču, kjer smo ugotovili, da so pred ostalo Slovenijo in mi že obračunali 22% davek. Ja ni kej Primorska je le Primorska en dan pred ostalo Slovenijo Na čaju se nam je pridružil en izjemo zanimiv in duhovit skuterist v BMW kombinezon s KTM majčko. Čist zmešan Po lepi vožnji v dolino Trente in po dolini Možnice ter čez Viadukt predel zavili na Mangartsko sedlo. Trije Mušketirji Kmetica2 med rožicami (kako je že una o kmetu in sreči ) Samo kako je lepo tam vrh gora Malo poziranja Sledilo še kosilo na bovški obvoznici (meni najljubšemu delu Bovca ) in pa obvezna črna gorka po kosilu Mimo Kobarida, Tolmina, Idrije kot za šalo pogledat še na Ride, OMV in seveda polen prijetnih vtisom domov ... Lep dan, v prelepi naravi s čudovitimi ljudmi pa čeprav vozijo neke čudne motorje, še bolj čudnih bau jami65, DAMI34, Kmetica2 in 11 others 14
Popularna objava Gasperr Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Čisto spontano...- preveč spontano je nastala današnja tura , saj je bil namen le malo občutit motor in sprobat, če je ohridov sladoled še vedno tisti, ta pravi..za kar seveda nisem dajal gor kombinezona :glare: No, pa sem se že na taprvem krožnem ''zmotil'' in ''po pomoti'' zavil za Lokovico. Od tam do Mozirja in proti Logarski dolini, kjer je malo pred Lučami začel motor delati booo...booooooo.boooooooo Ustavim (no...ustavil je kar sam) in ugotovim, da se mi je iz tanka snela cel za goriva..jaz pa že študiral, kako bom poklical prevoz Hvala bogu (no, nekomu pač) je bilo samo to in sem lahko nadaljeval svojo nezačrtano in 'zlagano' pot. Mimo Logarske doline čez Pavličevo sedlo, kjer sem nato zavil proti Bad Eisenkappel..no, po 5 minutah vožnje sem se ustavil ter malo potuhtal, če mi ne bi danes mogoče malo bolj pasalo Jezersko...- seveda sem obrnil in 2x odvozil te ovinke, pri čemer sem si zaradi miljavžnt motoristov skoraj izpahnil roko No, pot me je vodila proti Šenčurju čez Mengeš in v Domžale, kjer se mi je nekako uspelo zgubit in sem namesto za Lukovico zavil za Dol pri LJ. Od tam proti Litiji (res mi je bilo všeč, da sem 'narobe' zavil ), Trbovljam, čez Marijo reko, Žalec in domov. no....na koncu pa še do sladoleda nisem prišel.... :glare: motor pa sem občutil...to pa... DAMI34, DRVOWP, Whitee in 10 others 13
cedevita Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Sej sva sla po omejitvah. Ma sta šla, ja.
krucymucy Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Ma sta šla, ja. A sva koga prehitela? Nisva, ker so nama eni plastičarji spizdili. cedevita 1
Popularna objava JONI 46 Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Najslajsi utrinek vikenda... Je nastal tam, kjer vroča čokolada teče v potokih !!! malakai, BinaBana, krucymucy in 11 others 14
George85 Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Čisto spontano...- preveč spontano je nastala današnja tura , saj je bil namen le malo občutit motor in sprobat, če je ohridov sladoled še vedno tisti, ta pravi..za kar seveda nisem dajal gor kombinezona :glare: No, pa sem se že na taprvem krožnem ''zmotil'' in ''po pomoti'' zavil za Lokovico. Od tam do Mozirja in proti Logarski dolini, kjer je malo pred Lučami začel motor delati booo...booooooo.boooooooo Ustavim (no...ustavil je kar sam) in ugotovim, da se mi je iz tanka snela cel za goriva..jaz pa že študiral, kako bom poklical prevoz Hvala bogu (no, nekomu pač) je bilo samo to in sem lahko nadaljeval svojo nezačrtano in 'zlagano' pot. Mimo Logarske doline čez Pavličevo sedlo, kjer sem nato zavil proti Bad Eisenkappel..no, po 5 minutah vožnje sem se ustavil ter malo potuhtal, če mi ne bi danes mogoče malo bolj pasalo Jezersko...- seveda sem obrnil in 2x odvozil te ovinke, pri čemer sem si zaradi miljavžnt motoristov skoraj izpahnil roko No, pot me je vodila proti Šenčurju čez Mengeš in v Domžale, kjer se mi je nekako uspelo zgubit in sem namesto za Lukovico zavil za Dol pri LJ. Od tam proti Litiji (res mi je bilo všeč, da sem 'narobe' zavil ), Trbovljam, čez Marijo reko, Žalec in domov. no....na koncu pa še do sladoleda nisem prišel.... :glare: motor pa sem občutil...to pa... Gasperr lepa turca, sm mel dans sam enak namen pa moja ni bla za tako furo. Če boš še kdaj, se lahko zmenmo in gremo skupaj, js sem iz okolice Mozirja, punco mam pa v Šmartnem ob Paki. Midva sva dons zbrala krajšo varianto, Šmartno ob Paki - Laško - Zidani most - Hrastnik - Trbovlje - Marija Reka - Prebold - Šmartno ob Paki. Gasperr 1
cedevita Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 DRVOWP, uživaj tam na jugu, ma oštja, kje dobiš tako poceni LPG?
Jetam Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 20130630_145053 (Large).jpg Kaki pogled Bravo! Lubikaa Rozzica in Kmet2 2
-PrL3k- Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Danes zjutraj pol7 krenil iz Prlekije direkt do Ajdovščine po AC, vmes pri Lenartu me je poscal dež, od Celja dalje pa kar lepo vreme. Ob 10 prispem do Renč, namontiramo ror, okoli pol 3 pa ga že tiram nazaj proti Ajdovščini, čez Col,Godovič,Logatec pa naprej do Lj, Ce, v Slov.Bistrici proti Ptuju in nazaj do Ljutomera. Nabralo se je celih 600km cedevita, NinjaRider04, DRVOWP in 5 others 8
Popularna objava spaceback Objavljeno Junij 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Tudi jaz sem jo mahnil danes z bratom na Gorenjsko LJ, stara cesta do Kranjske gore čez Vršič v Bovec in nato po zahodni strani čez Idrijo se mal pofočkat in parkrat gor pa dol. Pol pa domov. Štart je bil sicer bolj zgoden 6,30, vrnila sva se pa ob 12,00 med tem so pa taboljše polovičke pripravljale kosilo. Pavza Vršič ob 8,00 Še en k rad označ svoj teritorij. Kavica Bovec ob 9,00 :grim Fočk Pa hitr - s pametjo domov kjer nas je čakalo.... Bilo je krasno! bizi, cedevita, igorkr in 10 others 13
kaca1 Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Ma sta šla, ja. ...če pogledaš povpr. brzino 88 km/h...manjkata še dva (km/h), pa bi blo še OK Kmet2 in cedevita 2
Kmetica2 Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 evo danes spoznal kmeta2 in ceneta r.oba KTMovca,eden je prodan:) ampak ne morem verjet,da sta dala za pijaco BMWjasu,kolega svaka vam cast,ampak ob prvi priliki dam za rundo ali dve! kmet tuki nima izbire :glare: ima ženo BMWjašico :evilgrin: Damy, DAMI34, BMWRIDER in 4 others 7
CeneR Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 evo danes spoznal kmeta2 in ceneta r.oba KTMovca,eden je prodan:) ampak ne morem verjet,da sta dala za pijaco BMWjasu,kolega svaka vam cast,ampak ob prvi priliki dam za rundo ali dve! pa še spremstva si bil deležen. http://www.youtube.com/watch?v=EKw3VPjMSeE krucymucy, Vito23, Kmet2 in 5 others 8
piko4321 Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 včeraj padla tura "route 69"....odličo in pa odlična cesta, glede na naš razpokan asfalt igorkr in BinaBana 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 ... no, da še jest povem svojo zgodbo: NI BILO ČISTO TAKO, kot sta opisala Kmet in Igor. Že čisto na začetku oti.. ko smo gledali znamenitosti Vršiča, se je nekam čudno začelo bliskati.. zapihal je vetrič.. v zraku se je začutila neka čudna naelektrenost... in Kmeta so že čisto na začetku odpeljali vesoljci... poneslo ga je v nebo... .. in če bi bil jest na njegovem mestu... bi se živ usrou... kmetu je pa ratalo celo všeč... LETIIIIIMMMMMMM....... ...nč... pa pejmonaprej brez njega. Peljemo se do vrh prelaza Vršič... ko se spet nekaj pobliska... in glej ga. Čisto nov... spreobrnjen... dober ko med... da nam je dal celo za čaj.. ... ma sej je lepa slika... ampak... ko bi bil vsaj 1190... ... polno smeha... na račun BMW-jev, sevede... medtem ko smo pili čaj in se jim smejali... so oni zganjali paniko... ko kardani niso zdržali v tak hrib.... Samohvale ni manjkalo: "vidiš, draga... tole sem jaz že vseeee prehodil... se boril med soško fronto.... " ( posledice še zdej vidne) Hja... počasi je bilo treba dol... mislili smo da v ozadju nekaj grmi in se pripravlja na nevihto.... in.. ... ma neeee... alora se opravičavam, ma se nisem mohu zadržat... jota dela svoje... ... ma je bilo tolko fajn... da smo udarili grupnega... v stilu ozkotirnega Ćirota... ... no ja... tudi Igor je imel nekaj od tega.... TRIO.... Med tem, ko smo mi špilali fuke... nam so v koči oskrbeli konjenico... jo napojili... oštrgljali in očistili, da smo lepi odšli domov... JA... TKO JE BLO!!! spaceback, s56g, Schultz in 22 others 25
igorkr Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 ti pa zgodbe ... Se ti vidi da si živnorc Čisto nov... spreobrnjen... dober ko med... da nam je dal celo za čaj.. Kot prvo za čaj je dal Yamahar ne spreobrnjen bemflar. Ta še odplačuje kredit za kardan .... Kmetica2, gasperX, Zivnorc in 2 others 5
igorkr Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 ... ma neeee... alora se opravičavam, ma se nisem mohu zadržat... jota dela svoje... jota je bila pole ..... Kmetica2 1
Zivnorc Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 ... ma... si pa že mislu nanjo na Vršiču.... igorkr in Kmetica2 2
Popularna objava Damy Objavljeno Julij 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Tokrat sva se z Baykerico odločile in obiskale Dolenjsko in Belo krajino. Dobile sva se na Počivališču ... Barje (Lj) in pičile v Stično, k Cisterijanski opatiji Nato sva odpeljale na Muljavo, pogledat rojstno hišo Josipa Jurčiča, kjer naju je sprejel luškan mucek ... nisva mogle, da ga ne bi pocrklale J.J. in njegova hiša No ok, priznam njegovo hišo nisva našle same. Zdaj samo ne vem, a tako neumno gledam okoli sebe, ampak en prijazen fant (Element 26) nama je pomagal in naju iz Stične peljala do Muljave iiiii, kako prijazno od njega. Do izvira Krke je bilo potrebno iti peš :glare: Kraška jama Ta mrčes me kar naprej napada, tokrat se je osa spravila na mojo tank torbo :jezen Grad Žužemberk V prejšnjem življenju je bil model, ker je tako lepo poziral ^_^ Plavž v Dvoru Pogled na Belo krajino DC3, Otok (kamor sva prišle ponovno z malo pomoči prijaznega domačina ^_^ ) Metlika Lačne sva čisto drugačne :krneki: Otočec Krka Izlet naj bi trajal 3 ure. Raztegnili sva ga na cel dan, pa še nisva vsega videli kar sva nameravali. Imava razlog, da se še vrneva v tiste konce ^_^. Kmet2, JONI 46, Kmetica2 in 24 others 27
OrangePower Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Pico ste pa jedele pri Starem prildu? Drugač pa je še en velik del Bele Krajine, kateri vama manjka, morata še nazaj pridet. cikadina, cedevita in Kmetica2 3
Damy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Pico ste pa jedele pri Starem prildu? Drugač pa je še en velik del Bele Krajine, kateri vama manjka, morata še nazaj pridet. Ja, točno tam sva jedle pico. Vem da manjka velik del Bele krajine, sva pustile za naslednjič. Greva počasi in z užitkom ^_^ . Slaba stran tega je samo to, da časa zmanjka. cikadina in Kmetica2 2
Popularna objava PURPLE Objavljeno Julij 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Anglija za nama v Schevningen. Za nekaj pa so le dobri boxerji, ko te pere 300km lahko posušiš rokavice malakai, HyperJack, pik1 in 15 others 18
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se